Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 392
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Цоцке тортите са прекрасни направени с много любов.
Да ти е жив и здрав Сами и много да ви радва Hug.Догодина още по хубава торта да направиш, че и три Peace
Бенита това за което питаш май е корона от агнешки ребра newsm78ама да си каже и авторката де.

# 46
Маме, да ти е живо и здраво най-малкото човече! Много радост, щастие и гордост да ти носи!   bouquet Много са хубави и двете торти!
Луча, много апетитна изглежда тази книга! Би ли споделила рецептата, моля!   bouquet
Суха Мащерка, голям късметлия си имате вкъщи!  Laughing Много вкусноизглеждащи неща си направила!

От мен няколко снимки от последните дни на миналата година:

Мъфини със сирене по рецептата на Петя   bouquet, салата с риба тон и каквото имаше в хладилника и извън него  Laughing, паста с доматен сос и пармезан, и полупасирана супа със спанак, фиде, сметана и сирене, да става за малки и големи:

# 47
  • пак на Рив Гош
Честита Нова година и от мен, момичета! Да е успешна, здрава и щастлива!
Маме, честит рожден ден на Сами! Да ти е жив и здрав!  Hug
Дитсан, чудесни торти!  Simple Smile
Суха мащерка, много хубави пилешки ролца!  Simple Smile
Ягодка, даваш ми идея за спаначена супа, отдавна не съм правила  Grinning

Аз показвам част от новогодишното ни меню:
- блини с маринована сьомга:

- тостове с патешки пастет и карамелизирани круши (снимката е миналогодишна, но предястието го завторих и тази  Peace)

Основното не го снимах  Laughing, та минаваме направо на десертите:
- руло "Червено кадифе", в което сложих зрънца нар

- и разрез

- макарони с коледни подправки и шоколадово-меден ганаш

... и за разтоварване след празниците вчера - крем-супа от пащърнак с ябълки и тънки бисквити с черен сусам:

# 48
Честита нова година момичета!Всички сте приготвили невероятни неща за празника Hug
Роца може ли рецптите на всичко  Blush

# 49
вита торта на  mari_eta много вкусна и с благодарности за рецептата  bouquet

парче

разрез

микс от сладките

# 50
  • ГОре на черешата...
Ехаааа, Амбро, чудесна ти е тортата, и толкова висока, браво  bouquet!
Радвам се, че се е харесала!

# 51
mari_eta  , имаше малки проблеми с навиването , защото за пръв път правя такава торта, но е важен крайния резултата . Крема е много лек и вкусен - благодаря пак за рецептата  Hug

Мама Цоцоланка- честит рожден ден на най- големият ти мъж в семейството, да  расте  весел и щастлив и много да те радва . newsm59

# 52
  • не там където искам
Честита Нова Година момичета!
Всички сте приготвили невероятни неща.Амбро чудесна торта,много висока,браво.
Мамо Цоци честит ти рожденник,много да те радва.
Роца страхотно меню.
Няма да изброявам всички,но вие си знаете ,че сте чудесни и дано тази година в тази тема има още повече изкушения и вкусотийки.
Аз ще си покажа само част от новогодишната маса(защото после от танци не остана време Blush)

и една ябълкова пита от днес

# 53
Честита Нова 2011 година на всички!С пожелание за здраве,щастие,късмет и пари безчет във всеки дом! Hug

Толкова много и изобилни трапези сте показали ,че трудно бих ви похвалила персонално,затова комплименти за абсолютно всички!   bouquet
И аз като Ягодка благодаря за усърдието и труда на всички в тази любима тема,от която черпя идеи и релаксирам ежедневно!

Да не забравя да честитя рождениците на Бенита,Селма и Мама Цоци,именниците на Бенита и Бениии-здраве и щастливо детство им пожелавам! Heart Eyes Heart Eyes

еlenaa2,това безкрайно плато в средата на масата направо ми се иска да си го придърпам от снимката ти,така богато аранжирано и вкусно,много ми хареса! Crazy Crazy

От мен една питка с билково масло и сирене,която беше навита на розички по идея на Абра,но при печенето се разпукаха и деформираха доста,та не личат:

и тук

талапия на тиган

# 54
Елексирче, много красива питка!
АМБРО, страшна торта!
Роца, рулото е много красиво!

А това ми взе акъла! Крадвам си го като идея!  omm

# 55
Честита Нова година !Здраве, късмет и щастие на всички!!
От мен - Шишчета

Пилешки гърди с хрупкава коричка (идеята взех от nordina )

Картофен огретен

Милинки

Козуначена торта Пастичера на pina

Всички сте показали разкошни трапези!   bouquet
Мама Цоцоланке- Честит рожден ден на Самуил!    bouquet

# 56
Честита Нова Година!Здраве и късмет на всички Hug

Честит Рожден Ден на най-малкото слънчице на мама Цоцоланка!Да се усмихва много и да е здрав малкия Самуил!
Маме,тортите за страхотни  bouquet

Всички сте се постарали много за празничните трапези.

Аз правих също доста неща,но не ги снимах.Само тортата бе увековечена.

Разрязана тортата ми изглеждаше така.Немога да пропусна да се самовъзхваля Mr. Green,че беше ужасно вкусна и тази рецепта ще залегне трайно сред любимите ми  chef

# 57
  • Русе/София
За много години кулинарки и кулинари.Бъдете живи,здрави,щастливи и все така креативни.Мамо Цоци да ти е живо и здраво детенцето.Селма извинявай,но не можах да намеря рецептата за пясъчната торта,моля за линк.Всички сте показали страхотни примамващи кулинарни и сладкарски шедьоври.Предварително се извинявам за дългия пост,но ще "изтръскам чувала" моето слънчице прави меденки медени мечета по рецепта от гответе с мен боб в чушка за бъдни вечер трушйка,руска салата и пастет от орехи на Мастърчето коледни сладки коледната питка коледната пълнена пуйка порция торта/от зълвата/ новогодишната капама в търсене на новог.късмет от баницата.
Лека вечер

# 58
Честит Рожден Ден на дребното момче на мама Цоцолана !    bouquet

Ние днес ще сме на пица, но засега само тестото, че по-късно ще я пъка като се прибере мъжо, че е на работа още! 

Измесих го още сутринта и отлежава покрито с найлон !    chef Чака да го приготвя з апечене !   Laughing

# 59

Общи условия

Активация на акаунт