Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 803
  • 641
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Според мен за парфюм няма да има проблем.  Peace В другите сайтове, които не пращата спейове, нямат проблем с парфюми. Peace

# 211
maeva0959, би ли споделила кой е този парфюм за 2.86 паунда Praynig

# 212
  • София
Това не е цената на парфюма, а сумата, която е натрупала от точки.

# 213
Това не е цената на парфюма, а сумата, която е натрупала от точки.
Именно  Peace
Парфюма е на Dolche&Gabanna - The one - мъжкия.Цената му беше 49 паунда,намали ми го на 41 п. Simple Smile

# 214
Здравейте,
Моля за помощ - бихте ли ме ориентирали относно добри оферти за фдт от този сайт.
Ще ми се да е с добра покривност и много светъл цвят.
Склонна съм да пробвам от по-високия клас козметика - Guerlain, Clarins, Lancome...

# 215
Здравейте,
Моля за помощ - бихте ли ме ориентирали относно добри оферти за фдт от този сайт.
Склонна съм да пробвам от по-високия клас козметика - Guerlain, Clarins, Lancome...
Аз в момента съм с този:
http://www.echemist.co.uk/p-max-factor-second-skin-foundation - Много лек,изключително покривен и не стои като маска-не се забелязва че съм с фондьотен Simple Smile  От тези които си изброила не съм пробвала,вероятно и от тях ще има много добри  Peace

# 216
Maeva, най-светлият от този ми е тъмен... Sad

# 217
  • София
Здравейте,
Препоръчвам ти това - http://www.echemist.co.uk/p-clarins-everlasting-foundation-spf-15  Peace

# 218
Благодаря, Кашмир, а как е като действие - матира ли, хидратира ли?
И според теб кой цвят е най-светлия - 103 Ivory, 104 Cream или 105 Nude, защото например на мен Nude ми изглежда по-светъл от Ivory?

# 219
  • София
Матира.  Peace С доста добро покритие, но не седи като маска. Спорен е въпросът за цветовете, защо не пробваш в някой магазин за селективна козметика?   Според мен Ivory ще е по-розов, а Cream по-жълтеникав. Зависи какъв е твоят под тон.Peace

# 220
Да, наистина ще пробвам в някой магазин самите цветове. Иначе съм с жълтеникав подтон. Лятото мога много да почернея, без да изгарям, но зимата избледнявам ужасно...И трудно намирам подходящи светли цветове фдт.

# 221
  • София
Аз съм с жълт подтон. Не съм суупер бяла, ама съм си бяла.  Laughing И ползвам 107 Беж, който даже ми е с една идейка по-бял от нужното, така че наистина най-добре пробвай.  Peace

# 222
Ще ме извините, че ще се запиша. Едва сега ви откривам, а съм маниачка на ягодка и feelunique. Връщам се да ви чета.

# 223
Направих поръчка снощи от сайта,правя такава за 1 път тази година - махна ми доставката, махна ми ДДС-то, всичко хубаво взеха ми парити веднага и гледам преди 3 часа сами мисали, че искат доказателства, че съм притежателят на картата. Банково извлечение от банката, подробности за адреса и изписването на името ми и тн . За 1 път ми искат подобни неща, някой беше споменал, че са му искали нещо подобно. Та въпроса ми е какво следва от  тук натъка понеже ги изпратих, но никъде не пише номера на картата- целия, а адреса е на български, изпратих и копие от транзакцията им.  Какво ги е усъмнило толкова ?

# 224
Ragga  Confused да не би за мн голяма сума да е поръчката?
Поръчката си я направила на адресът и от името на картодържачът, т.е. теб или има разлика, ако не не виждам за какво им е това уууу мн неприятно така.
Аз все дребни поръчки правя, не ми се е налагало да давам каквито и да било доказателства.

Общи условия

Активация на акаунт