Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!

Имаме си бебоци! Party

Медунке, Деске, да са са ви живи и здрави мъжленцата и много поводи да се гордеете да ви осигурят!  Hug

Fleur, честит рожден ден!   bouquet

За Коледа моят мъж си поиска прахосмукачка за колата... вчера за годишнината от сватбата ми подари пералня със сушилня  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Романтика ли бе да го опишеш, страст ли бе да го разкажеш!  Crazy
rotfImao hahaha

Имам въпросче към родилите мами - по колко спят децата ви? Тервел се буди за по 10има минути колкото да се насуче и пак отнася плувката. Не се притеснявам, защото се храни и пишка яко, просто си сверявам часовника

# 151
Честит Мартин на Медунка  smile3525

Fleur, честит рожден ден!   bouquet Всичко най прекрасно ти желая  nbirthday

# 152
Щастлива Нова година!

Медунке,честито бебе!

fleur, и на теб честит рожден ден

Момичета, ние се чудим за дата на секцио. Някоя от вас разбира ли от нумерология?

# 153
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И СЪС ЗДРАВИ БЕБЧЕТА НА ФИНАЛА.
На мен вчера ми беше термина но уви,не само че не родих ами и днес няма признаци.
Честито на мамите срещали се с прекрасните си съкровища.

# 154
за много и щастливи години, момичета!

честити ни Фернандо и Мартин, много радост да носят на мама и тате и много да са им здравички!!  Hug

честит имен ден на всички празнуващи и рожден на fleur   bouquet

# 155
Az_i_ti, благодаря ти за разказа и хубавите окуражителни думи, миличка!

# 156
Ноеми и ние сме така. Точно и аз се чудих днес дали е съвсем в реда на нещата, толкова време да спи. Тихомира спеше доста по-малко, иначе лежеше и се кокореше само  Simple Smile

# 157
  • София
Честита нова година, момичета.

Честити бебчета на Бгдеси и Медунка, да са ви живи и здрави юначетата, да слушкат и да папкат добре.

Честит имен ден на всички именници.

fleur, Честит Рожден Ден   bouquet Много здраве, късмет, леко раждане и скоро да си гушкаш най-големия подарък на света  Hug

# 158
  • Пловдив
Честита Нова година!
Честит имен ден и на всички именници.
Честит рожден ден на  fleur.
Честити момченца на Деси и  Медунка! Да са им здрави и много да ги радват!

Желая на всички много здраве, любов и късмет.  Hug

# 159
  • София
Честита Нова година, момичета! Да е пълна със здраве и положителни емоции

Честити бебчета на Медунка и БгДеси - да ви слушат и радват

Ние сме си 2 в 1, без някакви признаци, но това не ме притеснява. Радвам се , че прескочихме новата година, че хич не ми се искаше да раждам по празници. Сега вече пускам малкия да излиза, когато реши

И да не забравя - Честит имен ден на всички празнуващи - бъдете здрави

# 160
Честита Нова Година момичета!

Честито момченце, Медунка! Да е живо и здраво, умно и щастливо и да ви носи много радости!

Честито на всички именници!

fleur, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и един хубав подарък в най-скоро време!

Шикозна, честит празник на твоето момченце!

Вече сме януари момичета, хайде пускайте вече бебчетата да излизат  Grinning

# 161
Какво ви се падна от баницата?
На мен ми се падна бебе  Rolling Eyes , любов и годеж  Confused

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 15:14 от Бебешондел

# 162
Честита нова 2011 Hug
Честити бебчета на медунка и бг деси  bouquet - да растат здрави и послушни  bouquet
Ние си бяхме вкъщи и легнахме доста преди 00ч Rolling Eyes - аз се събудих от гърмежите в 00ч и няколко минути,пожелах си каквото исках за 2011 и продължих със съня Crazy Определено съм за пенсия за вече ooooh! А толкова антипразнично не ми е било не помня от кога Tired

# 163
На мен и мъжа ми упорито няколко пъти се пада пътуване в чужбина newsm12, пък да видим.

# 164
  • София
Милички, честита нова година! Да сте живи, здрави, много щастливи и обичани!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честити бебчета на бг деси и медунка! Да са ви живи и здрави, много да ви радват!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт