Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • София, Лагера
Много благодаря за съветите - определено ме стимулират да не се предавам  Hug
А, не даваме да се предаваш! Зорът е само в началото!
Аз пък се цедя по 2 пъти нощем, когато се събудя от болка  Confused Денем съм ОК. И това не е за завиждане, хич даже!  ooooh!

Нощни, не се разпадай, малко остана!  Hug

Мария84, да не те шашкам, но моята тапа падна малко преди да родя (3 часа, предизвикаха ми раждането), но кръв нямаше.

Кате,  welcome

Мишето, честито ти хлапенце. Да бъде здрава и красива девойка! Страхотно име сте избрали!
Ренче, честито и на теб. Жив и здрав, голям българин.

# 316
още бебета Simple Smile Мише, Ренче честито! Да са живи и здрави мъниците!  Simple Smile

# 317
mariya_84 И аз не мисля, че е задължително да има кръв в тапата. Това ,което ми изтече на мен вчера е бяло ,слузесто и гъсто, като бели сополи. Сори за описанието. Нямаше кръв. Ако нямаш контракции, няма смисъл да ходиш още. Чакай контракциите, че да не стане като при мен- излишна система без резултат.

Нощни, според мен кръвното не ти е високо,само долната граница ми се вижда ниска.

# 318
  • В две тъмни очички
Нощни очи и мен ме мъчат едни кървави сополи от 1 месец насам....ама нямам кръвно (слава богу). Така че при мен предполагам е просто от повечето приток на кръв в организма!  newsm78 Като цяло капилярите са ми доста стабилни и не са ми създравали проблеми до сега!

mariya_84 , момичетата вече са ти отговорили - тапата може и да е без наличие на кръв, поне на този етап. Въпросът е обаче дали е гъсто течението, което си получила. До колкото четох тапата трябва да е много гъста (като сопол), ако не е може да е някаква гъбична инфекция, така че се сляди и при първа възможност се посъветвай все пак с лекаря ти!

# 319
Ейййййй колко хубави щъркелови вести Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честити бебчета на Мишето и Ренчето!!! Да са ви живи и здрави и дано ви носят много радости Simple Smile

Стискам палци на всички, които ще посъпват за раждане утре. Дано всичко мине леко и скоро да гушкате здрави бебчета!

Нощни с какво кръвно си по принцип? Това не звучи безумно лошо, а не теб явно ти влияе. Стискам палци да се регулира по-бързо и да се чувстваш добре.

mariya_84 аз нямах кръв в тапата, да не говорим, че падаше по-скоро на части и то доста преди да дойде време за раждането.

Ноеми  Hug Сигурна съм, че и твойта не е лека, ама честно казано като съм от другата страна и ми се ще и аз да имах много кърма (ама ако имах много сигурно пак щеше да ми е тегаво - угодия няма

# 320
Рени, Мише, йее, честити рожби, добре дошли на Матей и Божидара и много здрави и весели да ви растат!!  Hug

кураж на мамите, които очакват развитие днес/утре - Мери, Люба и всички, които пропускам. всичко ще бъде наред, момичета! така трябва, няма начин просто Simple Smile

# 321
  • София
Здравейте и от мен:)

Щастлива Нова Година и много здраве на вас и на семействата ви!:)

Искам да ви питам за това направление за хоспитализация (Талон 7). То, до колкото знам, е валидно в 30-дневен срок от издаването, а моето го издадоха, когато ми издадоха и 45-дневния болничен преди раждане. Това значи, че след 3 дни направлението изтича. Трябва да ли го подновя, ако не родя до 2-3 дни и каква е логиката да се идава 45 дни преди термин, като е валидно 30 дни? newsm78

# 322
все забравям - благодаря на момичетата, които са пуснали снимчици.. )) прекрасни бебоченца, нали са си наши, та още-по  Sunglasses хайде дано и останалите се разпишат в общото албумче!

# 323
  • София, Лагера
Ноеми  Hug Сигурна съм, че и твойта не е лека, ама честно казано като съм от другата страна и ми се ще и аз да имах много кърма (ама ако имах много сигурно пак щеше да ми е тегаво - угодия няма
Верно няма угодия!  Joy В краен случай можеш да пиеш лактогонни чайчета. На мен миналия път много ми помагаха! Peace

# 324

Искам да ви питам за това направление за хоспитализация (Талон 7). То, до колкото знам, е валидно в 30-дневен срок от издаването, а моето го издадоха, когато ми издадоха и 45-дневния болничен преди раждане. Това значи, че след 3 дни направлението изтича. Трябва да ли го подновя, ако не родя до 2-3 дни и каква е логиката да се идава 45 дни преди термин, като е валидно 30 дни? newsm78

а има ли дата на твоето? ама че кретени; по идея ги пускат БЕЗ, за да бъде вписана датата в самото родилно

# 325
Нощни очи и мен ме мъчат едни кървави сополи от 1 месец насам....ама нямам кръвно (слава богу). Така че при мен предполагам е просто от повечето приток на кръв в организма!  newsm78 Като цяло капилярите са ми доста стабилни и не са ми създравали проблеми до сега!

И аз съм в групичката с тези кървави сополи, но при мен е само в едната ноздра и при изсекване ми протича кръв винаги. Не знам на какво се дължи, а кръвното ми е ниско  newsm78 Явно се чуди откъде да ни избие вече Mr. Green

# 326
=Michelle= колко време преди да родиш ти падна тапата?

# 327
  • Варна
Честито на всички мами от последните дни!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! САМО РАДОСТИ ДА НИ ДОНЕСЕ!!!

Нас ни изписаха на 31-ви. Ноеми, Борис също само спи и яде. Аз отново не успявам да кърмя и този път реших да не се мъча колкото преди, за съжаление си спрях кърмата. Не ми е хубаво, но .. какво да се прави, явно кърменето не е за всеки. Та сега се боря с гърдите си, които са на камък, пия Достинекс и чакам. Иначе моето момче е уникално добро Simple Smile Гледам, че за момента води по кг. Simple Smile
Аз казвах на варненки, че корема ми е огромен, те не вярваха Simple Smile

Чакам с нетърпение да стане времето за излизане и да почнем да се мотаме из морската Simple Smile Варненки, вие в коя тема се уговаряте? Аз все ви изтървам.

# 328
  • София

Ако имаш дата на направлението, наистина пак трябва да идеш до джипито да го презавери. На моето например има, но затова ходих чак в 38-ма седмица да си го взема. Щом са ти го издали толкова рано, може пък да са съобразили и да са оставили празна дата newsm78

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ РЕНИ И МИШЕТО. МАТЕЙ И БОЖИДАРА ДА РАСТАТ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ХУБАВИ ДЕЧИЦА!!! bouquet  bouquet  bouquet

# 329
И аз имам кръв като се изсекна, но си го обеснявах с това, че хремата ми продължава от месеци с малки изключения.

Общи условия

Активация на акаунт