Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София, Лагера
Тути, ще оцелееш, не се шашкай!  Whistling
Мерси, Vall_t! Ама аз просто си доучвам ей така, за разнообразие. Не съм редовно  Wink

Ноеми, за режима: аз мислех да давам на поискване. Даже го направих първите два дни, но нямаше да уцелея с кърмене през час-два през нощта и спане по цял ден. В следствие запознах Ива с думата РЕЖИМ. Сега се храни на три часа, като часовник е. С две ставания през нощта. Така нещата започнаха да се регулират и на всички ни е по-лесно.
О йеее! Браво! Усещаш ли как ми наклони везните?  Hug Mr. Green

Да питам цяла нощ ли седи с една превръзка, за да може лекарят на сутрешна визитация да види течението? И чак след това можем да се измием ли?

Не разбира се.  Simple Smile Сменяш колкото често е необходимо.  Peace
То се гледа цвета и субстанцията, не е необходимо да е много количеството кръв  Wink

# 646
  • София
Бубе, ПИК кода ти го издават ведната. НОИ на Стамболийски, на първия етаж, но не помня коя стая. Попълваш декларация с данните от личната карта, Към бременните са мн внимателни, ще те вземат преди всички други
 Да, тъкмо днес си взех ПИК-ка от там Peace Като влезнеш в НОИ веднага свиваш в дясно и търсиш стая №106. Чаках 1 минута и ми го извадиха.

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ РОДИЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ  Hug  

И аз се включвам в отбора с кървавите сополи!!!

Иначе да ви се оплача от днес съм на АБ. Направих бронхит и сега се моля бебка да не излиза поне тази седмица, за да се пооправя, а и да не лепна сега някакви гъбички....... ooooh!

За раждането съм се запасила с превръзки, лигнин и гащи за родилки пък да видим.
Стискам палци на всички с контракции и симптоми за раждане!!!

# 647
нещо много бавно ми се точи нета, а гледам и нова визия  Crazy

Tuty, защо ще ти слагат системи, аз явно нещо съм пропуснала?
Kalifornia не се притеснявай толкова превръзка ли легнин ли или кое кога да сложиш- със сигурност ще ти кажат в родилното, няма да те оставят  Wink.

# 648
  • ул. "Мечтание"
Мише, много се радвам, че е минало леко и безпроблемно!  Crazy Heart Eyes
Снимките обаче са с парола, няма как да ги видим.  Rolling Eyes

Хаха, Пате, запомнила си. Ама бая са се оляли с цената!  Whistling За тия пари съвсем спокойно мога да си купя кола.

Тути, наливай се колкото си искаш. Ще ти пиша на лични и с една идея още за предизвикване. А на доктора си не се давай, настоявай да изчаката ПОНЕ 10 дни (разбира се, ако всичко с тоновете на бебето е наред).

Мила, много кофти.  Confused

Бубе, ще ти пиша малко по-късно или утре с инструкции.  Peace

Бубалина, барзо оздравяване!

Аз май ще лягам рано днес. Или поне мъжете настояват да лягат рано. Пък като нищо да ги приспя и да си почета книжка.

# 649
  • Пазарджик
нещо много бавно ми се точи нета, а гледам и нова визия  Crazy

Tuty, защо ще ти слагат системи, аз явно нещо съм пропуснала?
Kalifornia не се притеснявай толкова превръзка ли легнин ли или кое кога да сложиш- със сигурност ще ти кажат в родилното, няма да те оставят  Wink.

Защото пренасям ваче 6 дена ,утре 7-да ми предизвикат раждане

# 650
оф Тuty извинявай, да разбира се, много съм разсеяна. Ами душицо давай със секса тая вечер  Wink.
Абе стискам палци да се наредят нещата без да те мъчат.

# 651
  • някъде
Аз вчера изпих две чаши с канелено мляко,а днес цял литър за деня си пийвах.

# 652
  • Сливен
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ РОДИЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ     Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 653
Ноеми, за режима: аз мислех да давам на поискване. Даже го направих първите два дни, но нямаше да уцелея с кърмене през час-два през нощта и спане по цял ден. В следствие запознах Ива с думата РЕЖИМ. Сега се храни на три часа, като часовник е. С две ставания през нощта. Така нещата започнаха да се регулират и на всички ни е по-лесно.
А ако бебето реве гладно преди да дойде третия час какво го правиш? Защото аз не възнамерявам да давам вода или някакви чайове (каката изобщо ги и отказваше чааак до 11-месечна възраст), мисля да е на изключително кърмене и не мога да се сетя как ще го накарам да добута до режимния час  newsm78

# 654
Цитат
Мише, много се радвам, че е минало леко и безпроблемно!  Crazy Love
Снимките обаче са с парола, няма как да ги видим. 

Ами не знам защо така са излязли,качих ги във вашия албум с бебетата,никаква парола не ми искаше,а и аз не съм пипала нищо,не знам...

# 655
  • ул. "Мечтание"
Ами не знам защо така са излязли,качих ги във вашия албум с бебетата,никаква парола не ми искаше,а и аз не съм пипала нищо,не знам...

Аз не съм разбрала, че са в нашето албумче.  Hug
Сега ще видя какво става.

# 656
Нощни ,сподели идеята за предизвикване.

# 657
Аз нещо вече не вярвам много в тези похвати за предизвикване.Мисля си че всичко е индивидуално,всичко си е природа.Бебчетата сами решават кога и как да излязат.
Аз докато пиех магнерода имах повече контракции,а в 5-я месец бяха всяка нощ.Сега спрях магнезия,почнах малините,ананаса и секса и контракциите не само че не се засилиха а съвсем изчезнаха Mr. Green
Като трябваше да првя уражнения за обръщане на бебето-то не бе гъзурене,пълзене и клекове...и накрая-кво,бебето се обърна точно когато бях в момент на покой hahaha
...Отказвам се от "трикове"Няма да се правя на по-умна от природата.Оставям всичко и ще си чакам мирно....а ма ха Crossing Arms Mr. Green Laughing

# 658
Аз нещо вече не вярвам много в тези похвати за предизвикване.Мисля си че всичко е индивидуално,всичко си е природа.Бебчетата сами решават кога и как да излязат.
Аз докато пиех магнерода имах повече контракции,а в 5-я месец бяха всяка нощ.Сега спрях магнезия,почнах малините,ананаса и секса и контракциите не само че не се засилиха а съвсем изчезнаха Mr. Green
Като трябваше да првя уражнения за обръщане на бебето-то не бе гъзурене,пълзене и клекове...и накрая-кво,бебето се обърна точно когато бях в момент на покой hahaha
...Отказвам се от "трикове"Няма да се правя на по-умна от природата.Оставям всичко и ще си чакам мирно....а ма ха Crossing Arms Mr. Green Laughing

) а така! подписвам се под това отвсякъде! не съм фен и аз на надхитрянето на природата (особено пък по причини 'писна ми да го чакам, тежи ми вече' или 'искам на еди-коя си дата'.  Hug

# 659
  • Пазарджик
Нямам намерение да надхитрям природата,но ако ви наливат и вас 1 седмица с окситоцин,без резултат/докато бях на системата си имах и болки ,и контракции без разкритие,като ми махнат системата нищо ми няма-край на болките/ newsm78-това се случва с раждането на дъщеря ми.
И ако мога да помогна малко на бебо  сега защо не?

Общи условия

Активация на акаунт