Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 313
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • Costa Rica
Трейси,
аз май бих потърсила второ мнение, за всеки случай. Кой е вашият ветеринар?
Абсолютно Naughty

Теди, страхотни снимки на страхотни модели.

# 331
Трейси, и аз  мисля, че малко време трябва, но пък ако имаш притеснения, знаеш, лекарите от "Добро хрумване" ги препоръчвам с цялото си сърце - Цингарела при тях имаше подобрение веднага. Между другото, ако повръщането не спира, накарай доктора да й даде Деган, за да не й се разрани хранопровода, както стана с Цинги. Нутри-гела, който ти е препоръчала Алекса е много хранителен и лесно се дава. Спокойно, ще се оправи детето.  Hug

Теди, прекрасни снимки! Къде ги намери тези "позьори"?

# 332
Трейси, пиши каквп става с Дара, че я мислим.
А котаната с куча ги намерих сутринта в двора на Полиграфическия музей (на Константин Величков срещу  Била) . Разтопиха ме като ги видях, и добре, че бях с фотото.

# 333
  • Между гори и планини
Трейси и аз чакам новини, дано са добри! Пиши как е Дара.

# 334
Помагнете на Мяучо да спечели конкурса.Гласувайте за него.
Клик ТуК

# 335
Я, мъж в темата! PaChEt0o0, вземи се представи първо - кой си, какъв си, кой е Мяучо и защо трябва да гласуваме за него? И най-вече, защо трябва да кликаме на съмнителен линк предоставен от непознат? Така се хващат вируси  Peace (в този случай е просто фейсбук снимка на коте в галош, но сега, въпросът е принципен  Mr. Green )

# 336
Я, мъж в темата! PaChEt0o0, вземи се представи първо - кой си, какъв си, кой е Мяучо и защо трябва да гласуваме за него? И най-вече, защо трябва да кликаме на съмнителен линк предоставен от непознат? Така се хващат вируси  Peace (в този случай е просто фейсбук снимка на коте в галош, но сега, въпросът е принципен  Mr. Green )
Значи -Казвам се Спас на 20 г. от гр.Пазарджик .В по-горния си пост съм качил на едно от котета си сника за един конкурс в фейбука.И защо се учудвате че има мъж в темата да не би  мъже да не си отглеждат домашни любимци.

# 337
Така по-може. Добре дошъл, Спас! Котето е много сладко. Иначе се учудвам, защото мъжете от форума не ни посещават темата, не заради друго. Ние тук сме почитателки на комбинацията мъж+котка, само дето не се случва често да пишат мъже тук.

# 338
А това е Жълтурчо

имам още 2 но в момента не мога да намера тяхни снимки,в близките дни ще ги снимам.

# 339
И Жълтурчо е сладур. Покажи и другите като ги снимаш.

Аз напоследък все чужди котки показвам, та за да не ми се разсърди Богданка, ето и една прясна нейна снимка  Mr. Green Радиаторът все още е на почит:

Теди, разкошни са моделите! Винаги ме разтапя гледката на куче и коте гушнати заедно.

Извинявам се на Мъро, не съм искала да обидя красивата му особа  Laughing И Богданка е от неговата "порода" и тя също е хубавица, така че изобщо не е за пренебрегване наистина  Peace

Кетините снимки са много весели. Досега тук показваните нейни снимки като че ли са били все едни спокойни, излегнати, или позиращи на балкона, май за пръв път я виждам в действие. Давай повече такива, Месечинке  Grinning

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 04:09 от Дидитка

# 340
  • на брега на морето
Трейси и аз чакам новини, дано са добри! Пиши как е Дара.

Трейси, не съм мигнала цяла нощ.  Дано нещата са добре.

# 341
Трейси,пиши как е Дара,дано да се оправи скоро и пак да беснее със Зак.
Момичета и момче,ако всичко мине нормално след обяд мацката от обявата в без дом ще е у дома.Стискайте палци всичко да мине по възможно най-кроткия начин и Бекс бързо да се сприятели с Кира.
Искам да благодаря на TINA,че се отзова светкавично за превоза на котето и се опита още вчера да ми я докара,разминахме се за малко.
Пак съм аз.Имам нужда от съвет  Praynig!Как ще е най-удачно да представя новата котка пред Бекс?Директно ли да я пусна и да видя реакции или има и други варианти?Много ми е притеснено.

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 12:15 от gerche

# 342
  • Бургас
Здравейте, дано Дара да е по-добре!  Praynig
За представянето на новата котка мога наркатко да кажа, какво гледах в едно образователно филмче. Ако имаш възможност разбира се, е хубаво да оставиш двете котки в две отделни помещения, свързани с прозрачна врата помежду си. Така няколко часа старата котка ще има време да свикне визуално с "натрапника". Друго - с чиста кърпа натъркваш бузите на новото коте, за да остане неговата миризма и после отиваш и с кърпата натъркваш обичайните места където стои и души старото. След няколко часа, ден и т.н. зависи колко ти ще си прецениш, ги събираш в едно помещение, като на всяко коте даваш отделна играчка и чакаш в сумотохата и играта да се срещнат "случайно".

# 343
Здравейте, снощи ѝ смениха антибиотика с по-силен, но не успяхме да я задържим, за да ѝ се постави абокад, затова ѝ дадоха глюкоза подкожно с инжекция - малко по-бавно се абсорбирала. Като я прибрах в нас я оставих в клетката, за да видим дали пишка, та както се суетях я чух да лочи вода, а преди това само си топеше муцуната, след малко почна да буйства в клетката, за да излиза. Когато я пуснах видях, че е пишкала и си легна при нас в хола, сама си дойде, сама си скочи на канапето и заспа, иначе седеше в една поза, втренчена в една точка и не спеше. Реших, че се подобрява и малко се успокоих, но тази сутрин пак беше отпаднала, пак повърна (само веднъж) и е мяукала през нощта - беше при майка ми в леглото. А тя по принцип не мяука по какъвто и да е повод. В 10ч. сутринта пак ѝ сложиха антибиотика с леко завишени нива и глюкоза подкожно. Но не показа промяна... Cry Пила е вода няколко пъти сама по обед и сутринта пак пи самичка, но като ходи е леко приведена и е на много кратки разстояния. Сега е при мен и от време-на време издава едно тихо, жално мяукане...  Cry Не е яла нищо... Утре можем само сутринта да я заведем при нашия вет за още антибиотик, но във вторник следобед ще я водя в друга клиника, ако още е така. Само се надявам да не е късно, защото по никакъв повод не мога да се разделя с нея, просто не мога... Cry Cry Cry

# 344
  • на брега на морето
Не е ли възможно още в понеделник сутринта да я заведеш на друг доктор? Всеки час е много важен за добрия изход. Виж колко предложения ти дадоха за клиники и доктори. Трейси, много те моля, действай още сутринта в понеделник. Щом е пила водичка е нещо добро все пак. Мамина душанка, кажи й, че всички я обичаме, животните разбират нашите думи.

Общи условия

Активация на акаунт