Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Честита нова година и от мен. Нека бъде за всички по-успешна от предишната.

Честити бебчета на Деси и медунка. Много се зарадвах като прочетох.

За късметите - На мен ми се паднаха любов и бебе Grinning На мъжо парите. Simple Smile

# 166
Първото бебе на 2011 не сме, но със сигурност сме първото за болницата, а може и за Бургас. Но това не е от значение важното е, че Мимето и Мартин са добре. Имаме няколко шевчета, но за подробности тя като се върне ще разкаже /предполагам/. Много е доволна от екипа в болницата, цяла вечер са били до нея до 9.35 тази сутрин, когато малкият се появил. Много се протакало, защото околоплодните води са изтекли преждевременно, без родова дейност и чак към 7.00 и разкритие около 5см., са й включили система.
Желая ви на всичките да изпитате такава радост, както появата на детенцето ви на бял свят.
Ето ни нас с нашето Слънчице:,,, размазани са, но защото без светкавица, нещо не се получават.

# 167
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нека за всички нас тя бъде по-добра, по-плодотворна и по-щастлива от предишната!

Честити юначета на Медунка и БГ Деси!
Честит рожден ден на Flower!
Честит празник на малкия мъж на Шикозна!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

На всички желая много, много здраве и усмивки!

# 168
  • Пловдив
Благодарим на таткото за инфото за Медунка и Марти. И въпреки качеството на снимките се вижда, че сте щастливи.

# 169
Прекрасен е малкия Марти,да ви е жив и здрав още веднъж,радвам се че всичко е минало добре и поздрави на Мимето от бургаската групичка:)
Честито на именниците и рождениците днес.   bouquet   bouquet   bouquet

# 170
  • София
Мамо, тати Медункови  Hug прекрасни сте! Малкия Мартин е страхотен!   bouquet

fleur   bouquet Честит рожден ден мила!  Heart Eyes

Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
  • София, Лагера
Медунков, мерси за снимките!  Hug
Много сте сладки!

На нас с мъжо ни се паднаха някакви стандартни късмети, парата изтегли Пресиян  Mr. Green
За мен беше много емоционално миналата година, когато от служебната баница в офиса единствения късмет "бебе" се падна на мен  Wink. А баничките бяха много!
После на НГ пак празнувахме 20-и-няколко човека, "бебето" пак при мен дойде  Crazy

# 172
  • ул. "Мечтание"
Някои са само на 1-на Mr. Green

Вълчата? (жената спи, мъжа вие за секс)  Joy

markochka, стискаме палци скоро да е събитието!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

На мен от баницата ми се паднаха учението, работата и да стана шеф и парата.  Mr. Green Crazy Хич не се оплаквам!

Медунка и Татко, много се радвам че всичко е наред! Малкия е страхотен!  Heart Eyes

Честит празник на момченцето на Шикозна!   bouquet

Ние бяхме на гости до преди малко. Едва се прибрах, толкова се изморих въпреки, че беше съвсем наблизичко.  Rolling Eyes
За сега няма признаци съня ми да се сбъдне. Жалко. Отивам да спя. Или поне да си полегна да си почина.

# 173
Само 2-3 Laughing-Вие сте направо супер!Някои са само на 1-на Mr. Green

Хаха засега държим фронта...и парапета на леглото!  Mr. Green

Медункови много сладки снимки!  Heart Eyes Скоро да има и от къщи!  Hug

# 174
Честита рожба на medunka_7 и татито.Много да ви радва.Страхотни снимки.   bouquet
Честит Рожден ден на fleur   nbirthday
Честит имен ден на всички  които празнуват днес.  bouquet
За късметите на мен се паднаха колите.Аз ще карам а тати ще ремонтира Joy

# 175
# 176
  • В две тъмни очички
Колко е сладък малкия Мартин!!!  ooooh! Пу-пу - ппу

На мен от баницата на Коледа ми се падна паричката, а от вчера "Учението свършва" -  Crazy

Е, хайде честито!!!

# 177
Здравейте,аз малко късничко се включвам в темата,но се надявам да ме приемете...Не можах да си изкарам бременността с вас,но пък ни предстои нещо още по-хубаво,така че Simple Smile
Термина ми е за 03.01,това ми е първа бременност,на 30 години съм,от Ловеч,казвам се Марина и ще ми е приятно сред вас! Simple Smile
А,забравих да кажа,че очакваме момченце,а име още не сме избрали,голяма дилема ни е,ако на таткото му хареса едно име,на мен не ми харесва и обратно Grinning
Иначе бебо не дава никакви признаци за излизане,бях на запис на тонове на 30.12,но всичко беше наред,не се засякоха и контракции....До 3.01,ако не родя трябва да ходя пак и ще видим какво ще правим Simple Smile

Честита нова година на всички!Пожелавам ви само здраве,щастие,късмет и здрави бебчета!

# 178
Едвам изчетох старата тема, и гледам 12 страници от новата!  Crazy
Минавам сега да се разпиша и да пожелая на всички много здраве, щастие, късмет, любов, разбирателство, радост, усмивки, прекрасни емоции и здрави бебенца!!!  Hug

Ние снощи посрещнахме Новата година на вилата на едни комшии. Закарах се с колата и си се прибрах с колата.  Mr. Green Всичко с нас е наред.

Тази сутрин се събуждам и гледам засъхнало петънце колкото грахово зърно на бодито, на дясната цицка...  Crazy Party
На лявата нямаше нищо. Simple Smile

Честити бебчета на новородилите мами, да са ви живи и здрави бебоците и да носят гордост и радост на всички!  Hug

Връщам се да чета...  Blush

# 179
  • Варна

За Много Години момичета!!
Честити бебчета на всички мамчета!!Да са ви живи и здрави и много радости да ви носят!!
Честит рожден ден и имен ден на празнуващите!!!
На мен от коледната пита ми се падна паричката Grinning,а на Преско от новогодишната баничка му се падна печалба от тотото newsm47.При мен "дойде" здравето,а предварително като си мислех как може да се формулира като късметче-леко раждане,така че да не е само за мен се сетих,че това влиза в графа "здраве"...Та здраве ми се падна де Mr. Green
Аз отивам да дегустирам/за пореден път/ на мама тортичката Grinning
P.S.Много ви се радвам на бебоците,ама качвайте снимчици всички и по много де Grinning

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 17:02 от gali&presi

Общи условия

Активация на акаунт