Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 293
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Трейси, много съжалявам  Cry  Cry   Прегръдка и от нас
Бъди силна! А Дара е на по-хубаво място, там където няма болка.....

# 466
treisy, много съжалявам за Дара! Личеше колко много я обичаш!  Cry

П.П. Много бих искала Мис Нели да се включи и да сподели мнение/ако знае/, какви са усложненията при тях след кастрация на женските котки. Мисля си, че все още на много от ветеринарните ни лекари им липсват необходимите знания и практика./не изключвам разбира се усложнения от друг характер/ Peace

Естел, наистина много безотговорно отношение! Дано чрез обява да му намерите дом!

А на другото кастрирано коте Кети, моля ви, наблюдавайте го дали пие вода, важно е да не се обезводни и да лежи на топличко.

# 467
  • София
Трейси, много съжалявам и аз!

# 468
Трейси,много съжалявам за Дарче.Няма думи за тази мъка,дано болката затихне по-бързо Hug

# 469
  • На небето
.................
П.П. Много бих искала Мис Нели да се включи и да сподели мнение/ако знае/, какви са усложненията при тях след кастрация на женските котки. Мисля си, че все още на много от ветеринарните ни лекари им липсват необходимите знания и практика./не изключвам разбира се усложнения от друг характер/ Peace
............

Алекса и аз си мислех същото, но не посмях да го напиша. И аз допускам, че най-големия проблем при усложнения при кастрация на женски животни е некадърността или липсата на опит на ветеринарите. Установих, че в България процента на усложненията след кастрация е в пъти по голям.  Sad

# 470
  • Варна
Ох, не знам дали е голям или малък процентът на усложнения, но го има, аз затова и не мога да се престраша да кастрирам Кетя, въпреки огромното доверие към нашите ветеринари. Топъл дъжд, как е Кетито, надявам се вече да е по-добре?

# 471
  • Някъде в търсене ............
Трейси, много съжалявам за Дара, дано да е на по-добро място Cry

# 472
  • Costa Rica
Е, не, не е честно!
Бясна съм Twisted Evil
Ужасно съжалявам за мъничето.

Кети как е?
Задължително е да пие.

# 473
Съжалявам много, Трейси  Cry така се надявах да се пребори мъничката... поплачи си! Като мине малко време ще почнеш да си мислиш най-вече за хубавите моменти с Дара. Прегръщам те  Hug

А как е Кети? Между другото Ултравет се грижат и за моите животинки и сме много доволни от тях. Вършат си работата много съвестно, тъй че мисля, че пухкавелката ще е тип топ скоро  Peace

# 474
  • Между гори и планини
Момичета притеснявам се , че Кети не пие вода.. Как да я накарам?
Иначе е на топло на импровизирано "легло" на пода в спалнята, а тук е много топло.
Беше легнала на една страна и й намазах операцията с антибактериалният мехлем който ми дадоха. Кети явно много я заболя (въпреки че бях много нежна) и сега ми е обърнала гръб сърдито. Наистина се притеснявам, че не иска дори вода  Confused

# 475
treisy, и аз много съжалявам за Даричка, не е честно, ама изобщо. Може да изглежда леко смешно, но аз ти благодаря, че направи това същество щастливо и обичано за времето, което беше при теб, защото ако не я беше прибрала животинчето нямаше да изпита тези хубави моменти, които си и дала, както и ти нямаше да имаш тези щастливи спомени, въпреки мъката и въпреки болката сега. Hug
Дано Кети да се възстанови бързо. Аз също не мога да се престраша за кастрация за Кара и Моя. Аз ви чета често, но не пиша, че с Кара си имахме малко проблеми, нередовен цикъл, за по-малко от пет месеца три пъти се разгони, кръв, ужас, бях се ошашкала ужасно, сега е добре, обаче вета ни посъветва за хормонални инжекции. Някой да  има опит с нещо подобно. Аз съм скептично настроена, но вярвам на ветеринарния ни лекар , защото ми е спасявал и хамстерите преди да се появи кот, но не знам ужасно ме е страх. Това да си жена и в животинския свят май си е лека прецаквация.
Приятен ден на всички   bouquet!

# 476
  • Варна
Топъл дъжд, защо не звъннеш в клиниката, аз каквато съм паника така бих направила. Не съм в час изобщо, може и да е нормално да не иска да пие, но докторът ще те успокои най-добре.

# 477
  • Между гори и планини
Ами доктора каза , че е нормално общо взето  до утре. Каза, че вероятно ще отказва храна и вода, като по-вероятно е да пие, но да не настоявам, за да не повърне.
Иначе аз често предлагам, после оставям до нея. Ще я наблюдавам постоянно, мъжът ми е поел детето, аз котето.

# 478
  • Варна
няма страшно значи Hug

# 479
  • на брега на морето
Топъл дъжд, сигурно си знаеш, ама аз да  кажа - нали опипваш нослето дали е сухо или мокро?

Общи условия

Активация на акаунт