Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 474
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Тайна Hug, видях че си писала по-горе и затова се редактирах.
Скоро ще я приготвя и се надявам децата да ядат, особено малкият, който лапа всичко що е с ориз, направо е като китайче Laughing...

# 376
  • София
Благодаря, Тайна Hug, видях че си писала по-горе и затова се редактирах.
Скоро ще я приготвя и се надявам децата да ядат, особено малкият, който лапа всичко що е с ориз, направо е като китайче Laughing...
  И аз се редактирах, като видях  Peace!Дано му хареса!И внука много обича всичко с ориз!

# 377
Момичета всички сте приготвили много вкусни неща,поздравления!!!!

При нас пилешки кюфтета на фурна и картофено пюре.

# 378
  • Варна
След толкова много прелести скромно за вечеря пържолки и салатка.

# 379
Линдита,Мери Попинз,Дес,Мастерче,Венета,Пеп-чо,Илраи,бенита и съпруг,Марабу,Алхимика,Шастлива и влюбена,Роца,3+i,Вив Мив,Карма,Еликсирче,MG18,Ангелове,Краси.мира,Веси нн,Тайна,Митонела,Марева,Мари_ета,Пети,Мегансстрахотни госби сте наготвили всички,а аз от слюнкоотделяне пред монитора щях да се удавя. #Crazy  bouquet
От мен пак простичко и обикновенно/незнам кога ще дойде края на тия диети та и аз да се развихря/Телешко със зелен боб,мляко със ориз и вкусният златен хляб на Лабрекс скришом за мен и дъщерята излапан топъл та тате да не ни види.

# 380
При нас пилешки бутчета с картофи

Баница

Еликсирче,браво на госпожицата! Heart Eyes
mari_eta,много апетитна шунка Crazy
alximika,Роца, Бенита,пеп-4о,Вени,megansg,Mitonela,поздравления за чудесните трапези!  bouquet

# 381
Момичета, мъжът ми ще вземе да се пристрасти и той с тази тема... hahaha

delicate, ditsan, megansg, Pety, mari_eta, mareva, Mitonela, marabu, Тайна, vesi_nn, pure elixir, daniela68, MG18, Angellove, краси.мира, alximika, щастлива и влюбена, Роца, 3xi, viv-miv, на всички ви идвам на гости   bouquet
Карма135 - и аз чакам за рецептата за мъфините, че да си пробвам новите уреди  bowuu

Ето и сладки с новия ми шприц - търсих го 2-3 години  #Crazy

# 382
  • софия
краси.мира може ли рецептата за чудната ти торта?  Praynig

# 383
  • от точка К до точка С и обратно
Момичета отново сте напълнили темата с вкусотии! За всички с благодарност и уважение към труда   bouquet!
 Доста съм изпуснала тези дни, но и последните страници бяха доста впечатляващи!
mari_eta, Пети, Деликейт, меганс, Марева, чудесни трапези сте приготвили! Mitonela, радвам се, че ирландският хляб се е харесал и на вас - твоят изглежда страхотно, не очаквах да го видя по това време! Grinning  bouquet  
::
Бенита
, аз съм тотално разсеяна тези дни - чак сега видях, че рецептата за сметановите мъфини съм я качила и при моите рецепти - както и да е, чудесни си ги направила!   chef
Мернах и едни нечовешки менюта на TheNMaster и Росонера! ooooh!
При нас
салата          

пълнени пилешки бутчета с гъби и зеленчуци с къри

шоколадов пудинг

# 384
Ммм, много вкусно в тая тема! Crazy Heart Eyes Все едно как влиза човек, сит или гладен, все е ! Peace   bouquet  chef

Benita, много хубави форми имат сладките ти!  bouquet
ditsan, това хлебче съм намислила да то дам в ръцете на машинката отначало докрай, да видим дали ще го позная! Grinning Peace
А кюфтенцата на Pety и домашната шунка на mari_eta направо е опасно да ги гледам! Crazy   bouquet

Вкъщи гъбена супа, салата от печени чушки, изцедено мляко, орехи и чесън, поизгорели пържолки Wink и много вкусна изварена запеканчица, полята със сгущьонка. Crazy Peace

И докато се мотам, Гуинет и тя сложила един куп вкусотии!  bouquet  chef

# 385
  • Пазарджик/Лондон
labrex, Гуинет - страхотни менюта bouquet.

От мен едни бързи спагети :

Пилешка дроб сарма:

И баклава, приготвена от скъпият Heart Eyes :

# 386
Гуинет може ли малко подробности за пилешките бутчета пълнени Praynig - технологията ме интересува.как ги обезкостяваш, как точно ги пълниш и т.н

# 387
  • ГОре на черешата...
Пети, Гуинет, Деликат, страхотни пилешки специалитети Peace!
Гуинет, кремчето ме залепи на монитора Crazy!
Лабрекс, извара, а, скоро не съм правила нещо сладичко с нея, подсети ме...гъбената ти супа е убиец  bouquet!
Аелис, браво на съпруга ти...самво моят ли е единствено  консуматор newsm78 Crossing Arms Twisted Evil?

# 388
Лабрекс, извара, а, скоро не съм правила нещо сладичко с нея, подсети ме...гъбената ти супа е убиец  bouquet!

mari_eta , правих я по рецептата на ЗАПЕКАНКА С ИЗВАРА, КАТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА, получи се малко като при пиците "изчисти хладилник". Направих доза и половина, толкова ми беше изварата, сложих останали от коледните и новогодишните празници сушени плодове, орехи, та даже и половин пакетче бакпулвер newsm78. Настъргах лимонова кора, сложих и ванилия, стана като за мен - букет от аромати. И, като полея със сгущьонката....... Embarassed, някой трябва да ми каже да спра. Grinning

Аелис, да си призная, помислих си : " скъп я, баклави прави човекът" Grinning Peace Поздравления и от мен, разкошно изглежда баклавата!  chef

# 389
  • от точка К до точка С и обратно
Хъни - Бъни, не ги обезкостявам, пълня ги под кожата с гъби, масло, микс от червен, бял и черен пипер и сол. Овкусявам с къри и зехтин и ги слагам да се запекат във фурната за около 40-50 мин. Можеш първо да да ги запечеш от обратната страна и после като ги обърнеш да ги напълниш-кожата е еластична и няма да се накъса. След това нареждам около тях картофи, лук, чесън на скилидки и моркови, малко водичка, масло и пак смес от пипер и пека на 180 във фурната още толкова. Става с всякакви гъби - този път сложих замразени.
mari_eta, Аелис, labrex, благодаря за милите думи. Blush
 mari_eta, не е само твоят, благородно и завидях на Аелис - късметлийка е! Моят пък е много добър в яденето на баклава! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт