Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 898
  • 641
  •   1
Отговори
# 375
Моята първа поръчка, която направих на 27 април, я получих вчера следобяд  Simple Smile
Сега се ориентирах за втората към шампоаните на Виши, а се чудя и за спирала (на Ланком, Макс Фактор или Лореал)  Thinking

От изброените спирали ти препоръчвам Ланком, по-висок клас са и на мен са ми любими, особено Hypnose, не съхнат бързо  Peace

# 376
Моята първа поръчка, която направих на 27 април, я получих вчера следобяд  Simple Smile
Сега се ориентирах за втората към шампоаните на Виши, а се чудя и за спирала (на Ланком, Макс Фактор или Лореал)  Thinking

От изброените спирали ти препоръчвам Ланком, по-висок клас са и на мен са ми любими, особено Hypnose, не съхнат бързо  Peace
И аз също,ползавала съм и трите марки -на Ланком е невероятна-аз Виртуоз съм имала-НЕВЕРОЯТНА е ,но е скъпа и  е малко мл /мисля-6мл/!!

# 377
Здравейте, имам следното питане: от известно време не мога да си поръчам нищо от сайта. Влизам с името и паролата си, но като се натисна Check out бутона в кошницата, сайта ми забива и не стигам до никъде. Някакви съвети къде е проблема евентуално  newsm78

# 378
Здравейте, имам следното питане: от известно време не мога да си поръчам нищо от сайта. Влизам с името и паролата си, но като се натисна Check out бутона в кошницата, сайта ми забива и не стигам до никъде. Някакви съвети къде е проблема евентуално  newsm78
И при мен е същото?!

# 379
И аз давам своя глас за спиралите на Ланком! И да се похваля, че днес ми дойде поръчката от 29.04. Фон дьо тена утре ще го пробвам (на Ланком), а червилото съм го нацелила - с бляскави частици е и е трайно. По-скоро е бляскаво, отколкото покривно, абе гланц. Ухае много приятно! Ето го: http://www.echemist.co.uk/p-lancome-la-laque-lip-gloss
Хубава седмица на всички Hug

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 16:05 от setibeti

# 380
И на мен днес ми пристигна Герлена ,но утре ще имам отзиви-за протокола да попитам пудрата на Герлен Parure-03 много ли е тъмна?

# 381
Момичета,някой успявал ли е да си направи скоро поръчка-на мен сайта ми забива като тръгна да приключвам количката?! Thinking

# 382
Момичета,някой успявал ли е да си направи скоро поръчка-на мен сайта ми забива като тръгна да приключвам количката?! Thinking
Да,аз снощи поръчах  Peace

# 383
  • Варна
И на мен днес ми пристигна Герлена ,но утре ще имам отзиви-за протокола да попитам пудрата на Герлен Parure-03 много ли е тъмна?
Зависи какъв тен имаш. За мен е тъмна, за теб може да е идеална.

# 384
 Rolling Eyes От кои дати имате пристигнали поръчки??

Очаквах тази седмица една, поръчана е на 08.05, но и днес нищо няма, а в понеделник вероятно и пощите няма да работят, та остава единствено надеждата да пристигне в петък.  Thinking

# 385
На 16.05 получих поръчка от 29.04.  Peace

# 386
Аз поръчах на 04,05- писаха ми ,че очакват зареждане и на  06,05 като проверих в сайта-пишеше ,че е пратена--получих я около 16,05 Grinning,но сега за зла участ нещо ми съ бъгва сайте и не успявам да направя поръчка?!! Thinking

# 387
 ooooh! Хич не ми харесва тая работа...винаги получавах пакетите до седмица-десетина дни  #Cussing out сега сигурно ще се наложи да се харча по магазините, за да си купя боя  Crossing Arms

Благодаря ви, момичета за отговора!   bouquet

# 388
  • Пловдив
Ани ,от 2,05 имам пристигнала

# 389

Общи условия

Активация на акаунт