Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 370
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!

Мили момичета, нека тя бъде за вас и вашите семейства пълна със здраве и успехи, любов  и топлота  и с много кулинарни подвизи!

Ето какво имаше на нашата новогодишна трапеза- задушен дивеч,топчета сирене,хапки с пушена сьомга, салата със скариди,
питка, баклава и пълнено зайче:

# 16
  • София
За много години! Ето новогодишната ни питка!

# 17
Честита 2011 на всички!   bouquet
Честит имен ден на всички именници... и на моето синче също Hug

Моето меню:)
Закуската - бутерки със сирене

Баницата с късметите:

Пиле с картофи:

Бутерки с крем ванилия за днешния имен ден на моя син Васко   bouquet... най-после с форми за мъфини  Rolling Eyes

# 18

Честита Нова година на всички ви, момичета и момчета! Пожелавам ви една по-добра от старата година, по-спокойна, с повече положителни емоции,  с усмивки по лицата и оптимизъм, както се казва: нова година - нов късмет!

# 19
Честита Нова Година. Нека тя да е пълна с късмет, щастие, здраве и само положителни емоции. Много хубави поводи за които да си струва да се вдъхновяваме и пълним страниците на този форум!

Показвам ви моята баница с късмети (два пъти точена баница) и питка вдъхновена от форума.

# 20
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
                                                  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Нека Новата 2011 година бъде за всички ни мирна, по-успешна и по- богата! Пожелавам на вас и близките ви надеждата да не угасва никога, а радостта, любовта и късмета  да ви съпътстват.

Нека има повече светлина в душите ни и топлина в отношенията ни!

Бъдете здрави, уверени и обичани!

а това е за сутрешното кафе  охлювчета със сушени сливи, орехи и шипков мармалад

# 21
Честита Нова година на всички ви!!!
Снощи при нас скромничко, но за трима човека - толкова  Grinning
салата от цедено мляко с царевица, картофи с майонеза и кис. краставички ,шопска салата  и пиле с гъби (купена), естествено и мезета Simple Smile
 питки с късмети :

и най-важното , по идея на моя мъж, направено и с моя помощ- "питката на Цецо" :
 и няколко снимки от приготовлението :
 , , ,

Весело  изкарване и на всички именници и техните гости   bouquet

# 22
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАБъдете много щастливи и много обичани.
TheNMaster, marieta, umbra, megansq, labrex, mitonela, incka, Benita, Ивка27- много цветни и вкусни менюта сте направили
Benita честит ти именик, да ти е жив и здрав. Честито и на всички други именници днес.

# 23
  • Torino,IT
Честита Нова 2011 година в новата тема   bouquet  bouquet  bouquet
Нека донесе здраве, щастие , любов, късмет и много топлина на вас и семействата ви   bouquet

Именниците да носят със здраве имената си, днес моят брат е рожденик Peace
Много вкусно сте изкарали гледам Shocked Hug
Ето и нашата празнична трапеза от снощи, за двама Laughing,
Разни мезета,  брускети с мед и сланина, други намазани със сицилианска капоната и с крема сирене, баница с късмети, питка по рецепта на Макс мама за универсално тесто

Тортелини в бульон и традиционното за Италия основно за новогодишната вечер -леща и пълнени свински крака

Бисквитена торта и баклава

Още веднъж Честита Нова Година!!!!

# 24
Честита нова година!Бъдете здрави и обичани!

Всички сте сготвили невероятни вкусотии Hug У нас успях да снимам само сърмичките-с кайма и с пилешко месо,портокалов сладкиш и баницата с късмети,посветена на именника ми Веселин Heart Eyes

# 25
  • Sofia
Честита Нова Година!

# 26
  • Варна
Богати трапези,да са пълни домовете ви newsm51
от вкусно по вкусно,да е най-вкусно у вас newsm51
Здраве и късмет за всички newsm51
Бенита,Бени със здраве да си носят имената и честито на всички празнуващи
Линдита честит ти рожденик
Мари ета прекрасна торта
Митонела,Сун,Бенита,Лабрех,Лиска,Нели,Линдита,Сапунки,Дес,
Деликате,Мастер,Пепи,Вени,Ивка,Умбра,Ласи,Тайна,МЖ супер красиви и богати менюта
За днес салатка,пиле печено с гъби и баничка.
Вкусни и прекрасни празници.  newsm51

# 27
ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2011,ДА БЪДЕМ ВСИЧКИ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ПО-ДОБРИ ХОРА!!!
Пепика, както винаги на линия дори и в празници,бъди здрава!Прекрасна нова тема.  bouquet
Venetta,много са ти хубави тутманиците Heart Eyes
ивка27,капамата ти ми заухая през монитора Grinning
mari_eta,много красива торта!
megansg,както винаги изобилие при теб  bouquetсалатките с някакъв уред ли ги режеш?Много са ти хубави краставиците Grinning
пеп-4o,ти хубави два пъти ни я показа салатката,ама сега като ми се дояде Mr. Greenдобре ,че не съм бремена Heart Eyes
Mitonela,красиво и вкусно  bouquet
Бенита,a това пиленце какъв загар си му придала Heart Eyes,да ти е жива и здравая принцесата на патерици,много е сладка  bouquet
СЕлма, това торте с вишните изглежда фантастично(дори и за такива като мен дето не ядат торти.И твоя синковец на патерички да ти е жив и здрав  bouquet
Labrex, питата е страхотна Heart Eyes
tutulina,аууууууу тази охлюви да ги пратиш към нас,но да пълзят по-бързо. Heart Eyes
naieli19,страхотна палачинкова торта  bouquet
Lindita,уют лъха от новогодишната ви маса Hug

Всички сте страхотни,аз пускам неща от коледа до сега,снощната вечеря е в апарата,а той някъде се е скрил newsm78и не мога да го намеря,е това не ми се беше случвало скоро...
пържени филии със сладко от ябълки исладко от френско грозде.
кнедли с телешко
телешко със сини сливи
прекрасните кюфтета с бял сос на Гуинет. Heart Eyes
РАЗРЕЗ НА ЗЛОЩАСТНОТО МИ НА ВИД тИРАМИСУ.
кюфтета с пържени картофи
миш-маш

Весели почивни дни ви желая  bouquet

# 28

Честита Нова 2011 Година, момичета!
Да сте живи и здрави!
Желая ви много любов, щастие и късмет!
И аз като  Мариета искам да ви благодаря от все сърце за всичко, на което ме научихте за тези няколко години!
Прекрасно е, че ви има!!!
  bouquet  Hug

Честит празник на именниците днес!

Чудни неща сте сътворили, момичета!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Пепика, много красива празнична тема!
Линдита, много красива треапеза! И питката е чудна!
naieli19, много красива солена торта! И останалите гозби изглеждат много вкусно!
Смайли, останаха ми очите в твоята питка с късмети!!!
Мастерче, много хубави мезенца!
Ети, тортата е невероятна!!! Crazy
Йуцка, питката на Цецо много апетитно изглежда!!!
Бенита, честит имен ден на твоя именник! Да ти е жив и здрав! Много вкусни неща си приготвила! Да ти е жива и здрава и малката госпожица - много сладка!!!  Heart Eyes
Митонела, много вкусно меню! Да не забравиш и другата тема!  Wink Hug
Селма, чесит рожден ден на патерица и на твоето момченце! Да ти е живо и здраво!  Тортата е невероятна, точно по мой вкус!  bouquet

Ето и моят скромен принос към общата ни форумска Новогодишна трапеза:

Купешка туршия от червени камби и домашна руска салата:

Баница с късмети:

Питка със сирене по рецептата на Макс Мама   bouquet, и разчупена:

Пържоли с гъби и топено сирене, които ще опитаме чак днес, защото вчера всички се нахранихме с ордьоврите, питката  Crazy и баницата и не стигнахме до пържолите  Crazy, за мое най-голямо щастие, та днес няма да готвя.  Party

Но не пропуснахме баклавата  Grinning:

# 29
4ЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА.

желая на вси4ки здраве и любов

http://nrdd.multiply.com/photos/album/1/INTERESNI#photo=15

Общи условия

Активация на акаунт