Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 299
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Съжалявам smile3518

# 451
  • Варна
 Cry Cry Cry
И аз съжелявам Трейси!

# 452
Много съм плакала тези дни, сякаш бях и подготвена... Много я обичам тая пухинка, аз за Мако още плача, какво остава за Дара.

Сигурно ще й направят аутопсия и после ще я погребем при Мако - в задния ни двор. Ирония е, че точно там я намерихме...

Не беше честно да ни се дава тази котка, да се влюбим в нея и да ни се вземе след толкова кратко време, но явно това е животът с хубавите и лошите си страни. За Заки ми много мъчно, но ще трябва да свикне с нейната липса, така както и ние.

Прегръщам ви всички много силно, пак ви благодаря за подкрепата  Hug Дарчонка със сигурност е в котешкия рай (въпреки, че беше и един маък дявол  Flutter) и винаги ще бъде обичана, винаги!

# 453
  • София и Морето от време на време
Трейси, много съжалявам да прочета, че Дара си е отишла. Прегръщам те виртуално.
Поплачи си, колкото ти се иска, не го дръж в себе си, за да се правиш на силна. Пусни мъката навън чрез сълзите.

# 454
  • София
Трейси, много съжалявам!  Cry  Така се надявах, че ще се пребори! Имаш силна прегръдка и от мен!  Hug

# 455
  • На небето
Трейси не мога да повярвам.... Изобщо не очаквах да се случи това, след кастрацията. Ужасно е. Cry Cry Cry  Искрено ти съчувствам, много съжалявам за загубата ти. Не знам какво да ти кажа, освен, че времето лекува. Не че, това е някакво облекчение... Но и това ще мине.  Cry

Момичета, и аз да се оплача. Нали се сещате, че подарих едно коте, което скоро дори ни беше на гости за 1 седмица. Сега ми се обажда отново въпросното момиче, и ми казва, че сменя квартира и не може да задържи котето, защото в новата квартира не давали домашни любимци. Да го взема и да му търся друг дом. А аз не мога да взема котето, мъжа ми е против. Той и предния път беше, но го бях поставила пред свършен факт. И сега ми е много гадно, егати хората. Няма да коментирам постъпката и, лъжите които ми наговори предния път и що за безотговорен човек е. Но по скоро ме притеснява да не го изхвърли на улицата. Но от друга страна не мога да го взема, дори и да му потърся друг дом, кой ще вземе голямо коте. То порасна вече. А и мъжа ми не дава и дума да става да го прибера. Не знам какво да направя.  Sad Sad Sad Някой ако ми даде някаква идея, ще съм много благодарна???? Притеснена съм, но не знам какво да направя.  Cry

# 456
  • Козлодуй
Не съм писала,но бях с вас през цялото време и се надявах Дара да се оправи...
Ужасно съжалявам,Трейси Cry Hug Вярвам,че тя е на по-хубаво място.

# 457
Трейси много съжалявам  smile3518

# 458
  • София
  Cry Трейси, много съжалявам за Дара! Имах надежда, че ще се справи....  
Дари ви много щастие и вие на нея също.    Hug за теб!

# 459
  • Варна
Estell,
опитай все пак, пусни обяви, котето на възраст не е толкова голямо, под годинка май беше newsm78 Дано да се намерят стопани. И аз не мога да си представя да гледаш едно животно и накрая да го изхвърлиш от живота си, но и такива хора има - по-добре и за котето да не е при тях.

# 460
Трейси,много съжалявам Cry,миличката Дара сега е на по-хубаво място...Прегръщам те силно Hug

# 461
  • Бургас
Трейси, съжалявам и аз.  Hug

# 462
  • София
treisy, съжалявам. Дано милата Дара се намира на по-добро място.

# 463
  • София
Трейси,много съжалявам Cry,миличката Дара сега е на по-хубаво място...Прегръщам те силно Hug

smile3518 smile3518 smile3518 ох, много се надявах да се възстанови и от нас силни прегръдки

# 464
 Weary  Съжалявам ....Трейси...... за Дара.....   Cry

Общи условия

Активация на акаунт