Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 899
  • 641
  •   1
Отговори
# 360
Момичета отново моля за помощ получих днес това Hello,

Your order has now been verified and we will dispatch your order once we
receive the stock from the suppliers.
Но нещо на транслатора не ми се превежда точно  Hug

# 361
  • София
svetilo, ще ти пратят нещата веднага щом ги получат от доставчиците си.

# 362
svetilo, ще ти пратят нещата веднага щом ги получат от доставчиците си.
Мерси за бълзия отговор  PeaceДано да е скоро  Praynig

# 363
Хайде, нямам търпение вече да видя какъв цвят червило съм си поръчала, а тая пуста поръчка все не идва и не идва!!!  Crossing Arms На 29.04 я пуснах, статуса й е INVOICED иииии се чудя дали да не ходя да си я диря в пощата, че умирам от любопитство за това червило, че имаше 7-8 цвята и аз избирах, избирах и дано да съм нацелила. По-скоро първо трябва да се моля да пристигне, пък после да се моля да съм нацелила цвета на червилото.
А някой ползвал ли е продукти на Lavera? Или пък на Lierac?  newsm78 Харесала съм си това: http://www.echemist.co.uk/p-lavera-basis-cleansing-gel Сега ползвам един на LA ROCHE POSAY, но ми се иска да сменя малко.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:00 от setibeti

# 364
setibeti,щом е INVOICED,значи е изпратена  Peace
Ако отдавна е така,търси я в пощата.
Наблюденията ми засега са,че след този статус идват до 4-5 дни в пощенския клон.
С изключение на последната ми поръчка,дойде за около 7-8дни след като стана Invoiced.Oтдавам го на многото почивни дни след сватбата на кралските особи  Crazy

# 365
  • Испания
Добре дееее,моята пратка от 27,03 още я няма,да им пиша ли и къде, или още да чакам,нормално ли е такова забавяне  Rolling Eyes

# 366
# 367
Добре дееее,моята пратка от 27,03 още я няма,да им пиша ли и къде, или още да чакам,нормално ли е такова забавяне  Rolling Eyes
Какъв е статуса на поръчката ти?
Това е доста време...

# 368
  • Испания
Добре дееее,моята пратка от 27,03 още я няма,да им пиша ли и къде, или още да чакам,нормално ли е такова забавяне  Rolling Eyes
Какъв е статуса на поръчката ти?
Това е доста време...
Поръчката ми е отдавна Invoiced ,би трябвало да няма проблем.От същата дата бяха две поръчки,едната отдавна дойде,тази я бяха позадържали ,но след два дни кореспонденция ми замениха липсващия продукт и ми писаха че я пращат. Оттогава е Invoiced .Идея си нямам защо се бави толкова.Да им пиша ли се чудя,пак на същия мейл..

Търсила съм я в пощата няколко пъти,но я няма,имам позната там и не вярвам да е изчезнала,не знам какво да правя вече освен да я отписвам..

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 15:14 от pepina1965

# 369
pepina1965,ходи ли да я търсиш в пощата?Потърси я,трябва да е там тогава.

# 370
Цоп и аз тук с първа поръчка  bath1  Хубаво сайтче, жалко, че няма вече секция с намаления, но безплатната доставка е просто върха. Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 371
# 372
ЕЕх ,няма ли някой да се похвали вече че му е дошла поръчката?!Аз правих на 05,05-писаха ми че изчакват доставка на Герлена и два дни след това  проверих -статус invoiced-----дано скоро да я получа,че не смея да песна нова  Embarassed Rolling Eyes

# 373
Ох, моята от 29.04 още я няма. Аз съм ползвала на Герлен единствено двойната спирала и много хубаво ми прваше миглите, но бързо свърши/изсъхна. Въпреки това па бих си взела такава, но нека да си получа тази поръчка яърво, пък тогава пак ще поръчвам.

# 374
  • София
Моята първа поръчка, която направих на 27 април, я получих вчера следобяд  Simple Smile
Сега се ориентирах за втората към шампоаните на Виши, а се чудя и за спирала (на Ланком, Макс Фактор или Лореал)  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт