Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 896
  • 641
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Мда моята е order placed от 29.05. Поръчвах преди месеци и ми я шипнаха след ден-два , а сега  Thinking  При вас как е?

# 406
Моята поръчка вече е "shipping" GrinningСега остава да си я получа Praynig

# 407
  • In transit
Искам да похваля магазина, досега не съм имала проблеми със забавяния, повече от нормалното. Последния път си бях поръчала два продукта на Clarins и ми пратиха четири мостри на Clarins. Сега чакам нова поръчка да видим дали ще пратят пак бонус Simple Smile

# 408
Аз поръчах слънцезащитен крем  50+ на Avene и получих 3бр. мостри  Peace

# 409
# 410
  • Пловдив
Поръчка пусната в неделя вечерта е пратена още в понеделник.Не са ми искали потвърждение на картата.Имам 2 поръчки при тях от преди поне 2 месеца-явно това е някво изискване за най-новите клиенти

# 411
  • София
Да питам- колко време след като ви се забавят пратките предприемате нещо? Поръчах на 29.05, изненадващо от сайта са ми изпратили нещата още на 2.06 (проверявах си статуса), но до ден днешен ни вест, ни кост от нещата ми. Мисля че от 3 до 10 дни е нормално да пътуват. Сега не знам, да им пиша ли, да почакам ли още...  newsm78

# 412
  • Пловдив
Еми,изчакай до петък и им пиши-гледам че бая дни са минали ,ама може всеки момент да са тук-имала съм само един случай в който пратката дойде от Англия за 14 дни

# 413
  • гр.Добрич
Бихте ли ми препоръчали крем кожа с мазна Т-зона а нормална на бузите. Като цяло е отпусната и повехнала. Praynig

# 414
# 415
  • София
Ами айде успех, дано ти дойдат бързо!  Hug Мицеларната на Ла Рош Позе е много добра!

# 416
Ами айде успех, дано ти дойдат бързо!  Hug Мицеларната на Ла Рош Позе е много добра!

Благодаря!  Hug  Ще я поръчам следващия път, сега имам 2 бутилки от 500мл. и от 250мл. на Биодерма.  Crazy  Луда работа.  Laughing

# 417
  • София
 Rolling EyesАаа аз мислех, че си си я поръчала,а то ти си си поръчала тоник. Нищо де!  Laughing

# 418
# 419
Момичета,много ми се забави поръчката!Цяла седмица проверявам в пощата и нищо....Изпратена е на 08.06 трябваше да е пристигнала вече... newsm45

Общи условия

Активация на акаунт