Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 885
  • 641
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И сега какво да очакваме?....
Очакваме да минат 10-15-20 работни дни (колкото ни кажат) и да ни пратят нещата отново евентуално  Rolling Eyes

# 436
# 437
  • In transit
Колкото и да съм негативно настроена към БГ пощи, не знам дали този път проблемът е в тях. Нали имало някакви пратки, които са объркани още на летището в Лондон   Rolling Eyes Не знам какво да си мисля вече. Добре че се отказах да поръчвам слънцезащитен лосион, а чакам само шампоани и молив за очи. Преди малко пак им писах, бяха казали да изчакам до четвъртък.

Като гледам датите от които очакваме пратки,точно нашите поръчки са в този загубен чувал.... newsm45 smile3511 smile3515И сега какво да очакваме?....
ами моята е явно в друг загубен чувал защото е пратена на 07.06. ...аз залагам на БГ пощи  Mr. Green

# 438
Mykkey,моята поръчка е  също от 07.06.Аз им писах и ми отговориха,че е изпратена на 07.06....Ще чакаме,това е.... smile3511

# 439
В събота получих поръчката си от 01.06 Simple Smile Надявам се и другите закъснели поръчки да започнат да пристигат.

# 440
  • In transit
да и моята дойде!

# 441

Твоята поръчка от 07.06 ли пристигна?

# 442
  • In transit

Твоята поръчка от 07.06 ли пристигна?

да, надявам се и твоята да дойде тия дни!  Hug

# 443
Не се ли бавят твърде много доставките им? Изкушавам се с някой продукти, но с тези доставки ме дострашава.  newsm78

# 444
  • Испания
Аз едва вчера им писах за неполучената си доставка от 29,03 и днес ми отговориха,че се извиняват за загубването й някъде по трасето ,и ми я пращат отново  Twisted EvilДо последно таях надежда ,че ще я получа,нооо..

# 445
  • In transit
Не се ли бавят твърде много доставките им? Изкушавам се с някой продукти, но с тези доставки ме дострашава.  newsm78
Много е относително това. Аз все пак си мисля, че причината за забавянето да е в БГ пощи. Досега не съм имала забавяне на пратка с много малки изключения като предпоследната ми от този сайт. А както писах малко по горе, последната я обработиха толкова бързо и дойде за 3 дни, че чак не повярвах. Може да имат промяна нещо в сайта, ако има и други правили поръчки последната седмица-две да споделят дали по-бързо ги обработват и пристигат.

Аз едва вчера им писах за неполучената си доставка от 29,03 и днес ми отговориха,че се извиняват за загубването й някъде по трасето ,и ми я пращат отново  Twisted EvilДо последно таях надежда ,че ще я получа,нооо..
е все пак ще си я получиш макар и с голямо закъснение. Трябвало е да им пишеш по рано. Срока за неполучена пратка е 25 работни дни.

# 446
  • София
Много се радвам, че има някакво отпушване в пристигането на поръчките.  Hug Ей ме на, пак да ви подкукуросвам!  Mr. Green

# 447
Аз явно съм от късметлиите, поръчвала съм си 4-5 пъти от сайта, винаги са ми пристигали нещата в рамките на 5-7 дни.

# 448
Моята поръчка я няма.... newsm45 newsm45 newsm45Писах им и те ми отговориха да изчакам 10-15 дни от изпращането.Да,ама и тия 15 дни минаха вече....Какво да правя,пак ли да им пиша?

# 449
  • София
Ами да, пиши им!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт