Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 223
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Между гори и планини
Дидитка, разреза на Кети е между 3-5см. Така ми каза лекарят, така чета и в нета. Иначе тя не ми позволява да погледна, но е обтъснато само там и малко около операцията. Опитах да мръдна козинката и видя, но Кети измяука много жално и спрях.

# 526
Добро утро Топъл дъжд, как е Кети днес?

# 527
  • Между гори и планини
Добро утро  Simple Smile
Кети няколко пъти се е разходи снощи, днес само отиде до тоалетната си. Предлагах храна, но не иска, нито вода. Но поне не е отпусната като вчета, реагира на звуци, протяга се по-смело.

# 528
  • На небето
Дидитка, разреза на Кети е между 3-5см. Така ми каза лекарят, така чета и в нета. Иначе тя не ми позволява да погледна, но е обтъснато само там и малко около операцията. Опитах да мръдна козинката и видя, но Кети измяука много жално и спрях.

От 3-5см. е нормално, но 15см. това е прекалено, за такава манипулация. Но не се учудвам, всички са касапи. И на сина ми разреса беше много голям, а можеше да е на половина по малък и пак да се работи спокойно. Да не говорим, че ползват остаряла практика, като шият, а не лепят. Добре, че не им позволих да му шият и лицето. Той и без това прилича, на ветеран от войната. ooooh!  Cry

Дидитка на мен това ми се вижда прекалено голямо.  Shocked Дано е визуална измама, от самата снимка. Но това е по дължината на целия корем нали?

# 529
  • София
Топъл дъжд, даде ли доктора антибиотик да мажете разреза, ние мазахме с гентамицин 1 %, който той ни даде, само за ветеринарномедицинска употреба пише  Rolling Eyes
Нашият разрез не беше малък , то зависи и котката колко е голяма, около 8см.
Трейси, съжалявам че не можа да се пребори Дара  ooooh!
Мери пък снощи отмъкна едно кюфте от масата, уж не ядеше такива неща, може би защото беше Стара Планина  Grinning И за кренвиш от същата марка умира, гони го по коридорите, а не дай си боже да се пъхне под хладилника, следва местене  Mr. Green

# 530
  • София
Здравейте! Hug
И аз с много надежда и притеснение четях темичката последните дни....и много се натъжих...

Трейси, много съжалявам за Дара!Прегръщам те виртуално

Топъл дъжд,браво на Кети,че се възстановява така добре! Simple Smile

Къде да заведа Преси за профилактичен преглед и поставяне на ваксина в София?Кой от посочените в белия списък кабинети да посетим newsm78 Другата седмица ще трябва да я свършим тая работа.
Иначе котанка много порасна за този един месец,заглади кожухчето WinkМного спокойно и гальовно котенце е. Тя спря да използва къщичката,която и купихме.През деня си е намерила местенце до тръбите на парното в банята и там си лежи и се топли,а през нощта спи в  нашето легло и по цяла нощ ни гушка и ни мърка Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 12:54 от tasia

# 531
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Здравейте!Случаят е следния!Преди около месец намерихме котенце на улицата на видима възраст 2 мес., с изкълчено краче...излекувахме го и сега му търсим осиновители....Във Фейсбук попаднахме на страница на ''АНИМАЛ ХЕЛП-ВАРНА",които се представят за организация помагаща на бездомни животни....В сайта им няма адрес нито телефон за връзка,което ме озадачи....Само два и-мейла.Молбата ми е ако някой е запознат с тези''АНИМАЛ ХЕЛП-ВАРНА" да пише....Мога ли да им се доверя....Обади се едно момиче,че иска котето и те веднага написаха,че я познават и гарантират за нея!? Благодаря на всички, които ми пишат....Може и на ЛС Peace

# 532
susy, преспокойно можеш да се довериш на Animal Help Varna. Нямат телефони за връзка и адреси, защото не са фирма с офис, а група от доброволци, които с общи усилия помагат на животни в беда.

Трейси, искрени съболезнования  Flowers Rose

# 533
  • Варна
Ами аз лично мисля, че можеш да им се довериш. Всъщност кой ти писа, че я познава? Някой от администраторите ли?

# 534
  • София
susy, наблюденията са ми само от интернет, но мисля, че може да им се има доверие. В нашата тема има приемни семейства и осиновители на техни котета. Предполагм, че ще се включат и те.

Топъл дъжд, радвам се, че Кети се е пораздвижила. Дано скоро те зарадва и с апетит!  Hug

tasia, аз съм доволна от Байвет, но си мисля, че те са удобни за по-сложни случаи. Най-добре е да намериш на котето нещо като личен лекар, който да го познава и предразполага. Предимство е и да е близко до вас. Погледни списъка на първа страница и си избери някой в района. Щом са споменати, явно са доволни от тях.

Колко се чудех коя е тази Муу!  hahaha hahaha Обикновено не се заглеждам в имената на познатите аватари и не бях забелязала промяната  Mr. Green.

# 535
susy, аз също гарантирам, че можеш да им се довериш. ''АНИМАЛ ХЕЛП-ВАРНА" са доброволци, които са едни съвсем обикновени хора със семейства, работа, деца, но с големи сърца. И щом са казали, че можеш да се довериш на момичето, значи тя е предварително проверена и е сигурен човек. А _VenI_   ти е казала защо имат само и-мейл адреси. За Роско ли става въпрос, вчера ми изтекоха очите по това коте!Поздравления за доброто, което сте направили за това животинче!  bouquet

# 536
susy, ако си говорила с някой от администраторите на анимал хелп варна, няма място за притеснение.

# 537
  • София

tasia, аз съм доволна от Байвет, но си мисля, че те са удобни за по-сложни случаи. Най-добре е да намериш на котето нещо като личен лекар, който да го познава и предразполага. Предимство е и да е близко до вас. Погледни списъка на първа страница и си избери някой в района. Щом са споменати, явно са доволни от тях.

Благодаря ти, tania67 . Ами Байвет са ми сравнително близо, аз съм в Люлин. Човекът от който купихме Преси ми даде визитка на вет. кабинет ,с който работи той , в Люлин 10 се намира и ще ми е супер удобно,ама пък малко ме е страх така на сляпо...Може би все пак ще отидем до Байвет Peace

# 538
  • София
tasia, виж ветеринарките на Теди от първа страница. Тя много ги хвали, а и други от темата ходят при тях. В Люлин са.

От Байвет съм доволна, защото ми излекуваха котето, но са голяма клиника и никога не попадам при едни и същи лекари. Затова ти написах, че е добре да е нещо като личен лекар в малък квартален кабинет(стига да е кадърен ветеринаря).

# 539
  • София
Еее, супер!Много ти благодаря за насочването, супер удобно ми е!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт