Oriflame - тема за клиенти и консултанти

• 41 530
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Раницата с код 730812 да знае някой с какви размери е, че съм хвърлила оченце, а също и епилатора дали добре си работи. Това е от новата оферта

# 616
Мирослава, не се начисляват в следващата поръчка, а в каталога, в който си се регистрирала - следи се дали за тази 1 година си имала каталог, в който си пропуснала поръчка и ако има - начисляват тази такса еднократно, без значение колко каталога си била без поръчка.

А за намаленията не винаги има в последната седмицане и не винаги са точно 70 %. Simple Smile Сега има 50% намалени продукти, но при условие, че пуснеш поръчка между 12 и 20 март и тя е над 30 БТ за подукти от катлога.
много,много ви благодаря за разяснението  Simple Smile

# 617
  • Страната на чудесата
Да похваля ТВ Grace-много нежна и много трайна, учудващо съчетание.

# 618
Момичета, комплектът мостри на аромати всички изброени в бланката за поръчка ли съдържа (изброих ги към 70), или само определени? Защото поотделно много по-скъпо излиза да се вземат...

# 619
Всичките.

Имам едно питане - кажете ми, моля, как се използва терапията против пърхут. На стр. 51 е. Попитаха ме вчера, а се оказа, че даже не съм обърнала внимание, че има такъв продукт. Rolling Eyes

# 620
Мерси, Ивиче   bouquet

# 621
  • БГ
Здравейте,
снощи се сдобих с комплекта за маникюр за 14лева който е на промоция.С изненада открих че в упътването никъде няма написано на български език Simple Smile.  Бих искала да помоля някой , който има желание и време да ми обясни точно коя приставка за какво е и как става цялата фолософия, просто ме е  страх да не си начупя ноктите.

# 622
Обяснение има на 7-ма страница в каталога. А вътре има и на македоно-сръбски(не съм сигурна кой точно беше) и руски, така че би трябвало да успееш да се ориентираш.

# 623
Раницата с код 730812 да знае някой с какви размери е, че съм хвърлила оченце, а също и епилатора дали добре си работи. Това е от новата оферта

Епилаторът е пълен боклук! Не заслужава даже 1 лв. Имам един Браун отпреди 15 г., който работи по-добре от него. Пълна гавра с клиентите #2gunfire. Ако случайно не съм го изхвърлила моя, бих ти го изпратила при разноски за твоя сметка, понеже не искам и стотинка да влагам повече в него!!!!

tuly, ароматизаторите са хубави и трайни Peace. Пръчките се напояват и излъчват равномерна миризма. Един брой отлично ароматизира помещение с размери 4 на 4 м./не съм пробвала в по-голямо/. Обаче не убива миризмите! Ако го ползваш в кухня, или помещение, където се пуши, оригиналната миризма си преобладава! Надявам се ясно да съм обяснила. Подходящо е за спални или всекидневни, където не се пуши!

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 21:39 от vessit

# 624
След като събирам поръчки за новия каталог, поръчките, които са ми в кошницата си променят цената автоматично, нали?

# 625
След като събирам поръчки за новия каталог, поръчките, които са ми в кошницата си променят цената автоматично, нали?

Някъде грешиш! Първо, не би трябвало да качваш поръчки от новия каталог в потребителската кошница, ако там стоят продукти от стария каталог, които ще пускаш като поръчка! Второ, ако набираш поръчки от новия каталог преди да е станал актуален, би трябвало да ти излизат по цени от стария каталог или като неналични, ако са нови продукти.

# 626
Пак да си повторя въпроса - за терапията за коса против пърхут нещо да кажете? Как се ползва? Има ли отзиви?

# 627
vessit, благодаря,мила....точно щях да си повторя въпроса,защото консултантката ми ме чака да реша, и ти си ми отговорила....Ще поръчвам, аз искам за хола, като дойде някой -да мирише приятно и хубаво
казваш,че "един брой отлично ароматизира..." - какво имаш предвид - един брой ароматизатор или един брой пръчка Rolling Eyes  може и тъп въпрос да е,ама всички пръчки ли се натопяват едновременно или една по една Blush

# 628
Цитат
Второ, ако набираш поръчки от новия каталог преди да е станал актуален, би трябвало да ти излизат по цени от стария каталог или като неналични, ако са нови продукти.

Това имам предвид. Събирам поръчки от новия, от стария ги пуснах. Обновяват ли се автоматично?

# 629
  • София
Цитат
Второ, ако набираш поръчки от новия каталог преди да е станал актуален, би трябвало да ти излизат по цени от стария каталог или като неналични, ако са нови продукти.

Това имам предвид. Събирам поръчки от новия, от стария ги пуснах. Обновяват ли се автоматично?

да, те ти остават в кошницата, актуализират се само цените и БТ.. аз винаги така набирам поръчката предварително, за да мога ако се налага да я пусна в 10:01  Crazy особено ако подозирам, че нещо ще свърши моментално още на първия ден  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт