Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Хохохо, един ден и 15 страници Simple Smile Ама ще карам поред

Честита нова година на всички! Желая ви най-вече здраве и много много положителни емоции със сладки бебчета Simple Smile

bg_dessy Да ти е жив и здрав сина Simple Smile Много се радвам, че не се е наложило секцио, а още по-хубавото е че вече си гушкаш сладък бебан Simple Smile

medunka_7 Да ти е живо и здраво бебенцето, а на теб бързо възстановяване Simple Smile Мнооооооооого сладки снимки Simple Smile

Миш, страхотна бебанка Simple Smile

fleur Simple Smile  nbirthday Здраве, щастие, любов - по много Simple Smile

Ноеми багодаря за съветите. Ама аз нали съм си опака, точно нощем няма никой... Иначе Стефан също почти не се буди освен за ядене.

Ivy изпреварила си ме с отговори - мислех да ти пиша. Проблема при мен е малко странен - бебо не получава достатъчно кърма нощем. Кърмя го на поискване - за денонощие се събират 10-12 хранения. Според мен засуква добре - поне 10 минути суче ефективно преди да заспи или да се разлигави. Започнах да меря бебан преди и след хранене за да засека какво се случва и през деня поема межу 20 и 50 мл кърма на хранене. За денонощие имаме 3-4 наакани и поне 6 напишкани памперса. Проблема ми е през нощта - не получава достатъчно кърма и плаче (според мен от глад). След 20-22 часа не може да изсуче повече от 20 мл. Пробвах да се цедя - нищо, просто все едно кърмата ми спира нощно време. Да, дохранвам с АМ на нощните хранения, за да не седи гладен Sad Иначе като го нахраня последно към 1-2 и спи спокойно до 5-6 сутринта. Преди да мина на варианта АМ през нощта се будеше с плач през половин час.

# 227
Ех, момичета, устисках до НГ Simple Smile То аз се надявам и до термин да устискам, ама се бях ошашкала миналата седмица като ходих на ЖК и доки каза, че бебо много бил пораснал и нищо чудно да се роди всеки момент  Shocked Честита НГ на всички родили и неродили, нека бъдем живи и здрави, а на тези, на които ни предстои все още срещата с бебе - леко раждане!   bouquet

# 228
Да ви питам само-как се засичат контракциите...Смисъл,става ли с хронометър и как точно да засека...Доки ми беше обяснявал,ама аз направо изключих в момента...Помня,че се засичаше продължителността и времето между контракциите Rolling Eyes
Имаше някъде в интернет такъв хронометър за контракциите,една приятелка ми го беше пращала,но не мога да го открия...

# 229
Да ви питам само-как се засичат контракциите...Смисъл,става ли с хронометър и как точно да засека...Доки ми беше обяснявал,ама аз направо изключих в момента...Помня,че се засичаше продължителността и времето между контракциите Rolling Eyes
Имаше някъде в интернет такъв хронометър за контракциите,една приятелка ми го беше пращала,но не мога да го открия...
http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

# 230
  • Велико Търново
Ноеми, тъкмо щях да питам да не би да продължава жълтеницата, и ти си писала. Затова е такъв поспалив. Като премине, ще започне да будува по-дълго време. Важното е, че пълни памперса, че да изхвърля билирубина.
И ако не ти се е случило с първото детенце, да ти кажа, че може и да не наддаде много първия месец, заради по-дългата жълтеница, нищо че ти се струва че яде достатъчно. 
Ох, като гледам часа на последната публикация на Антоанета, дали не е родила вече  Praynig

# 231
И аз като че ли имам контракции,но не са толкова болезнени,сега ги засичам,но едната е през 5 мин,другата през 10,третата през 6,с различна продължителност са,та ще си лягам,пък утре-каквото стане...
Аз тъкмо взех,че се записах в темата и то пък.....

# 232

Честито за появата на малкия Мартин - да е здрав, палав и щастлив.
Antoaneta Simple Smile, markochka, misheto80  - успех и на трите, стискаме палци да е леко, бързо и вълнуващо раждането.
Фльор - Честит Рожден Ден - много здраве и скоро да се гушкате с бебока.

# 233
И аз като че ли имам контракции,но не са толкова болезнени,сега ги засичам,но едната е през 5 мин,другата през 10,третата през 6,с различна продължителност са,та ще си лягам,пък утре-каквото стане...
Аз тъкмо взех,че се записах в темата и то пък.....
mi6eto80, ако още четеш, по-добре не чакай дълго - случва се контракциите да не станат регулярни - при моето първо раждане точно това стана, та отидох в болницата вече с неистови болки и 7-8 см разкритие.
Бързай, миличка, и късмет! Леко раждане! thumbsup
Все пак навреме се записа! Mr. Green

# 234
  • Пазарджик
Добро утро!!! Няма никой от снощи,дано сте се наспали!!! Grinning

Да сложа кафето и закуската

Аз сънувах ,че звъня на док и телефона му беше изключен и повече не можах да заспя.

# 235
Мишел,не се вкарвай във филма с кантара. Това теглене може само да ти навреди, но не и да ти помогне.

# 236
Добро утро момичета.

Искам да почерпя по случай моя Рожден ден   party023 така и не се научих да слагам картинки. Embarassed

Стискам палчета  на мамите Antoaneta Smile, markochka, misheto80  дано всичко мине бързо и лесно.

tuty1  мерси за закуската   bouquet

# 237
Сенедра,да си жива и здрава!
Тути,мерси за кафето. Grinning

# 238
Сенедра, Честит Рожден Ден!

Желая ти много специални моменти със специални хора!
И един невероятен подарък...тия дни Wink  Hug Hug Hug

Тони,    fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed
Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 239
senedra73 Честит Рожден Ден! пожелавам ти много здраве, щастие и най-хубавия подарък Hug  bouquet
tuty1 благодаря за закуската  Hug ти няма ли да раждаш вече? На бебчо май много му е хубаво на топличко Crazy
Стиснати палчета за Antoaneta Smile, markochka, misheto80 дано вече сте родили и всичко да е минало бързо и лесно Hug

Общи условия

Активация на акаунт