Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 899
  • 641
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И моите са изпратени.  Party

# 106
  • Има много детски смях.
Днес си прибрах пакетчето.
Доволна.
Ще се пазарува отново.

# 107
Айде честито виии.....Моите и двете си стоят, защото има по едни продукт, който явно го няма.

# 108
И моето пакетче вече е при мен. Доволно!

# 109
  • Пловдив
Аз не съм им писала.Днес е 5 ден от поръчката.Пратили са ми мейл че поради неналичност на 1 артикул са се забавили-много се извиняват ит.н.За мен сайта си е коректен.Виждам ,че и вие сте получили нещата-чудесно.

# 110
  • Варна
Започочвам да се ядосвам на този сайт. Поръчката ми от 03/01/2011 все още е със статус Invoiced. Дори писмо не са ми пратили, за да ме уведомят за причините за забавянето

# 111
Започочвам да се ядосвам на този сайт. Поръчката ми от 03/01/2011 все още е със статус . Дори писмо не са ми пратили, за да ме уведомят за причините за забавянето

Влез си в поръчката и виж срещу артикулите какъв статус са. Най-вероятно са изпратени. Всичките ми поръчки, включително и тази, която получих също са със статус Invoiced (фактурирана)  Peace

# 112
  • Варна
Започочвам да се ядосвам на този сайт. Поръчката ми от 03/01/2011 все още е със статус . Дори писмо не са ми пратили, за да ме уведомят за причините за забавянето

Влез си в поръчката и виж срещу артикулите какъв статус са. Най-вероятно са изпратени. Всичките ми поръчки, включително и тази, която получих също са със статус Invoiced (фактурирана)  Peace
Ха, не бях се сетила. Вярно са изпратени вече. Дано да дойдат скоро.

Наистина ли намалението на ДДС, т.е. старото ДДС важи до 10.01?

# 113
Започочвам да се ядосвам на този сайт. Поръчката ми от 03/01/2011 все още е със статус Invoiced. Дори писмо не са ми пратили, за да ме уведомят за причините за забавянето

И аз да се оплача- моята поръчка е от 02,01 и все още е Stock Allocation.  Crossing Arms
 Писаха ми за да ми кажат, че има липсващ артикул на 4,01, но оттогава нищо.   Cry

# 114
До 10ти няма да вдигат ставката на ДДС-то, това според мен гласи съобщението в началото  Peace

Много изгодни сенки на Ге … 83;ен В ревютата пишат, че са по-скоро пигмент от колкото сенки, подходящи за бърз, ежедневен лек грим. Цветовете са розово и кафяво с меден оттенък, а последният е сив металик. Заръчах си едни сиви  Peace

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 13:51 от eta

# 115
  • Варна
Записвам се при вас.Скоро смятав и аз да поръчам,нопърво ще ви прочета обстойно.

# 116
Днес получих поръчка от 03.01.(Бургас).Доволна съм и смятам пак да поръчвам.Има наистина доста изгодни неща.Дано доставката да остане безплатна.

# 117
Ей, най-накрая днес шипнаха моята поръчка от 02.01  Mr. Green, дано пристигне бързо. Simple Smile

# 118
  • Бургас
Днес получих поръчка от 03.01.(Бургас).Доволна съм и смятам пак да поръчвам.Има наистина доста изгодни неща.Дано доставката да остане безплатна.
Роксолана , а кога ти беше изпратена поръчката?
Аз чакам една, изпратена на 06.01 и се чудя дали да хода да си я търся в пощата ...

# 119
И аз получих първата си поръчка днес. Изпратена е на 7-ми. Изключително доволна съм и цял ден се разхождам из нас и подмазвам с балсамчето за устни.  Laughing Взех го без аромат. Довечера ще къпя дребния с лореалския детски /ягода/- иде ми да го изям. Даже като го мирисах, си мацнах малко от външната страна на ръката да си душкам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт