Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 796
  • 641
  •   1
Отговори
# 225
Към 50 паунда ми е поръчката, адресите са си баш еднакви. Единственото което, може би е е проблема, че името ми е написано по безбожен начин нали сме големи транслатори  тия от паспортното съответно за доставката го написах по-лесно разчитаемо. От сайта ми отговориха, че т.к. са зачестили измамите  при тях изискват такива проверки. Силно се надявам това писмо да  било от самият сайт, защото нямах никакво време да проверявам и да си играя да видя от къде баш е пратено.

# 226
Дано в това да е бил проблемът и сега вс да е наред, Ragga  Peace
Аз обаче онзи ден поръчах с моята карта на името на детето за получател, но пък фамилиите и адресът съвпадаха на 100%, не са ми правили проблем.

# 227
Момичета, да питам в пощата ли идва всичко?

# 228
 Mr. Green Зависи от пощаджията, Флоранс, моите, когато са малки ги носят вкъщи.

Всъщност, ако питаш дали отиват на митница или не (че аз не съм от София или областен град и такова чудо нямаме), не, отива директно в пощата, няма такси, идва от европейска страна Wink

# 229
Благодаря anny_!
Точно това имах предвид, да не отиват на митница.
До сега не съм имала проблем с митница Варна, но колкото по малко ходя там толкова по добре (така поне се изрази митничарката, която ми освободи пратката последния път).

# 230
ако някой има излишна кутийка за Guerlain Parure Compact Foundation да ми пише  Praynig

# 231
Направих поръчка снощи от сайта,правя такава за 1 път тази година - махна ми доставката, махна ми ДДС-то, всичко хубаво взеха ми парити веднага и гледам преди 3 часа сами мисали, че искат доказателства, че съм притежателят на картата. Банково извлечение от банката, подробности за адреса и изписването на името ми и тн . За 1 път ми искат подобни неща, някой беше споменал, че са му искали нещо подобно. Та въпроса ми е какво следва от  тук натъка понеже ги изпратих, но никъде не пише номера на картата- целия, а адреса е на български, изпратих и копие от транзакцията им.  Какво ги е усъмнило толкова ?

Реши ли пробелма си? Защото на мен ми пратиха същото съобщение, но със сигурност не зависи от сумата на поръчката, моята е много малка. Писах им във формата за контакт с тях през сайта, защото не смятам за редно да изпращам данните си през мейла. Да видим ...

# 232
Направих и аз първата си поръчка току що, дано да не ми искат разни докумнети за картата, че не е на мое имае  Praynig Та значи поръчах си фдт на guerlain i от 24 паунда ми извади още 4 , че ми излезна 20, не че се оплаквам ама ми стана интересно какво още ми намали

# 233
Направих и аз първата си поръчка току що, дано да не ми искат разни докумнети за картата, че не е на мое имае  Praynig Та значи поръчах си фдт на guerlain i от 24 паунда ми извади още 4 , че ми излезна 20, не че се оплаквам ама ми стана интересно какво още ми намали

Изважда ти ДДС-то Simple Smile

# 234
Направих поръчка снощи от сайта,правя такава за 1 път тази година - махна ми доставката, махна ми ДДС-то, всичко хубаво взеха ми парити веднага и гледам преди 3 часа сами мисали, че искат доказателства, че съм притежателят на картата. Банково извлечение от банката, подробности за адреса и изписването на името ми и тн . За 1 път ми искат подобни неща, някой беше споменал, че са му искали нещо подобно. Та въпроса ми е какво следва от  тук натъка понеже ги изпратих, но никъде не пише номера на картата- целия, а адреса е на български, изпратих и копие от транзакцията им.  Какво ги е усъмнило толкова ?

Реши ли пробелма си? Защото на мен ми пратиха същото съобщение, но със сигурност не зависи от сумата на поръчката, моята е много малка. Писах им във формата за контакт с тях през сайта, защото не смятам за редно да изпращам данните си през мейла. Да видим ...

Реших го пратих си  извлечението от банката на картата и излвлечение от транзакцията към тях  . Кзаха ми, че имало доста измами за това искат. Иначе май поръчката ми е дошла, получих известие от вчера, силно се надавам да е това.

# 235
На друг случвало ли се е да изка доказване на картата

# 236
На друг случвало ли се е да изка доказване на картата

Нали точно това пишем с Рагга, явно е нещо ново за сайта и доста неприятно според мен. Sad Не ми харесва идетя да си изпращам адрес и номер на сметка, нали уж това е идеята да се виждат само последните 4 цифри на сметката ... май аз не съм в час ...

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 18:54 от Славчето

# 237
Аз никъде не написах номера на картата , те не я виждат цялата и без това, пратих извлечението където също не се вижда целия номер , а беше на БГ какво са разбрали не знам Rolling Eyes Rolling Eyes По- добре проверки отколкото изгорели, а явно от този сайт има такива случки.

# 238
  • София
Станно нещо е това с доказването на картата, не знам защо е?!  Thinking Но пък кой имаш в предвид по "изгорял от сайта"?!  Naughty

# 239
По- добре проверки отколкото изгорели, а явно от този сайт има такива случки.

Кой е горял верно от сайта, стана ми любопитно ... аз съм си получила всичко, което съм поръчала досега ... имам поне 3-4 поръчки преди тези 2 (от последните 2-3 дни)

Общи условия

Активация на акаунт