rh отрицателно след загуба на дете

• 1 376
  • 5
  •   1
Отговори
Час след като родих мъртвото си бебе,се оказа,че съм rh отрицателна.Биха ми анти де.Казаха ми,че това не е причина за смъртта.Дали е така?Не искам никого да обвинявам.Ако някой има мнение по този въпрос,нека ми пише.Нека Господ да пази всички деца! Sad Sad Sad

# 1
  • на дъното
Здравей слънце*,странно е защо чак след раждането си разбра кръвната група.Когато започна да си водиш женската консултация не те ли попитаха за нея?Съжалявам за случелото се CryНяма място за притеснение при следваща бременност след като са ти поставили анти де.Предполагам вече си информирана ,че се правят на все 2-3 месеца от бременност изследвания за антитела ако родилката е с R(-) и се водиш рискова бременност.
Дано скоро имаш повод за усмивки,желая ти го от сърце Hug

# 2
Да,правих си  изследвания много пъти,но никъде не присъстваше кръвната ми група! newsm12

# 3
  • София
Кръвната група се изследва още в началото на бремеността. Peace
Резусфакторът не може сам по себе си да причини загуба на плода, особено при първо раждане, когато все още няма образувани антитела.
Бих искала да ти дам кураж, аз също съм Rh/-/ при това без поставен Анти D-гама глобулин /алергия/. Имам две успешни раждания, като втората беше следена много стриктно за наличие на антитела. Разминахме се само с по-тежка жълтеница.
Строг и непрекъснат контрол при следващата бременност и всичко ще бъде наред! Hug

# 4
Съжалявам за загубата ... CryВ случая резус фактор не е  бил причината със сигурност .Аз също съм RH(-) и имам две раждания. Второто завърши фатално, но причината не е било RH-то.А анти Д се слага само тогава когато бебето е с RH(+).

# 5
И аз съм RH (-) имах много тежка бременност но всичко при нас е ок .

Общи условия

Активация на акаунт