Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 826
  • 641
  •   1
Отговори
# 495
  • София
 Tired Мдам, май спираме пазара от там. Те цените стават почти същите, но за сметка на това от сайта ще има да си чакаме...

# 496
Хм, на мен пак ми идва тук по на сметка от колкото в Ягодата, особено продуктите на Герлен.
Светнете ме, ако има някакво друго място, молим  Simple Smile

# 497
  • Пловдив
Аз пазарувам и от pharmashop но там доставката е сериозна 16,90 Е до тук.Иначе чрез презовач още не съм пускала

# 498
# 499
Зависи какво търсиш. Аз пазарувам от този магазин http://organicshop.bg/bg/ и доставката с куриер до 2-3 дни ми излиза под 4 лв. Даже този месец имат код за безплатна доставка при поръчки над 60 лв. Кодът е FREEDELIVERY - вече го ползвах.

Хм, на мен пак ми идва тук по на сметка от колкото в Ягодата, особено продуктите на Герлен.
Светнете ме, ако има някакво друго място, молим  Simple Smile

# 500
  • Варна
Мата Хари, органик сайтът е хубав, но няма Герлен. И аз, като Ета, основно се интересувам от него.

# 501
Да, затова писах зависи какво търсиш.  Simple Smile

# 502
  • Варна
Ета си е написала, че търси Герлен. Дори си я цитирала.

Изместихме темата.

# 503
  • София
Момичета, включвам се с въпрос. За пръв път поръчах от сайта парфюм миналата седмица.Приеха поръчката ми, взеха сумата от картата и  след два дни ме информираха че всъщност парфюмът го няма в наличност и се налага "малко закъснение" с поръчката, за което разбира се се извиняват.
Е да, обаче аз вече седмица чакам да ми пишат, че поръчката ми е шипната или пътува по направление или дори, че не могат да я изпълнят и "малкото закъснение" взе да ми изглежда леко абстрактно.
Имали ли сте подобен проблем със сайта и може ли съвет какво да предприема.

# 504
  • In transit
Пиши им и ги питай. Една приятелка имаше подобен проблем преди доста време и заради един парфюм и забавиха поръчката 2 месеца. Накрая и казаха, че неможели да го доставят и пратиха нещата. Най-добре е периодично да им напомняш за себе си и за проблема си.  Peace

# 505
  • София
Благодаря ти, Mikkey!
Писах им, а междувременно си препрочетох и още веднъж писмото.  Embarassed /не го научих като хората този език и това си е / Забавянето не е заради липса на продукта, а заради това, че чакат натрупване на още парфюмни поръчки.  #Cussing out

# 506
  • София
Пуснах днес една малка поръчица от сайта, да видим дали още ги бавят. Въпреки, че не ни махат ДДС-то вече, все още някои неща са по-евтини там.  Peace

# 507
  • София
Бавят ги  Tired, аз чакам 3 гелчета за къпане на Джонсън от 19 октомври. От тогава вече три пъти ми писаха с извинения да изчакам още  Crossing Arms
Редакция: Тъкмо се оплаках и сега проверих, че имам мейл, че най-после са ги изпратили  Laughing

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 23:13 от em4eto

# 508
  • София
Да бе, забързали са се. Laughing Поръчах във вторник и ми я пратиха в четвъртък.  Shocked Уау! Да видим кога ще дойде.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт