Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 460
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Angellove, честит Рожден ден!
Желая ти здраве и много щастие!

ditsan ДА ТИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА.Със здраве да си я ползваш.

# 226
  • София
    ditsan, зло да те забрави, извинявай не съм ти видяла въпроса!Шницелите бяха от свинско месо, готови нарязани от Била. Аз само ги начуках и изтъних с чукчето, осолих, сложих черен пипер, намазах с няколко капки олио и панирах!В сухата панировка смесих галета, брашно, грис,черен пипер,и една лъжичка подправка Маги за пилешко месо! Топя първо в сухата, после в яйцето и в горещото олио!

Angellove, честит рожден ден!Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам!  smile3525

# 227
Здравейте,кулинарки!   Hug
Аз се позагубих....ама не започнах добре годината!     Cry
Честита Нова година на всички!С пожелание за много,много здраве, най-вече,и любов и късмет!
И все такива вкусни и красиви ястия! 
   Heart Eyes

Записвам се с едни
Кошнички с пастет от черен боб

и Тарталетки

# 228
  • сред люляците
Angellove, Честит Рожден Ден! Здраве и щастие!!!   bouquet

ditsan, честито и от мен   bouquet

Anuck , страхотни островчета!

Леле, Краси, страхотни кошнички!!!

Аз правих само Царевичен хляб. Всеки си яде с каквото предпочита. Аз най-обичам пресен топъл хляб с масло и сирене  Blush

# 229
За днес мусака и тригуни.

# 230
  • София
Дитсан, честита награда, чакам да видя скоро произведенията извадени от придобивката. Grinning
Pety потичат лиги от твоите снимки, ще споделиш ли рецептата за тригуните?  Wink

# 231
  • Варна
Добър вечер  newsm51
Отново прелести и вкусни и апетитни неща  от всички. newsm51
Ангелови ЧРД!Много щастие и късмет newsm51
Дитсан честита награда и много апетитни прелести да сътвориш newsm51
Честито и на всички именици,със здраве да си носят имената newsm51
За днес кюфтета,салатка,зелеви сърми и още горещи кифлички с ягодово сладко.

# 232
# 233
Красимира мисля, че трябва да постнеш и рецептите! Толкова апетитно изглеждат тия снимки.. ох

# 234
4ЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА.

желая на вси4ки здраве и любов

http://nrdd.multiply.com/photos/album/1/INTERESNI#photo=15

какво е това на снимката?? не го разпознавам нещо newsm78... може ли малко пояснения, защото изглежда интересно!

корона от свински ребра и отвътре е кайма с подправки яйце и каШкавал

# 235
Пети,моля те за рецептата за тригуните Praynig и също така преди седмица някъде около празниците беше постнала една снимка с умопомрачително изглеждащи картофи в компанията на месо(месо не обичам много,но картофите са ми още пред очите) на фурна май бяха,аз уж следях но не видях рецептата  след като няколко човека я поискаха,би ли я споделила Embarassed

# 236
Дес ето "рецептата" на  тригуните.
А за картофите не съм видяла че някой е питал. Embarassed
Нарязаните картофи се разбъркват хубаво със зехтин ,черен пипер и малко червен пипер.Изсипват се в тавичка и се пекат на 220 градуса.

# 237
Благодаря за светкавичният отговор,Пети Hug

# 238
  • София
   Един вкусен селски хляб! Пекох го по метода на Анук,със съд вода във фурната и на висока температура!  Тестото си е моя измишльотина, слагах каквото се сетих!

# 239
  • Пловдив
ТАЙНЕ дано си записара рецептата за да я споделиш  Hug защото хляба ти изглежда невероятно... Peace Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт