Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 240

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН senedra73! Да си жива и здрава, много късмет, щастие, любов и прекрасно подаръче скоро!

Стискам палци на момичетата, от които чакаме днес хубави новини!
Събудих се в 4 часа и четох книга, че вече ми става неспокойно,наближава и моята дата и чакам всеки ден и нощ някакви признаци! Shocked
Мамите, които сте родили - когато бяхте в предродилна легнали ли стояхте на леглата със системи, или в полуседнало - легнало положение?
Аз като легна сега по гръб на ниска възглавница направо откачам, не мога да дишам и ми се разтупква сърцето бясно, а като раждах първия път бяха ме поставили точно легнала 3 часа, ужасно ми беше!

# 241
Сенедра  bdbaloni

Тути, мерси за кафето  Hug

Antoaneta, markochka, misheto80  fingerscrossed
Аз изпратих мойте на ски, а как ми се караааа  #Cussing out

# 242
Senedra newsm59
Стискам палци на Antoaneta, markochka, misheto80  - дано ни зарадват с новини скоро Praynig
Мила,ти ме разбиваш отвсякъде - хем си с близнаци и още удържаш фронта Hug - браво,нека да растат бебочките Hug
Аз съм добре - чакам си кротко прегледа на 6-ти Peace Обаче място не мога да си намеря вечер и само се въртя;всичко ме боли вече ooooh!

# 243
Момичета здравейте и от нас(мн отдавна не сме се включвали,защото нямам интернет,но сега ще гледаме да сме по редовни)
Честита Нова Година на всички,пожелавам ви всичко лошо да остане в старата 2010 година,а най-хубавото да ви се случи през настоящата 2011 година.Да сте мн здрави,щастливи и късметлиики в живота!!!!И на всички живи и здрави бебоци Hug
Сега искам да честитя на всички който вече не са 2 в 1 ,а гушкат свойте малки подаръчета,да са гордостта на мама и радостта на тати,да растът здрави и добрички дечица!!!!
Сега да дам отчет-ние сме си 2 в 1 още,доки каза че беба е  малка и ще я раждам нормално,та сега ще стоим и чакаме,когато реши да излиза.На 5 сме на преглед и ще видим какво става.Тези дни като луда пера,сега сядам да гладя ,че време не остана.За сега това от нас,до скоро и лек ден на всички
П.П Сенедра честити рожден ден!!!

# 244
  • В две тъмни очички
Добро утро тумбачета  Hug

Senedra Честит Рожден Ден!!!   bouquet

Ние сме си 2 в 1. Тази сутрин около 5 часа започнаха едни силни болки в кръста и яйчниците, но не регулярни, а постоянни без да спират. Коремът не ми се втвърдяваше,а само си болеше. Бебанка стана много неспокойна  newsm78 Така до към 7,ама  сега вече нямам никакви болки. Така че няма и днес да е!

# 245
Искам да попитам майките на които им казваха на ехографа че са с по-дребни бебета, а родиха все пак с повече грамове какви са като телосложение (майките)?
Все ми се иска да сме повече и ние.

# 246
Честито на всички родили тези дни, няма да изброявам, че ще изпусна някоя от тях   bouquet
Честита Нова Година на всички!!! Нека тя донесе най-желаните подаръци и най-голямото щастие на всеки  Hug

# 247
  • Пловдив
Добро утро!
Мерси за кафенцето!
Сенедра честит празник. И най -хубавия подарък да получиш тия дни   bouquet

# 248
Senedra Честит рожден ден! Да си жива и здрава и съвсем скоро да прегърнеш бебока.  bouquet    newsm59 . Скъпа, ти няма ли да раждаш вече?

Мерси за стиснатите палчета, момичета, ама аз все още съм 2 в 1. Започнах леко да се изнервям. През нощта имах 3 по силни контракции, много добре ги усетих. И тъкмо взех телефона да ги засичам и те спряха.
Дано mi6eto80 и markochka да родят.

Бубе, то може да те боли така, без да усещаш контрекции и пак да правиш разкритие, но щом е спряло, значи няма да е днес. Скоро ще е .Надявам се. За всички дето вече термина е наближил.

