Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 470
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА
Виждам доста спаначени супички,явно на сходна вълна сме

# 391
  • Бургас
краси.мира може ли рецептата за чудната ти торта?  Praynig
И аз се нареждам на опашката!
Изглежда божествена!   bouquet
И шунката на Мариета е,мммм,.....мечта!   bouquet

От мен за днес,мусака и бисквитена торта.

# 392
Мале момичета не мога да ви наваксам, а и да си призная мъжът изяжда всичко и не остава за снимане! Тря да го крия!  Laughing Мариета шунката ти е прекраснааааа Simple Smile Бенита ти наистина си фурия, кога обикаляш по магазини, кога ги правиш тези сладки не знам. Евала! Simple Smile

От мен тази вечер Eat me cupcakes за млада дама на преклонната възраст от 13 години! Партито беше стил Алиса в страната на чудесата! Simple Smile

# 393
  • София
Аз днес от много готвене и грижи за варицеленото ми човече не сколасах да снимам  Tired Обаче тиквата не мога да пропусна. Беше ми останала половината от огромна тиква, направо я метнах във фурната за 2-3 часа и накрая само я поръсих със захар да се карамелизира. Направо с лъжиците я нападнахме, беше си пуснала и сиропче, много ни се услади!

Печена тиква

Гуинет, както винаги салатката ти е много свежа, а бутчетата - страшно апетитни!   bouquet

Аелис, браво на половинката ти! Вкусна ли беше баклавата?  Laughing

И на mareva кесчето много красиво!   bouquet

Angellove, месцето ти е суперрррр! И салатката е от мнооого любима комбинация  Heart Eyes

Роце, страхотно меню!   bouquet Особено зеУето  Wink

# 394
  • София
У нас пържени картофки,  малко изгорени и разни месца на грил-тигана и супа.

# 395
  • забравих си мисълта...
Vesi_nn, Verabel, Ditsan, Megansg, Delicate, Lindita, Apr, Пеп-чо, Pure Elexir, Гуинет, Щастлива и влюбена, Роца, 3xi, Viv-Miv, TheNMaster, Карма135, МГ18, Angellove, Краси.мира,  Benita, Аелис, Anuck, Цецето, Mareva, невероятно вкусно и красиво е всичко, което сте приготвили. Комплименти.   bouquet

От мен Моят тутманик

# 396
mari_eta

Имам въпроси за домашната шунка.В рецептата си писала "....и се вари до готовност"-това долу-горе колко е-2 часа,3 часа?
И за 10 дни мога ли да го съхранявам на терасата?-това означава на отрицателни температури-предполагам,че от толкова сол няма да замръзне.

# 397
  • ГОре на черешата...
mari_eta

Имам въпроси за домашната шунка.В рецептата си писала "....и се вари до готовност"-това долу-горе колко е-2 часа,3 часа?
И за 10 дни мога ли да го съхранявам на терасата?-това означава на отрицателни температури-предполагам,че от толкова сол няма да замръзне.

Зависи колко голямо ти е парчето и в колко много вода се вари - аз проверявам с вилица - като боднеш, да влиза леко, както се проверява всяко месо.
Тази година прасчо беше доста голям - това на снимката е по-малко от половината на едното парче, та двете заедно - горе-долу час отнеха, ама ако бяхте видели огромната тенджера Whistling...

Да, може на терасата, няма да замръзне от солта. Следи само да е винаги покрито със сол отгоре и понеже понякога пуска вода отдолу - обръщай и засипвай - да няма място без сол да не се развали.

# 398
Момичета ,страхотни неща сте сготвили,отново Heart Eyes
Гуинет   прекрасно меню Heart Eyes ,labrex   направила си любимата ми салатка с печени чушки Hug  , Аелис   и у вас много вкусно Peace  ,karzz   бисквитената ти тортичка изглежда супер Flutter  , Цецето   тиквата ти ще е пред очите ми цял ден,разкош Heart Eyes 
У нас задушено пилешко,ябълков сладкиш и една бърза тортичка

# 399
При нас пак сандвичи, че е най-лесно   Simple Smile

ВLT сандвич

# 400
  • София
Изпуснах вече две теми  ooooh! Но тази няма  Mr. Green И за да не е само запис ще си покажа Коледното меню  Hug  Благодаря на всички за помощта и идейте. Тази година за първи път правя такива сладки и къщичката. Всичко се получи!  Hug Hug Hug

b

# 401
anisunshine, да вземеш да кажеш сега рулото какво е  Wink Много и чудесни сладки си направила   bouquet
Вени, с тия конци на тутманика ти, няма как да не е хит във форума   bouquet
Мари_ета, страхотна е шунката   bouquet  bouquet повтарям се, но го и мисля всеки път, като я видя.
Anuck, много красиво при теб!  Hug
pure elixir, какъв е пастета, приготвен от госпожицата? Поздравления  за нея!   bouquet
Аелис, пиши ме и мен в групата на явно завиделите ти  Hug
Пети, Гуинет, Деликет,Бениии, много ми харесват всичките ви пилешки предложения   bouquet

при нас снощи пак печен боб със свинско краче

а за закуска - пържени филии със сирене и сладко (в случая шипково  Crazy)

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 13:12 от пеп-4o

# 402
  • Русе/София
http://s005.radikal.ru/i209/1101/c1/57ec9428bd4e.jpg
http://s010.radikal.ru/i314/1101/92/e889d4b91b7a.jpg
Ани, моля да обясниш и дадеш рецепти.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 12:40 от 3xi

# 403
  • Бургас
И аз за това питах в Коледната тема.
Много е апетитно.
Палачинково руло ли е,какво е,падне ли ми  Blush Crazy