Поредната лекарска грешка

• 50 300
  • 883
  •   1
Отговори
# 855
няма да се учудя ако г извикат някъде да води лекции докато не може да практикува Stop

# 856
Тъй като в случая много хора си измиха ръцете с Маджунов и той си го отнесе (дококото въобще може да се говори за отнасяне с мерките до тук) за всички, които напоследък нашумяха с грешки, реплики и т.н., се надявам, че няма да посмеят да го 'уреждат' засега. Журналистите ще следят. Ще трябва да си почине просто - парички има, няма да е трудно да се скатае някъде за една година. Макар че няма невъзможни неща в тази държава, та няма да ме учуди и другото.

Всички останали по веригата се скатаха здраво. Няма други наказани, виновни, нищо.. А съвсем неотдавна на тази болница е сменен шефа на спешното отделение за далеч по-малко и безобидно провинение (статия). Не че го оправдавам, но на фона на всички останали, на мен лично ми бледнее. Явно обаче зависи кого си засегнал - невинно и беззащитно детенце или някой по високите етажи  Confused

# 857
Маджунов наверно е уволнен преди всичко заради това, че спомена, че има  и други виновни, тоест за нелоялност към докторската секта... Ако си бе мълчал щяха и него да го покрият...
Със сигурност има и други виновни за смъртта на Гери.
Не знам как може одита да казва, че всичко е наред при операцията, при която не са взели кръв за изследване на кръвна група... Това явно е ОК по "стандартите" на ИСУЛ  Tired
Peace
Момичета, видяхте ли, днес от 19.30 бтв репортерите ще са за лекарските грешки , темата е "Смърт в бяло "...

# 858
Момичета, видяхте ли, днес от 19.30 бтв репортерите ще са за лекарските грешки , темата е "Смърт в бяло "...

Страхотен анонс, ще гледам.

# 859
Какви са тия глупости, с които ни занимава наведената бтв в момента? Обсъждат практиката "Избор на екип".  Whistling ooooh! Тъпанари.  Sick

Дават ми мненията на набучени с игли и маркучи и на легло пациенти, и некъв уял се дофтор, дето ми обяснява какво било заплащането на лекарите в западна Европа..   Whistling

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 19:46 от минзухар

# 860
минзухар,  извини ме объркала съм дните, утре е "Смърт в бяло" за починалите дечица по бтв репортерите, днес беше за нерегламентираните плащания на лекари...
Хубаво  е, че са се заели с тези теми журналистите.

# 861
Здравеопазването се превърна в най - пошлата и измамническа търговия ! Ако имам бол пари , може и да се пробват да ми продадат малко живот , ако не - вероятно сигурна смърт ! И колкото е по - некадърен един лекар , толкова е по - алчен !
Сещам се и как една позната медицинска сестра сподели още преди 10 години , как лекари / в провинцията / си крадяли един на друг пари от джобовете ! Тя каза " Ние сме сестрински персонал и не се крадем , а те лекари и се крадът , срам и резил !"
Май доста е намалял шанса да попадаме на свестни лекари ! Ще ни убиват регламентирано и скъпо платено ! 

# 862
Току-що изгледах БТВ Репортерите, но честно казано съм разочарована. Все едно бяха навързали старите си репортажи в един 20 минутен филм.

# 863
Гледах предането по БТв и съм меко казано погнусена от маститите доФтори, който пуфтяха цигари в операционната. Даже имаще кадър с двама дебелаци, които пуфтяха заедно. Такъв като го видиш, по скоро бягай, отколкото да се оставяш да те лекува. Sick

# 864
Кадрите с пуфтящиге докторя са съвсем на място. Предаването ми хареса, предвид това, което очаквах. Дано не спрат дотук.
Също забелязах, че Таушанов се опитва да изчисти имиджа си.  Ако вземе и на дейстие да го удари, ще му стана фенка.  Mr. Green

# 865
не успях да го гледам. пуснете линк, моля

# 866
Дано наистина!
Но много случаи бяха раздухани от медиите само и само да си спасят рейтинга.

# 867
Не се впечатлих особенно от пушещите и самоуверени "лекари",така изглеждат спокойните хора,които знаят,че няма да бъдат наказани(адекватно).
Потресе ме практиката на повечето да не правят реоперации,защото за тях няма клинична пътека.Освен да се молим (ако ни се наложи  операция)да е сполучлива и да попаднем при лекар,а не търговец друго май не ни остава.

# 868
gold__ bTV Репортерите: Смърт в бяло
http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite

# 869

Дано, докато виновните лекари не бъдат наказани !

Общи условия

Активация на акаунт