Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 794
  • 641
  •   1
Отговори
# 240
Станно нещо е това с доказването на картата, не знам защо е?!  Thinking Но пък кой имаш в предвид по "изгорял от сайта"?!  Naughty
Да и аз бих искала да знам за "изгорелия"

Инъче с моята поръчка на парфюм (3-та по ред ) от 19.02 вече има развитие. Даваха го неналичен със срок за доставка 5-10 дни.Дните минаха , а статуса ми не мърдаше на никъде,парите отдавна си ги изтеглиха.Писах им в четвъртък имейл със запитване дали изобщо смятат да ми го пращат или да си поръчвам друг ,демек да ми върнат парите и в петък получих отговор със извинение за забавянето и го шипнаха веднага. Другата седмица ще е при мен  Peace  Отново съм доволна  Peace  

# 241
По- добре проверки отколкото изгорели, а явно от този сайт има такива случки.

Кой е горял верно от сайта, стана ми любопитно ... аз съм си получила всичко, което съм поръчала досега ... имам поне 3-4 поръчки преди тези 2 (от последните 2-3 дни)
От тук не знам кой, но на въпроса ми защо са необходими такива мерки от сайта ми отговориха, че измамите с кредитни карти са зачестили при тях и правят проверки.

# 242
Ето какво ми пратиха днес на мен
Sorry for the inconvenience caused to you.
Could you please confirm your billing address and Postcode, the address your
Visa card is registered to and your statements are mailed to?

# 243
Ето какво ми пратиха днес на мен
Sorry for the inconvenience caused to you.
Could you please confirm your billing address and Postcode, the address your
Visa card is registered to and your statements are mailed to?

Да, на нас пратиха същото, точно това коментираме по-нагоре, аз им отговорих, че потвърждавам адреса , пощенския код и тн Simple Smile

# 244
И аз така помислих Simple Smile Отговорих им, да видим сега, дано по-скоро да ми пристигне, че съм нетърпелива да я пробвам  Crazy
ЕДИТ: изпратих им само адерса, пощенския ми код, както и адреса на който е регистрирана картата, без извлечение, току що му благодариха за отговора и че всичко е наред Simple Smile
Видях че статуса ми е смене на Order Placed

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 16:46 от milavanila

# 245
  • In transit
На друг случвало ли се е да изка доказване на картата
на мен, но не от този сайт. Мисля, че е нормално ..вземат мерки за сигурност хората, но наистина не е приятно за клиента.

# 246
Днес си получих пратчицата, много съм доволна, но фактирата в колета пак се е за 24 паунда, а в профила ми е 20, в крайна сметка маха ли го ДДСто  newsm78

# 247
Маха го, виж си извлечението от банката , изтеглили са само 20

# 248
Супер, мерси много   bouquet

# 249
Супер тема, благодарности за новата зарибявка  Laughing

# 250
# 251
Здравейте,момичета прехвърлих набързичко темата,но не разбрах дали някоя от вас е пазарила лекарства???Пуснах една малка поръчка предимно с обезболяващи.Попълвах някакви полета с каква цел ги закупувам и сега си мисля дали въобще ще ми ги пратят newsm78

# 252
Имаше назад писано нещо за лекарствата  Peace Просто едно от момичетата беше подхвърлило в поста защо не сме обърнали внимание на някои аналгетици (ако мога така да ги назова), разни тип "колдрекс" за настинка, които излизали сравнително по на сметка, отколкото в Б-я, а били и хубави...така че вероятно се получават  newsm78 Пък и ако няма да се доставят до тук, според мен е нормално хич да не приеме поръчката....хората ден-два по-късно, при шипването на поръчката пращат мейл, та ще разбереш бързичко каква е хавата, Рали.  Mr. Green

# 253
   Stock Allocation  е статуса ми ,а поръчката ми е от 20.03. ще почакам,почакам и ще разбера  Thinking

# 254
ivanovarali - това означава , че някой продукт в момента не е наличен,когато го заредят ще ти я пратят  Peace
Обикновенно,ако се очаква зареждането да отнеме повечко дни,пращат имейл с уведомление и извинение,ако не си получила такъв,скоро ще ти я пратят  Peace
Това са моите наблюдения за сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт