Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 817
  • 641
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Пратката от четвъртък дойде вчера направо вкъщи. Имаше доволен брой семпъли!  Heart Eyes Пак ще поръчвам от там!  newsm44

# 511
Момичета, някакви отзиви за тази пудра: http://www.echemist.co.uk/p-vichy-dermablend-loose-powder  newsm78

# 512
  • In transit
Пратката от четвъртък дойде вчера направо вкъщи. Имаше доволен брой семпъли!  Heart Eyes Пак ще поръчвам от там!  newsm44

какво си поръча, че ти пратиха семпъли? При мен последната пратка дойде за 2 дни! Много съм доволна!

# 513
  • София
И при мен последната я пратиха много бързо, хем имах 6 различни артикула, някои от които с надпис отдолу 5-10 дни за доставка.

# 514
 Crossing Arms А пък на мен си ми стои на изчакване, мн бързо ми писаха хората, че 1то поръчано го нямало и да съм чакала да го получат  ooooh! ама и аз като реших да поръчвам противогрипно някакво си там баш в сезон, когато трябва  Laughing
сега ще си чакам...само се чудя колко да чакам  newsm78

# 515

Аз си я поръчах заедно с ФДТ-а на Дермабленд. ФДТ-а е много покривен, но без пудрата личи - малко на черти стои, влиза в порите тук там и т.н., но в момента, в който сложа пудрата лицето ми става матирано, гладко, леко като "гланцирано" сякаш и все едно нямам ФДТ и пудра, абе с две думи съм влюбена в тази пудра.  Peace Не съм я пробвала обаче с друг ФДТ (не съм се сетила), но определено ще си я поръчам пак като ми свърши. За мен специално не е много икономична, защото си е абсолютно прозрачна и имам чувството, че колкото повече слагам, толкова по-добре ми изглежда лицето и май прекалявам и разхищавам.  Laughing Преди ползвах прахообразната на Клиник, но тази ми харесва повече - няма как да прекаля с нея.  Laughing

# 516
v_d,тази пудра само в един цвят ли е?И може ли да се ползва самостоятелно?Ти пробвала ли си я самостоятелно на лицето?  bouquet

# 517
v_d, много се радвам, че си доволна от пудрата. Аз си я поръчах в петък така да се каже на сляпо, четох само рецензиите, които няма как да са лоши - ти си първият човек, който я хвали. Само да те питам ти с какво я нанасяш? с четка ли, с тампон ли, как стои най-добре?

# 518
v_d,тази пудра само в един цвят ли е?И може ли да се ползва самостоятелно?Ти пробвала ли си я самостоятелно на лицето?  bouquet

Да - само в един цвят е. Напълно прозрачна е и не променя цвета на ФДТ-а (така си и пише в упътването, така е и на практика). Самостоятелно не съм я ползвала - всъщност никога не съм ползвала каквато и да е пудра без ФДТ. Може да съм само с ФДТ, но само с пудра не съм била, така че не мога да преценя как ще стои.  Peace

v_d, много се радвам, че си доволна от пудрата. Аз си я поръчах в петък така да се каже на сляпо, четох само рецензиите, които няма как да са лоши - ти си първият човек, който я хвали. Само да те питам ти с какво я нанасяш? с четка ли, с тампон ли, как стои най-добре?

Нансям я с тампончето от самата пудра. В упътването май пишеше да се нанесе с тампончето, да се изчака малко и после с голяма четка за пудра да се отсррани излишното количество, ако има такова. Но аз си я нанасям само с тампона въпреки, че по принцип мразя да нанасям прахообразна пудра с тампон - винаги съм ползвала четка, но сега нямах под ръка и пробвах с тампона само и си се нанася много добре, не се налага и да отстранявам нещо.  Peace

Дано и ти да останеш доволна.  Peace

# 519
  • София
Mikkey  ,ето това кремче. Което между другото е жестоко и което тук е около 22лв.  Peace

# 520
  • In transit
Mikkey  ,ето това кремче. Което между другото е жестоко и което тук е около 22лв.  Peace
Hug
Знам го, и аз исках да го поръчам, но не беше налично(на доставката пишеше 3-5 дни) а на мен ми трябваше спешно, защото почвах серия химически пилинги и си поръчах тези:
http://www.echemist.co.uk/p-aderma-skin-care-cream

http://www.echemist.co.uk/p-aderma-foaming-gelwith-oat-milk-250ml

страхотни са, крема овлажнява и подхранва чудесно кожата ми, а гела е толкова гъст и икономичен, че ще го ползвам сигурно цяла година.  Peace

# 521
  • София
 Hug A гела, като душ гел ли го ползваш или за измиване на лице? Много приятно ме изненада тази марка и сега се оглеждам какво тяхно да си взема за почистване на лице.  newsm78

# 522
Hug A гела, като душ гел ли го ползваш или за измиване на лице? Много приятно ме изненада тази марка и сега се оглеждам какво тяхно да си взема за почистване на лице.  newsm78

И аз се включвам към питането  Grinning
До сега ползвах 2 опаковки от този измиващ гел на Авен http://www.echemist.co.uk/p-avene-ultra-rich-soap-free-cleansing-gel , който също се води за тяло, но ми понася много добре на лицето - с чувствителна кожа съм...

# 523
  • In transit

за лице  Grinning И мен ме изненада приятно, аз даже от теб мисля, че видях в в новите придобивки за крема, който си купила и понеже се оглеждах за неагресивна козметика за целта ми се бях насочила съм Авен (тях съм ги ползвала миналата година). Като видях тия и ги поръчах веднага. Даже мога да кажа, че този крем на Авен http://www.echemist.co.uk/p-avene-tolerance-extreme-anti-irritat … ng-soothing-cream ми хареса по-малко отколкото този, с който се мажа в момента на А-дерма. А-дерма крема попива по добре и подхранва по добре, докато крема на Авен изглежда по лек като консистенция, но не попива и не подхранва така добре  Peace

# 524
  • Испания
Момичета,някое кодче за намаление има ли  Thinking
Реших и аз да поръчам на дъщеря ми кремчетата на Адерма,засега ползва само на Авен-антироже и толеранс,че е с много алергична кожа,тези ще свършат ли работа newsm78
Имам някакви точки,дето ми се хващат от предишно пазарене,още откакто махаха ДДС-то,оттогава не съм поръчвала  Hug
Благодаря ви предварително  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт