Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 890
  • 641
  •   1
Отговори
# 420
  • София
 Hug Почакай още малко, сигурно другата седмица ще дойде!

# 421
  • София
Момичета,много ми се забави поръчката!Цяла седмица проверявам в пощата и нищо....Изпратена е на 08.06 трябваше да е пристигнала вече... newsm45

Моята е изпратена на 02.06 и още не е дошла  Thinking Вчера им писах и ми отговориха, че трябва да изчакам 15 работни дни, т.е. поне до четвъртък 23.06 Crossing Arms

# 422
  • In transit
Момичета,много ми се забави поръчката!Цяла седмица проверявам в пощата и нищо....Изпратена е на 08.06 трябваше да е пристигнала вече... newsm45

Моята е изпратена на 02.06 и още не е дошла  Thinking Вчера им писах и ми отговориха, че трябва да изчакам 15 работни дни, т.е. поне до четвъртък 23.06 Crossing Arms

и моята се забави тоя път. Вчера им писах, казаха, че са я пратили на 7-ми да изчакам 7-10 работни дни...ако и утре не дойде пак ще им досаждам.  Mr. Green

# 423
  • In transit
Днес говорих с една девойка от сайта. Обясни ми, че за да ми пратят нещата отново законовия срок който изчакват е 25 работни дни от датата на изпращане на колета. Ако дотогава не дойдат нещата им пишете и те ги пращат отново. Извиниха ми се няколко пъти, но ме увериха, че са проверили в Royal mail и, че колета е в България. Аз честно казано не съм се и съмнявала в техните пощи...то е ясно, че всички забавяния са в БГ ама да питам все пак. Та така, това за инфо на всички, които чакат. Успех и дано БГ пощи си изровят главите от пясъка и се сетят, че все пак трябва и да си заработят заплатите!

# 424
Не ги проклинайте и псувайте толкова много Български пощи, защото не сте си имали работа с МиБМ, там е същинска трагедия.....

# 425
Все още я няма моята първа поръчка.... newsm45

# 426
И моята поръчка от 03,06 липсва. Предната пристигна нормално....

# 427
# 428
Днес говорих с една девойка от сайта. Обясни ми, че за да ми пратят нещата отново законовия срок който изчакват е 25 работни дни от датата на изпращане на колета. Ако дотогава не дойдат нещата им пишете и те ги пращат отново. Извиниха ми се няколко пъти, но ме увериха, че са проверили в Royal mail и, че колета е в България. Аз честно казано не съм се и съмнявала в техните пощи...то е ясно, че всички забавяния са в БГ ама да питам все пак. Та така, това за инфо на всички, които чакат. Успех и дано БГ пощи си изровят главите от пясъка и се сетят, че все пак трябва и да си заработят заплатите!

Имам платен артикул на 28 май. До момента няма нищо в пощата.Има ли други с такова забавяне?

# 429
  • In transit

Имам платен артикул на 28 май. До момента няма нищо в пощата.Има ли други с такова забавяне?
а кога са ти го пратили? от датата на изпращане се броят дните.

# 430
Е,такова нещо не беше ми се случвало....То бива забавяне,ама това на нищо не прилича...Ще ми вкисне крема,докато тия мисирки в пощата се набутат да ми го разпределят,та да го получа най-накрая.... #2gunfire

# 431
  • In transit
Снощи за кратко имах радост... прибирам се и виждам бележка в кутията. Хукнах към пощата, вземам си колета, отварям и зяпвам от изумление! Беше ми дошла поръчката, която направих в неделя вечер и която бяха пратили в понеделник! А старата, която чакам вече 3 седмици още я няма! Бясна съм, даже не се и зарадвах на нещата си  ooooh!

# 432
И аз не съм получила поръчката си от 1.06., а вече получих поръчки, направени миналата седмица.  Нещо много се бавят в разпределителния център на БГ пощи...

# 433
  • София
Колкото и да съм негативно настроена към БГ пощи, не знам дали този път проблемът е в тях. Нали имало някакви пратки, които са объркани още на летището в Лондон   Rolling Eyes Не знам какво да си мисля вече. Добре че се отказах да поръчвам слънцезащитен лосион, а чакам само шампоани и молив за очи. Преди малко пак им писах, бяха казали да изчакам до четвъртък.

# 434
Колкото и да съм негативно настроена към БГ пощи, не знам дали този път проблемът е в тях. Нали имало някакви пратки, които са объркани още на летището в Лондон   Rolling Eyes Не знам какво да си мисля вече. Добре че се отказах да поръчвам слънцезащитен лосион, а чакам само шампоани и молив за очи. Преди малко пак им писах, бяха казали да изчакам до четвъртък.

Като гледам датите от които очакваме пратки,точно нашите поръчки са в този загубен чувал.... newsm45 smile3511 smile3515И сега какво да очакваме?....

Общи условия

Активация на акаунт