Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 904
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Преди няколко дни съм пресрещната след работа, за да дам да си цокне. В ръката си държи някакво листче и го разглежда с такъв научен интерес, че решавам да се пошегувам и да я уча на таблица за уморение (по Пипи). Поглежда ме и ми се хили насреща, докато си върши най-важното нещо за деня,  а аз я питам "Колко е две по две?" Пак получавам смях и насреща и въпрос "Колко е?"  Simple Smile Казвам й аз верния засега отговор (не се знае някоя тв-игра дали няма да преоткрие ново решение  Wink). Вечерта е виждаме със свекърва ми по скайп и Мария се набира пред монитора, за да застреля баба си. "Бабооо, колко е по две по две?" Насреща се показва нещо подобно  Shocked и аха от изненада баба да обърка отговора.  Mr. Green

# 646
Вече сме си в къщи с бебо след като са ни изписали от болницата. На баткото му е много интересно всичко свързано с бебето. Един ден отказва да излиза на разходка с баща си. Питам защо, а той:
- Искам да гледам как "кърВиш" бебето. И по-точно как си сипваш млякото в гърдите.

# 647
  • Pb
Данаил взел някаква пръчка и с бойна крачка се насочва към зеленчуковата градина (действието е при баба му) и по-точно отива при копъра.
Заканително към баба си: Ей, сега ще ти счупя таратора!

# 648
Вече сме си в къщи с бебо след като са ни изписали от болницата. На баткото му е много интересно всичко свързано с бебето. Един ден отказва да излиза на разходка с баща си. Питам защо, а той:
- Искам да гледам как "кърВиш" бебето. И по-точно как си сипваш млякото в гърдите.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Сладур!

# 649
Толкова искрено се забавлявам с бисерчетата  Joy  до сълзи ме докарахте от смях. Joy Joy Joy
Спомням си някаква книга на леля ми, от руски детски психолог, който беше описал такива забавни случки и разговори с деца. Когато ходех при нея, винаги четях тази книга, просто не можех да се наситя.

Ето малко и моята родителска практика:

Питам Криси какво е имало  за ядене в градината (за да си направя сметка дали изобщо се е хранила, не го обича това нещо "храненето")
Тя съвсем сериозно ми отговаря: Първо имаше куклен театър, второ имаше рожден ден и трето имаше супа

Много е сърдита на баща си, защото той спи по боксерки, а тя и аз с пижами и ядосано му заявява : "Ние ще си вземем друг тати, който спи с гащи"

Тя: Мамо, хайде да си родим бебе
Аз: Маме, не може толкова бързо, нали знаеш, че бебето първо е в стомахчето на майката, там то расте и когато му стане тясно, майката го ражда (или нещо такова беше моето обяснение)
Тя: Добре, като се наспим ще ми родиш бебе (въобще.... то овнето си знае неговото)

Един мой бисер,който баба ми и до днес разказва. Били сме на разходка и баба ми се радва, аз съм била на 3г. В изблик на радост тя задава риторичния въпрос: -Защо те обичам толкова много?! А аз изглежда съм искала да и направя комплимент: - Защото си проста и глупава!

Благодаря за страхотните случки и продължавам да чета с интерес  Joy

# 650
Като види по ТВ реклама на дамски превръзки, и им казва "памперс"  Laughing

# 651
  • София
Книгата се казва "От две до пет" - Корней Чуковски. Много е забавна.

... И по-точно как си сипваш млякото в гърдите.

Joy  Joy  Joy Щом нещо е вътре, значи преди това е било сипано.

# 652

Харесва ми революционната идея, че млякото се сипва в гърдите (очевидно само, за да достави удоволствие на бебето да суче от там....иначе защо да не се сипва в шише).  Hug

# 653
Няколко дена преди да родя се излежавам на дивана с огромен корем . До мен Стефан се боричка с баща си и го мачка по шкембето. Баща му въздиша:
- Стефи, Стефи... на мама корема скоро ще спадне, ама моя няма.......
А Стефан учудено:
- Ама и ти ли имаш бебе в корема?
А аз му обяснявам:
- Не мамо, бащите не могат да имат бебета вътре в корема.
А Стефан:
- Бащите само ОТВЪН ли могат да имат бебета?

# 654
  • София
На една приятелка дъщеря и искаше майка и да и роди бебе или куче.  Laughing

# 655
  • София
На една приятелка дъщеря и искаше майка и да и роди бебе или куче.  Laughing

хайде, в краен случай и коте може  hahaha

Няколко дена преди да родя се излежавам на дивана с огромен корем . До мен Стефан се боричка с баща си и го мачка по шкембето. Баща му въздиша:
- Стефи, Стефи... на мама корема скоро ще спадне, ама моя няма.......
А Стефан учудено:
- Ама и ти ли имаш бебе в корема?
А аз му обяснявам:
- Не мамо, бащите не могат да имат бебета вътре в корема.
А Стефан:
- Бащите само ОТВЪН ли могат да имат бебета?

Joy Joy не обърквайте така детето  Joyинтересно ми е ако му попадне "Джуниър" после как ще ви трие сол на главите, задето сте го "излъгали"  Crazy

ПП. нали имаше един виц за две бременни как си говорят на спирката.
-Ти какво чакаш?
- Момченце, а ти?
- Момиченце  Flutter
Детето заинтересовано гледа мъжа до тях и пита:
- Чичо, а ти какво чакаш?
- Единицата (примерно)  smile3515

# 656
  • Плевен
Моята вчера яде и ми заяви:
- Мамо, страшно ти е вкусно яденето, чак ми се повръща!
Аз така  Shocked
И тя пояснява:
- Не бе, много ми е вкусно, и ядох, ядох много и ми стана лошо и ми се доповръща!  ooooh!

# 657
Кали беше цяла седмица при баба си - не сме се виждали, прегръщаме се, целуваме се, не се разделяме...  Heart Eyes страшна работа...
Каквото ми поиска - разрешавам, а тя - в изблик на благодарност: "Мамо, много си разрешителна днес!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На братовчедка ми щерката е на 4 и половина и е уникално хлапе. Бисерите й се безбройни, но ще напиша само последните  Grinning

Имат вила и в стаята, където спят, има 2 спални - на едната спят майката и щерката, на другата - таткото и братчето. Една вечер било много топло, а климатикът е над едната спалня, та решили на нея да спят майката и таткото, а на другата - децата, за да не им духа. Моника /така се казва философката/ веднага казала: "Ооо, значи ще има цуни-гуни!"  Mr. Green

На морето една кака до тях постоянно се развявала по монокини, Моника гледала, подхилквала се и накрая се изцепила "Мамо, нападат нииии..." - "Кой ни напада, бе?" - "Циците!"  Joy

# 658
  • София
На морето една кака до тях постоянно се развявала по монокини, Моника гледала, подхилквала се и накрая се изцепила "Мамо, нападат нииии..." - "Кой ни напада, бе?" - "Циците!"  Joy

Joy Joy Joy е, не, заболя ме коремът от смях  Joy Joy Joy
това е просто велико  hahaha

една подобна плажна история.. в Балчик има дебелариум, та не е странно да видиш на плажа някоя лелка с доста внушителни размери.. мои приятели (тогава тийнове, съответно не много тактични) се бъзикат как като влезела някоя такава дама в морето, и като тръгне да излиза, трябва да викат грийнпийс да я върне обратно понеже китовете били застрашен вид  Crazy бойния вик да бъде "спасете кита".. е, да ама две дечица слухтят до нас и в един момент отивайки до водата и уцелвайки подходящия момент се разкрещяват "Спасете китааааааа"  ooooh!
срам, срам, добре че компанията не бяхме проследени като първоизточник на тази гениална идея  Embarassed Embarassed

# 659
Моя син напоследък ги ръси едниии...Направо на моменти се чудя да се карам ли,да се смея ли...А все ми се струва малък,пък то...

Онзи ден му се карам,че се е качил на едно столче,което е домъкнал до мивката.Та качил се на столчето и пуснал водата.Аз като го видях и веднага му се скарах да спира веднага водата и да слиза от стола...Да,ама той не спира и се вглежда във водата,прави му кеф да си играе...Аз пак се карам и той троснато:
-"Еее,добйе бе...са я спла тая вода"

Общи условия

Активация на акаунт