Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 840
  • 641
  •   1
Отговори
# 195
Изпратиха ли ти спрея или без него?
Не, не е изпратен. Спреят е изваден от колетчето и парите са върнати по картата.  Peace

Благодаря!Значи аз няма да получа нищо.Ти през формата за контакт в сайта ли им писа,защото аз им писах от там,но нямам отговор?Може би защото са почивни дни.

# 196
  • Бургас
Lady Vengeance , да през формата от сайта им писах. Получих отговор до няколко часа. Бързи са в комуникацията и са коректни.  Peace Сигурна съм, че утре ще ти отговорят.  Hug

# 197
момичета ,помагайте от 07.02 статуса на поръчката ми е    Invoiced ,какво ще рече това Embarassed

# 198
момичета ,помагайте от 07.02 статуса на поръчката ми е    Invoiced ,какво ще рече това Embarassed
Че е фактурирана и скоро ще си я получиш  Peace
И моята от два дни е със този статус,утре ще ходя да си я търся...до края на седмицата се надявам да я взема Simple Smile

# 199
Че е фактурирана и скоро ще си я получиш  Peace
И моята от два дни е със този статус,утре ще ходя да си я търся...до края на седмицата се надявам да я взема Simple Smile
  bouquet

# 200
Кремчето вече е при мен Simple Smile Мъжо минал през пощата и го взел Simple Smile
И този път съм доволна Simple Smile

# 201
Lady Vengeance , да през формата от сайта им писах. Получих отговор до няколко часа. Бързи са в комуникацията и са коректни.  Peace Сигурна съм, че утре ще ти отговорят.  Hug

Благодаря!Отговориха ми да изчакам от 7 до 10 дни,а днес е десетия.Ще изчакам още няколко дни и пак ще им пиша,макар че се съмнявам да го получа.

# 202
  • Пловдив
 newsm78 Този сайт нещо не работи май. От вчера се опитвам да купя накои неща, но не става нищо ... Някой има ли този проблем?

# 203
  • Бургас
newsm78 Този сайт нещо не работи май. От вчера се опитвам да купя накои неща, но не става нищо ... Някой има ли този проблем?
Работи си сайта, но аз пак изтеглих късата клечка ...  Mr. Green
Поръчах си няколко шампоана в петък и вчера ми писаха, че единия не е наличен и очакват доставка тези дни ... И пак няма да ме огрее бърза доставка  Mr. Green

# 204
Работи си сайта, но аз пак изтеглих късата клечка ...  Mr. Green
Поръчах си няколко шампоана в петък и вчера ми писаха, че единия не е наличен и очакват доставка тези дни ... И пак няма да ме огрее бърза доставка  Mr. Green
Работи,работи, ама и при мен не ще  Rolling Eyes Цял ден се опитвам да пусна поръчка с 2 опаковки Infacol, но стигам до кошницата и като натисна Checkout нищо не става. А преди няколко дни (петък или събота беше, не помня точно) пуснах без проблеми поръчка с едни витамини.

# 205
Днес си получих двата спрея сух шампоан.Малко със закъснение,но съм доволна.

# 206
Някой поръчвал ли си е парфюм? Имате ли идея дали са оригинални и как пристигат- в смисъл с целофан и т.н ,както си му е реда... ???

Явно никой не си е поръчвал парфюм...
Понеже никой не се включи с отговор,аз им пратих запитване и след 1ч.имах отговор Simple Smile
Ето:
Hello,

We get all our perfumes directly from the suppliers and they are all original.

Kind regards,

Hetal

Смятам да поръчам един тези дни,пък ще видим ... Simple Smile

# 207
момичета,какви мултивитамини поръчвате за деца...аз поръчах ехинацея капки ,но ми се ще и витамини да взема ,че детето беше с пневмония и да го  подсиля

# 208
  • Бургас
Днес си получих двата спрея сух шампоан.Малко със закъснение,но съм доволна.
Lady Vengeance , явно си е до късмет!  Hug
Аз пак ще пробвам с някой спрей в скоро време  Mr. Green

# 209
Преди малко пуснах третата си поръчка от сайта с един парфюм.
Да отбележа,че ми даде 286 точки= 2.86паунда,които ще ми намали при следваща поръчка(ако посоча,че искам да ги ползвам).За натрупалите вече точки(и за тези които ще трупат) да кажа,че важат само за НЕнамалени продукти.
Сега остава и да ми го пратят,да не стане като със спрейовете на I r r a ...
Че в условията на сайта пише,че всички лесно запалими,аерозолни с наличие на алкохол продукти не се изнасят извън УК...Стискайте ми палци  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт