Отговори
# 60
Честита Нова година и от мен! Да сме здрави и усмихнати, да се обичаме и уважаваме, да имаме много късмет и парички, а лично за мен си пожелавам Дреболинда поне малко да слуша от време на време  Sad

# 61
Мамчетаааааа............ май дойде време да си пускаме кандидатури за ясли  Thinking Незнам дали гледате новини ,но от вчера е някакво бедствено положение почти във всички градове   Shocked Shocked  Днес се опитах да кандидатствам ,но нещо не успях ......... Моля майките с по големи дечица ,вече минали по този път да хвърлят малко светлина с тва кандидатстване  Blush  bouquet

# 62
Excellent, това висене по опашки е за чистите ясли, т.е., в които децата са до 3г. и нямат градински групи към тях. Кандидатстването през системата е само за ОДЗ /това е ясла+градина, т.е. до училищна възраст/ и за ЦДГ. Ако успеете да запишете детето в ясла ще има една точка повече при кандидатстване в ЦДГ и съответно доста по-голям шанс за приемане. Но изискването е да е посещавало ясла поне 6м. непосредствено преди кандидатстването, като четох, че имало предложения този срок да се увеличи на 9 или 12м. За дребните ще можем да кандидатстваме след 28.02., когато ще обявят свободните места и ще изчистят набора, който тръгва на у-ще. Ето тук можеш да видиш как ще е разпределено всичко във времето.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 21:18 от marini

# 63
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Честита Нова година и от мен!
Отдавна не съм имала възможност да ви следя! Ние вече станахме на 8 месеца, и Анни вече започна редовно да си свършва пишане и акане в гърне! Кака й е много щастлива и пое ангажимент само тя да й чисти гърнето.
И аз като слушам за яслите, чак ме хваща страх, но майка ми изяви желание да гледа Анни до 3 години, а аз вероятно ще си я гледам до 2, така че явно и тя като кака й може да не стигне до ясла. Дано само да сме живи и здрави!

И за поздрав за всички една малка приказка, която нашият тате преди няколко дни измисли за каката

# 64
Желая ви здрава, щастлива, спорна и белязана от мнооого любов 2011!

Ние за сега няма да мислим за ясла, пък да видим като му дойде времето дали ще се чудим какво да правим.

Йоана пролази на 24.12, голям смешко е, като от спецчастите се промъква. Зъби няма, от време на време доста я мъчат, но за сега се справяме само с бахова терапия. Нощем ни спасява от сигурно безсъние.

Нова година посрещнахме тихо, кротко и приятно у дома. Йоана беше хипер превъзбудена следобеда и заспа чак в 22 часа, но после се събуди чак сутринта, та аз се наспах, въпреки че легнах по-късно.

Ако някои от вас /или ваши близки/ има семеен хотел/къща за настаняване, погледнете конкурса за нов уеб сайт  http://aweb-bg.com/?page=promotions&id=7

Спокойна нощ!

# 65
Здравейте,
и нас ни мъчат зъбчетата ,
 kaat какво е бахова терапия  newsm78

# 66
Мириам просълзи ме с тази приказка.Благодаря, че я сподели с нас Hug
И аз имам такива и самочакам да дойде момента Heart Eyes
kaat какво е бахова терапия  newsm78
И аз да попитам newsm78.Само съм чувала ама какво точно е това животно newsm78
Момичета освен, че седим в къщи и вече откачам и аз и бебе...............да ви питам в тези минусуви температури и вируси има ли такива пропуснали консултации newsm78 newsm78 newsm78 те задължителни ли са впрочем newsm78

# 67
Благодаря за хубавите думи!

А ето и малко информация за Баховата терапия, която получих и когато посещавах самия център, в който е информацията, която пускам сега - http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/bach-therapy.html

# 68
Привет и от снежна Враца  Hug
Първо  Честита Нова Година !!!!! Да сме живи и здрави всички и дано тази година да е по-добра от миналата

Ние изкарахме много добре празниците Flutter На Коледа с роднините вкъщи,а на Нова Година сложихме  Марти да спи и после в едни приятели   Whistling Blush (едната баба се отчете много добре)голям купон стана  Hug
Мартин неиска да ходи с проходилката.Има ли и други като мойто  newsm78 И искам да ви питам-Мартин от време на време като ходи стъпва с едното краче на вън ама доста често го прави,дали има и други и трябва ли да се притеснявам,защото го правя. Другата седмица сме на консултация и непременно ще питам ама не мога да чакам Outta Joint
иначе още не лази и май няма и да лази само да върви ,все има някаква работа hahaha Подава рачички и чака hahaha
ето го и него

Хайде лека от мен

# 69
navail, Габи също не може да схване за какво е проходилката  Tired  мисли, че е бънджи и се опитва да пружинира в нея  Tired
Утре теглим към Пампорово. йеееее.
От есента и аз искам да я запиша на ясла, ама ще видя какво/как като се върнем след седмица.

Смятам като се върнем, от към средата на януари да прибваме детска кухня. Ще видя Ян Бибиян и Хер бебе. Че на мляко и пюре се опъва понякога, ама човешката храна кво я прави.... Онзи ден бяхме във Фенси в един от моловете и си поръчах няква зеленчукова крем супа. Ми че почти тя си я мушна. Били кухните след годинка.... Айде моля ви се, като и се яде да я спирам ли? Кво като е на осем и половина, не е ли така? Я вижте ние кви сме скали  Mr. Green Кой зна колко рано сме почнали с манджичките. Подкрепяте, нали?

# 70
Мили Ванили, кухнятя не е чак след годинка ,мисля ,че от 10 месеца е по-закон.
Аз съм съм против изчакването ,ако на ндетето му де яде.Трябва само да се внимава с мляко ,яйца и други храни ,които предизвикват алергия.Иначе няма проблем мисля.Ааааа и солта да е по-малко Naughty
Петьо и той се опъва на пюрета някой път ,особено кат няма мръвка Mr. Green
Я споделето относно прохождането...напират ли да ходят вашите деца ?
Петьо много зор не дава за ходене ,в проходилката не го слагам много ,защото много пакости прави Mr. GreenНо пък като му сложа обувки и го държа за ръчички си пристъпва много добре .Не е ли рано още или е нормално ? newsm78

# 71
и аз си мисля, че е рано, но Анни също като я държа прави такива хубави крачки, все едно някой я е учил, знам ли
каката проходи на 1 годинка и като че ли на 8 месеца не е искала много да крачи
иначе и в проходилка я слагам от няколко дни вече и е много щастлива, че сама може да се предвижва
аз съм малко по-бавна със захранването, сега ще почваме пюре с месо, но пък и давах парченце от коледната пита и много си го смука, после и коричка хляб, аз също съм за ако иска детето да хапва обща храна, да му се дава

# 72
Момичета,някой знае ли колко е глобата,ако возиш бебе без столче в колата? Май ще ни се наложи пътуване на 180 км,а 4-местната ни кола е в ремонт и ...остава двуместната.

# 73
bibi - много яки снимки, чакам инфо за хотела. Hug
Със захранването вървим доста добре, каквото и да и дам е като прахосмукачка... всичко се унищожава.

# 74
Момичета,някой знае ли колко е глобата,ако возиш бебе без столче в колата? Май ще ни се наложи пътуване на 180 км,а 4-местната ни кола е в ремонт и ...остава двуместната.
бих отложила пътуването освен ако не е на живот и смърт Confused Peace В lex.bg има закони, вкл. Закон за движение по пътищата. За сравнение, в Калифорния глобата е 500 долара и моментално отнемане на детето, следва дълга процедура, в която родителите доказват, че са годни да не им бъдат отнети родителските права Confused Stop

Общи условия

Активация на акаунт