Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 52 017
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Обяснявам един ден, че там където се събират морето и небето се нарича хоризонт.
На следващия ден той важно обяснява на баща си, че там където се събират морето и небето се казва Обзор!

Играехме с водорасли и той ми каза:
- Подай ми този водораст.

# 631
Елла разнежена: И аз те обичам,тате! Повече от...повече от...повече от лампата!!

ей, много обичливо това дете  hahaha Joy

# 632
- Мамо, виж миЛичка.
- Това е миДичка. Д - миДичка.
- Да, мамо. Д - миЛичка.  Grinning

# 633
  • София
- Мамо, виж миЛичка.
- Това е миДичка. Д - миДичка.
- Да, мамо. Д - миЛичка.  Grinning
Joy   А миличка ли е тази мидичка?

Пресни днешни разсъждения: "Нектарината много прЕлича на ябълка, когато не е ухапана."  Превод: нектарината външно й прилича на ябълка, докато не я вкуси.

# 634
"Браво, маме, браво на теб! Добро момиче!Shocked Joy Joy Joy bowuu

# 635
Снощи гледа рекламата на презервативи Дюрекс. Приглушена светлина, магически пакетчето излиза от задния джоб .....и Сиси казва:

- Мамо, купи такова. Това е за когато спре тока!  Embarassed

# 636
  • София
Снощи гледа рекламата на презервативи Дюрекс. Приглушена светлина, магически пакетчето излиза от задния джоб .....и Сиси казва:

- Мамо, купи такова. Това е за когато спре тока!  Embarassed

Joy Joy Joy право е детето в известен смисъл.. като спре тока и няма какво да правиш  Laughing Laughing

# 637
Не мога да не споделя последните бисери на Марина.
   Аз: Марина кажи си трите имена.
   Тя:
Вариант 1 - " Марина Татко В...ва"
Вариант 2 - " Щ...ва В...ва, Марина" ( на мама русначето )

Майка ми се закача с нея :
 - Марина, това е моят калеко, не е твой. Кажи, на кого е калеко?
 - На леля!  Naughty Laughing

# 638
Със сина (4 год. ) сме на морето, купили сме кепче и аз му лова рибки. Отиваме за поредната плячка и на брега забелязвам едно ... ако. Аз изпадам в погнуса и не се издържах и му викам " Внимавай, лайно". Детето за първи път чу тази дума, защото този вариант не го употребяваме, а и познатите ни също. Думата го впечатли  Crazy Малко след това успях да уловя морска игла. От нея също се впечатли  Grinning Тръгваме към чадъра да покажем иглата на баща му, а синът ми търчи пред мен с блеснал и щастлив поглед и вика към него:
 - Хванахме лайна, хванахме лайна  doh
Обърка думите детето, но плажуващите не не знаеха за това; и тук там се чуваше цъкане с език ... Crazy

# 639
" Внимавай, лайно". Детето за първи път чу тази дума, защото този вариант не го употребяваме, а и познатите ни също. Думата го впечатли  Crazy
Thinking И какво и има на думата, че не я употребявате, че и познатите ви също? А на пикнята как казвате - ела да уринираш ли?

# 640
" Внимавай, лайно". Детето за първи път чу тази дума, защото този вариант не го употребяваме, а и познатите ни също. Думата го впечатли  Crazy
Thinking И какво и има на думата, че не я употребявате, че и познатите ви също? А на пикнята как казвате - ела да уринираш ли?

Думата за мен звучи доста грубо, а и се използва като обида.

# 641
Ясно. Обаче и думите крава, теле, овца и т.н. се използват за обиди, пък са си съвсем нормални думи. Простете за отклонението.

# 642
  • София
Със сина (4 год. ) сме на морето, купили сме кепче и аз му лова рибки. Отиваме за поредната плячка и на брега забелязвам едно ... ако. Аз изпадам в погнуса и не се издържах и му викам " Внимавай, лайно". Детето за първи път чу тази дума, защото този вариант не го употребяваме, а и познатите ни също. Думата го впечатли  Crazy Малко след това успях да уловя морска игла. От нея също се впечатли  Grinning Тръгваме към чадъра да покажем иглата на баща му, а синът ми търчи пред мен с блеснал и щастлив поглед и вика към него:
 - Хванахме лайна, хванахме лайна  doh
Обърка думите детето, но плажуващите не не знаеха за това; и тук там се чуваше цъкане с език ... Crazy

Joy Joy Joy ех, малките как имат много избирателно услужлива памет точно за такива думички  ooooh!

една аналогия с множествено число на крайници (ама много гордо):
"Научих го.. ръка-ръце.. крака-краце"  hahaha

# 643
  • Плевен
Малкия сега казва първите си изречения, а и говори разни неразбираеми неща.
Кака му вчера го пита:
- Какво говориш ти? Говориш като в турски сериал!  hahaha

# 644
 Laughing Чета всеки нов пост и се смея, сега вече не се сдържах и да пиша пак....
Големи сладури са малките, как да има да им записваме всяко изречение, както Адашката казва, като се опитват да постояват изречение стават едни такива наредени.  Blush Blush Ние с катата най-много и се радваме на малката и я караме да повтаря разни смешни неща.

Представих си малкия на Ниния с кепчето как тича по плажа и се радва на плячката  hahaha hahaha hahaha или по-скоро реакцията на непосветените.

Общи условия

Активация на акаунт