Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 856
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Днес се опитвам да сваля нещо от гардероба, като съм се покачила на стола за компютъра, който се върти, сваля се и се вдига и като за капак има и люлееща се функция  ooooh! И тъкмо достигам заветната цел на гардероба и ахааааааааа, да я хвана столът се залюлява и завърта в едната посока, аз съответно се хващам за гардероба, опитвайки се да не падна, а малкият, който с неприкрит интерес гледа сценката се хваща за главата с две ръце и възкликва "Олеле, майкооооооооо"  Joy
Искрено се разсмях!  Joy Joy Joy

Ние с щерката тая сутрин избираме рокля, но рафта е високо за нея и тя ми посочва:
- Ей тая .... тая бе гумената! ( т.е дънковата)

# 46
Децата винаги имат с какво да ви развеселят и разсмеят. Аз бях искрено впечатлена от моя племенник, които е само на 2 и половина. Тази година издаде на всички коледните подаръци. Странно беше, кога ми е чул да ги обсъждаме, понеже на него лично никога не сме му казвали.
 Laughing Laughing Laughing

# 47
  • София
Вчера й обличам нелюбимата пижама и малката се изцепва "Така няма да съм секси  Crossing Arms"
Аз през смях "Ти знаеш ли какво означава да си секси", Тя искрено "Не."

# 48
  • Плевен
Гледаме телевизия, дават нещо за Бербатов. Малката ме пита-
- Мамо, какъв е Бербатов?
Аз
- Ами симпатяга е, какъв да е, кажи на татко си.(много се кефя да и казвам и тя да повтаря думи, които не знае какво означават)
Тя:
- Тате, мама каза, че Бербатов е симпатяга. Това хубаво ли е?
Той:
- Да, хубаво е!
Тя:
- Ами значи и ти си симпатяга  Heart Eyes

# 49
  • Варна
Аз към малката: Мими, гъгнеш като говориш. Издухай си носа .... (следва процедура)... А така, видя ли колко нещо излезе! Защо си ги държиш тия сополи в носа - не знам!? - мърморя си аз.
Тя: Те са за красота.  Flutter

# 50
  • Германия
Синът ми седи на тоалетната,а аз нервнича:
- Хайде,изпишкай се де!
А той:
- Пипито изпусна автобуса,ще дойде след 1 час и ще доведе и акито с него!

# 51
- Хайде,изпишкай се де!
А той:

Joy hahaha Joy

# 52
  • София
Нарисувала си една точка с флумастер на пръста и ми казва, че това било "точка ком"! Joy

# 53
  • София
- Хайде,изпишкай се де!
А той:
Ей това ме разби  hahaha ,а големия ми син още цвили до мен Joy

# 54
Вчера се прибрахме от Бг. Елла трябваше да започне училище преди седмица и се обадихме в училището да кажем,че е болна. Днес ме уведоми,че казала само на едната учителка как мама излъгала,че е болна - били сме да видим баба и дядо ooooh!

# 55
Вчера се прибрахме от Бг. Елла трябваше да започне училище преди седмица и се обадихме в училището да кажем,че е болна. Днес ме уведоми,че казала само на едната учителка как мама излъгала,че е болна - били сме да видим баба и дядо ooooh!
Laughing Ми честно момиче.

# 56
  • Някъде на път....
Нарисувала си една точка с флумастер на пръста и ми казва, че това било "точка ком"! Joy
Хахахахахахахаха!
Децата са обременени с много инфо....  Wink

# 57
Моята, около тригодишна, решава да ни обзаведе с ново куче. Обяснява й се надълго и широко, че си има куче, но тя си награбва рефрена: Искам куууучееее! На вече краткия ми отговор: имаш куче, рефренът се сменя: Искам двееееее!

# 58
Хахахахахахахаха!
Децата са обременени с много инфо....  Wink

Моята казваше "точка кон".

Малко черен хумор. На моята приятелка синчето я питало "Мамо, ти ще ме видиш ли ученик?" Тя :"Ще те видя, Криско, защо да не те видя?"
       С малко питане се установява, че баба му, когато го гледа, често си мърмори "Ех Криско, дали ще доживея да те видя ученик...."

# 59
  • sofia
Синът ми вчера ме попита на висок глас в автобуса : "Мамо, ти харесваш ли семенцата на татко?", кикот в автобуса, а аз объркано питам "Кои семенца, мами", отговорът "Ами тези дето си ги люпи вечер". Искал да ме пита, дали обичам и аз тиквени семки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт