Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 895
  • 641
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,някой успявал ли е да си направи скоро поръчка-на мен сайта ми забива като тръгна да приключвам количката?! Thinking

При мен е така от много време вече  Sad. Пробвах от двата компютъра в къщи, от офиса също, но нищо. Зацикля яко на кошницата и не се получава нищо. Явно проблема е някъде при тях. Дано да си оправят сайта, защото ми се поръчва  Rolling Eyes

# 391
При мен няма проблем с влизането в сайта и с поръчването. Проблема ми е с администраторите. От миналата събота имам поръчани два крема и още не са изпратени. Единия не бил наличен и ме заливат с какви ли не писма за изчакване, за друг с доплащане и т.н. Днес след поредното писмо им казах да пращат каквото има , а за другото да ми върнат парите. От Фрагранса ми дойде за 5 дни поръчката, а тази още не е пусната.  #Cussing out

# 392
Само да кажа, че поръчката, за която се тръшках онзи ден, че закъснява си е отлежавала в пощенския клон. Не знам какво се е получило, но аз така и не видях бележка, ходих за друг пакет до тама, питах дали има още нещо и хоп - боичката ме чакала вече 3ти ден  Party

# 393
# 394
При мен няма проблем с влизането в сайта и с поръчването. Проблема ми е с администраторите. От миналата събота имам поръчани два крема и още не са изпратени. Единия не бил наличен и ме заливат с какви ли не писма за изчакване, за друг с доплащане и т.н. Днес след поредното писмо им казах да пращат каквото има , а за другото да ми върнат парите. От Фрагранса ми дойде за 5 дни поръчката, а тази още не е пусната.  #Cussing out

Аз имам поръчани неща от края на март и още ми се офлянкват и ми пращат някакви безумни писма, че ето, утре ще заредят въпросния шампоан и ще го изпратят и така всяка седмица, писна ми вече, ще им пиша да ми връщат парите и да приключваме, а с поръчките аз от моя страна вече приключих  #2gunfire #Cussing out

# 395
Тъъъкмо щях вече да сядам и да им пиша че не искам шампоана и да ми връщат парите...и вчера той дошъл  най накрая  Mr. Green  Е, трябва да сме коректни, много се притесних, но сайта все пак  дори и след много чакане си изпълнява задълженията. Важното е да се знае че поръчките си стигат до предназначението, просто ако нещо е много спешно, не може да се разчита. Лично на мен този шампоан е ми беше толкова неотложен, важно ми беше да знам че ще го получа ,така че всичко е ОК.

# 396
  • Испания
Вълчица, ами дано да е така,защото и аз чакам поръчка с шампоан от 27,03 ,която вече отписах  Mr. GreenВсе слушам ,че са коректни, ама вече не знам какво да си мисля  newsm78

# 397
Пък аз да се похваля с късмет  Mr. Green 
Вместо пълнител за пудра Parure от промоцията на Герлен, са изпратили директно пудра с кутия  Simple Smile И понеже е за скъпа приятелка, се зарадвах още повече  Simple Smile

# 398
Моята поръчка забавиха около 10 дни заради липса на крем Ла Рош, но иначе дойде бързо и съм доволна. Вероятно пак ще поръчам!

# 399
Момичета,какво означава"Stock allocation"?Подготвят пратката за изпращане,нали?  bouquet

# 400
  • София
Момичета,какво означава"Stock allocation"?Подготвят пратката за изпращане,нали?  bouquet
Артикулът, който си поръчала, не е наличен и чакат доставката му.

# 401
Артикулът, който си поръчала, не е наличен и чакат доставката му.

Сега ще падне чакане..... ooooh!

# 402
Момичета,сега за поръчката пише 'order placed',значи че вече е наличен артикула и ми го изпращат,нали?За колко дни пристигат нещата?  bouquet

# 403
  • София
Момичета,сега за поръчката пише 'order placed',значи че вече е наличен артикула и ми го изпращат,нали?За колко дни пристигат нещата?  bouquet
djidji09, поръчката ти я пращат когато статуса й стане Invoiced. Общо взето скоро ще ти я пратят и нещата идват за 3-5 дни.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт