Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 864
  • 641
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
И такааа,аз пак пуснах две поръчки с кремчета на Авен и лекарства- от рода на нурофен,дисприн и Лемстип,пък да видим този път бързо ли ще дойдат  newsm78

# 466
Получих си поръчката от 01,07 - спирала Ланком Хипноуз Драма и кремче на Авен, определено са станали по-бързи  Peace

# 467
  • Бургас
Някои не е ли получавал на e-mail нови промоциики.... и намаления ?!? smile3508

# 468
  • София
Не са пращали нищо интересно. Последният път мейлът беше колкото да не е без хич.  Peace
А и няма ли да пуснат слънцезащитните на Юсерин вече?!  Crossing Arms

# 469
Като гледам май стандартният срок за доставка е 1 месец, ако изобщо пристигне.
Преди поръчвах разни неща от Амазон, но ми начисляваха още 20% отгоре ДДС и със сумата за доставка цената на продуктите направо ставаше двойна.
Наскоро открих един български сайт, от който си пазарувам натурална и био козметика. Пратките ми пристигат за два дни с куриер и досега издънка не е имало. Освен това ми изпращат и безплатни мостри и редовно имат промоции. Даже май сега има една до края на месеца - трябва да погледна в Ева, струва ми се, че там я видях.

# 470
Тук ми мирише на реклама...
Ако не пристигнат нещата, ги пращат отново или връщат парите. Доставката в повечето случаи е за около седмица, но има и изключения. И махат 20% ДДС, също има безплатни мостри... И доставката е безплатна, не знам кой БГ сайт не начислява доставка...
Естествено, всеки има право на избор от къде да пазарува...

# 471
С безплатната доставка ме заинтригувахте. Как да ме стане безплатна обаче? В раздела информация за доставка пише, че до БГ е 4 лири. Аз ли нещо не съм разбрала?

Тук ми мирише на реклама...
Ако не пристигнат нещата, ги пращат отново или връщат парите. Доставката в повечето случаи е за около седмица, но има и изключения. И махат 20% ДДС, също има безплатни мостри... И доставката е безплатна, не знам кой БГ сайт не начислява доставка...
Естествено, всеки има право на избор от къде да пазарува...

# 472
Да не гледаш друг сайт  newsm78 . Още в началната страница си пише Free Delivery Wirldwide

# 473
Да не гледаш друг сайт  newsm78 . Още в началната страница си пише Free Delivery Wirldwide

Ей това гледам: http://www.echemist.co.uk/
Сега видях това, за което ми пишеш. Но не мога да разбера при какви условия ще ми е безплатна доставката. А по-надолу пише, че за зона Е1 (в която е БГ) за пратки до 1 кг доставката е 4 лири.
Явно ще трябва да се поровя по-обстойно.

# 474
Видях го това, но за БГ винаги е била безплатна доставката, независимо какво се поръчва. Най-лесния начин е да се регистрираш и да си сложиш разни неща в кошницата и да пробваш, като избереш страната за доставка натискаш Update и тогава маха ДДС-то.

# 475
Момичета,първата ми поръчка от сайта така и не я получих.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilПисах им няколко пъти и най-накрая ми отговориха,че ще изпратят отново поръчката на 12.07.Обаче и нея не съм получила.....Какво да правя,пак ли има забавяне на пратките.....Ще им пиша да ми възстановят парите в картата,че ми писна от тези разправии..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 476
В момента мисля, че няма забавяне. Поне аз доста бързо си получих последните пратки от Англия. Изчакай още малко, трябва да дойдат нещата, минала е само 1 седмица...

# 477
  • Испания
Вчера получих втората си  пратка от 08.07,чакам първата от 05,07...

djidji09 ,аз също имах една неполучена пратка,за която им писах и ми изпратиха пак.Този път я получих много бързо.А от 12,07 е още раничко за притеснения според мен ...

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 14:29 от pepina1965

# 478
  • Варна
Здравейте момичета , и аз очаквам пратка от 07.07 но все още не е дошла също така очаквам още една пратка от друг английски сайт направена по същото време но и нея я няма дано скоро да дойдат и всичко да е наред че сайта наистина е страхотен и не ми се иска да се отказвам от него Peace досега имам доста поръчки от тук и никога не е имало проблем с пратките дано и сега да е така Praynig

# 479

Общи условия

Активация на акаунт