Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 831
  • 641
  •   1
Отговори
# 480
И аз я получих тази оферта за Avene, но като си сложих техен продукт в кошницата и избера доставка до БГ, не ми маха ДДС-то както преди...

# 481
  • Бургас
Минала седмица пуснах първата си поръчака. Изпратена е.. и я чакам с нетърпение.. smile3508

Запалих се по нещо друго, пъхам го в кошницата..ъпдейтвам... но така и не ми вади ДДС-то от сумата  newsm12

Само при мене ли става тази аномалия?!?! пробвах през две различни IP - та и продължава да ми иска сумата с ДДС .

Не разбирам..хммм

# 482
Аз сравнително скоро поръчвах и тогава ми махна ДДС-то, но явно са променили условията за БГ... Пробвах със САЩ и ми изписа Less Vat...

# 483
  • София
И аз я получих тази оферта за Avene, но като си сложих техен продукт в кошницата и избера доставка до БГ, не ми маха ДДС-то както преди...
Хм, верно!  Crossing Arms Свърши ни кралството! Cry

# 484
  • In transit
 Cry много съм нещастна... тъкмо бях напълнила кошницата...сега ще чакам намаление или ще търся друг сайт  ooooh!

# 485
Изпратиха ми отново поръчката!Крадат тия маймуни в пощите,напълно се убедих в това.....

# 486
Да,djidji09 наистина крадат!На мен ми изчезнаха 8 пратки за месец и нещо!Възмутена съм!!!

# 487
  • София
Аз току що им пуснах запитване за ДДС-то, макар че предполагам какъв ще е отговорът - нещо от рода, че и двете страни са членки на ЕС предполагам.  Rolling Eyes

# 488
Да,djidji09 наистина крадат!На мен ми изчезнаха 8 пратки за месец и нещо!Възмутена съм!!!

Ох,при теб е още по-зле....В кой град се случва това?Не е за вярване....8 пратки?Ужас! Shocked

# 489
Да,наистина е Ужас!В Дупница се случва,но не съм сигурна дали точно тук изчезват или някъде ''по трасето'' преди да пристигнат тук!

# 490
  • София
Аз току що им пуснах запитване за ДДС-то, макар че предполагам какъв ще е отговорът - нещо от рода, че и двете страни са членки на ЕС предполагам.  Rolling Eyes
Ще чакаме да споделиш какво са ти отговорили.  Peace

# 491
  • In transit
Ще чакаме да споделиш какво са ти отговорили.  Peace
ще кажат колко ги е яд, че не са се светнали по рано, че сме в ЕС  Grinning не помните ли, че в началото и ларедут-а незнаеха, че сме член на ЕС.

# 492
  • София
 Joy Най-вероятно, но все пак нека опитаме. Mr. Green

# 493
  • София
Eй го на отговора:

Good day,

Bulgaria is part of the EU, hence the reason why VAT is charged.
Please see link below:

http://www.hmrc.gov.uk/vat/managing/international/esl/country-codes.htm

Regards

Gabby

който далаверствал - далаверствал Simple Smile
Абе имам питане за шампоаните Виши  - каква им е цената в БГ, около 20 лв ???

# 494
http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0% … 0%B8%D1%8F/dercos

Виж тук да се ориентираш в цените. Предполагам че в аптеките Субра ще са с 15% отстъпка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт