Хъни - ние на консултации си ходим редовно, независимо от времето. При нас има отделна стая, която по график ползват всички педиатри за детска консултация, така, че не сме при болните. А така или иначе си излизаме всеки ден, за да прибираме каката от училище. Даже няколко пъти в снега ходихме за да се попързаля с шейната
И ние сме със сходен режим 6-7,3 - АМ/150 вода/, 11- АМ/150 вода/ като от този месец ще почваме попара, 14,3 - 1 бурканче пюре/зеленчуково, месно, с жълтък/ и понякога и давам плодово за десерт, 17,3 - каша или кисел с плодове/сега взех една на Хумана - череши и банани, радва се на голям успех
/и 20,3-21 - 200-210 кърма. Когато вечеряме и давам по нещо - трошички хляб, белен морков. Пие вода, но не по много.Алиска не спира да бърбори, дори и като си играе, явно ще прилича на кака си
Вече е съвсем наясно, че като викне маам ще се появя аз и го използва в трудни минути
Иначе казва да, не ,тата, баба, мама и разни други. Пляска с ръчички и на моменти си играе сама много хубаво, но на моменти 
По корем ужасно мрази да стои и реве, не иска да се обръща, та не я виждам да лази. В бънджито не се кефи особено, изобщо мързелче
Зъби нямаме още. но поне е по спокойна тези нощи

.
.
Започна да пълзи преди месец и половина - два, а от 3 - 4 седмици постоянно е на крака - или в нейното легло или на нашето подпряна на стената (под мой надзор) Проходилка и бънджи дори не е виждала. Започна да се мъчи да са изправя, за да достигне един етикет на леглото (сгъваема кошара), който да ближе и от тогава не иска да стои в друга поза освен права и скачаща ... Срички никакви не иска да каже... само на звуци, а аз по цял ден съм като засякъл диск ... само срички й повтарям, приказки чета и какво ли не и говоря и обяснявам... Явно когато детето е готово за нещо - просто го прави...
Сега дори не си правя труда да й предлагам вода...
А те никак не са мръсни, но все пак е похвално, че са толкова взискателни.