Емили, сега като ме включиха на система преди няколко дена можех да стоя както си искам. И седнала и леко повдигната. То може би зависи и от самото легло ,дали може да се повдига откъм главата.

МииМаа, вчера ходихме на ледена пързалка, така ми се караха кънки, ама на.

# 249
Аз съм тук все още,но съм си с контракции,които вече са доста по-силни и са горе-долу на еднакъв интервал през 6-7 минути,сега се изкъпах и мислим да тръгваме към болницата,ама такъв страх ме е подгонил,че не смея да тръгна още Confused

# 250
  • В две тъмни очички
Бубе, то може да те боли така, без да усещаш контрекции и пак да правиш разкритие, но щом е спряло, значи няма да е днес. Скоро ще е .Надявам се. За всички дето вече термина е наближил.
Хм.... newsm78  , е не трябва ли да имам контракции за да започне разкритието и родовия процес???

Абе къде е Нощни очи??? Аз на нея не и давам да ме изпреварва  hahaha

mi6eto80 , с теб сме миличка, стискаме палци скоро да се похвалиш с едно прекрасно бебче  Hug  Praynig НЕ се притеснявай, не се шашкай, а се отпусни, така ще бъде по-добре и за теб и за бебчо! Мисли позитивно и се радвай на това, че съвсем скоро ще се сдобиеш с най-важното нещо в живота ти - твоята рожба   Hug

# 251
  • София, Лагера
Добро утро!

Сенедра, честит рожден ден!!! Бъди щастлива и здрава!  Hug

Тонче, мерси за отговора! В същност първото хлапе се роди 10 дни след термин (за разлика от Тервел, който е 14 преди), беше по-голямо и нямаше никаква жълтеница - беше бяло като мляко. Качи 1,6 кг за един месец и качваше така 3-4 месеца  Wink Но знам, че не трябва да сравнявам дечицата  Wink Затова и не се притеснявам. А и да се притеснявам, какво ще променя?  Laughing

Антоанета, чакаме те  Hug

Емили, в моя вариант "предродилна" си се разхождах. Само докато ми записваха тоновете бях в полу-седнало положение, но аз сама си нагласях ъгъла според това как ми е удобно.  Мисля, че няма да е проблем да си сложиш нещо под гърба, не вярвам да се опънат  Peace

Ivy, имам въпросче към теб. Simple Smile
Бебчо е много лаком и гълта много въздух, докато суче. После съответно връща. Пробвах да го храня на пресекулки и да му оставям възможност да се оригва, но много роптае и се изнервя. Иначе връщането не е кой знае какъв кахър, не е на фонтан, просто изтичане на мляко, но понякога е доста. Мога ли да се преборя с това?

Ние сме си 2 в 1. Тази сутрин около 5 часа започнаха едни силни болки в кръста и яйчниците, но не регулярни, а постоянни без да спират. Коремът не ми се втвърдяваше,а само си болеше. Бебанка стана много неспокойна  newsm78 Така до към 7,ама  сега вече нямам никакви болки. Така че няма и днес да е!
Е, Бубе, как да не се изкажа, като ме провокираш.. ама ще замълча, защото съм благородна  Flutter!  Joy Stuck Out Tongue Winking Eye tongue

# 252
Може ли някоя варненска мама, която ще бъде с д-р Георги Георгиев в АГ и вече се е срещнала с него да ми пусне на лични телефонния му номер???  Praynig

Сенедра, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет, любов и успехи.

# 253
Mi6eto80  желая ти леко раждане.
Емили1212 в предродилна зала мисля че при всеки е различно,зависи от прага на болката.Аз лично изкарах доста време без система а ми бяха сложили накакъв гел за узряване шийката на матката.При това положение можеш спокойно да се разхождаш и така да ти минава по леко времето до същинското разкритие. Когато все пак се наложи да ми сложат система трябваше и да полежа,но в никакъв случай не дават да се седи седнал.

# 254
  • някъде
Добро утро!
Тази нощ сънувах,че си имаме плевенско бебе Heart Eyes
Нощни да се разпише,че нейния сън беше,че ражда в 18.31 на първи януари.
Аз всяка вечер си имам по няколко контракции и после затишие.

Общи условия

Активация на акаунт