Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 476
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Бенита,Вив-мив,щастлива и влюбена,Алхимика-много вкусни менюта сте представили,момичета!
Роце,докато ти разглеждах плавно снимките една след друга си викам-не може накрая Роцето да няма един чийзкейк и опааа Party - направо запреглъщах,раз-ко-шен екземпляр Crazy.Ще чакам рецептата Rolling Eyes!

Аз да си покажа семплите тиквички с ориз  :

и нещо приготвено и снимано от госпожицата Simple Smile :

Спорна седмица и от мен! Hug

# 361
Привет момичета отново сте показали страхотни красоти ,на които човек трудно устоява,относно сините сливи искам да споделя че готвя  с тях свинско задушено и става много  вкусно,пожелавам ви лека и успешна седмица ! Peace

# 362
Момичета, страхотни сте!  Hug Много хубави неща видях...

Ето и от сутрешните мъфини с крем "Фрио", които прави сина. Наистина станаха невероятни   chef #Crazy

Може ли рецептата, изглеждат  #Crazy. Вкъщи много се тачат десертите с много крем.

# 363
От разни дни снимчици -баница ,и от днес дюнер

# 364
Привет момичета!!

Бързам да ви се похваля най-после с Пикантен свински врат на фурна, вдъхновен от майстора по приготвяне на месца пеп-4o и отивам да разглеждам, че много имам да наваксвам  Blush:

и любимата вкъщи Салата с авокадо, круши и синьо сирене:

Успешна и прекрасна седмица на всички!!!  bouquet

П.П.   А, pure elixir-че, малката Simple Smile колко е голяма, че да си я запазя за снаха Wink страхотно дете!!!

# 365
alximika ,чудесно меню!   Peace
Роца ,   какво друго има в гаспачото?
Поздравления и за всички питки,кексчета ,мъфинчета и гозбички!     bouquet
Добре,че съм обядвала...    Mr. Green
Ето го и обяда ми:
Сандвичи с ябълки и сирене

И една торта от почивните дни

# 366
Здравейте мили кулинарки и Честита Нова Година!!!
От сърце ви желая да сте много здрави, обичани и щастливи, да радвате нас и близките ви с вкусотийте които творите и много късмет и успехи през тази година!!!
 bouquet Hug Heart Eyes
Докато се завъртя и то темата се преполовила, ще пусна няколко снимки да се разпиша за тази година и аз в темата, а по късно ще ви чета, че много изпуснах  Embarassed
Гуинет, Venetta,Дес, Леля Ог благодаря ви за милите думи  Hug
Леля Ог с малко закъснение да отговоря все пак, че от майстор като теб комплиментите са особено ценни  Hug Heart Eyes Елхичката е от настъргани на тънко кисели краставички, а панделката от мариновани камби  Wink
Сърмички с кайма зелеви и лозови:

Капама със свинско, пуешко и суджук

И по поръчка на малката много снежни човеци /в яслата пеят песничката за ...кръстили го те Страхил.../ и сега това е на мода в къщи:
На сандвичи:

и на торта, идеята за която е от поздравителната картичка на Smiley* която страшно ми хареса е не станаха като на картичката, но все пак малката много им се радва Blush  

с която искам да ви почерпя и за здравето на моята майка, която днес става на 60 години и понеже няма да успеем да я навестим днес, в къщи ще си празнуваме със детска тортичка  Blush
Успешна седмица ви желая!!!

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 15:12 от vesi_nn

# 367
  • София
   След толкова много, красиви и вкусни неща, направо ме е срам да покажа моите!

Спаначена супа и пилешка салата!

# 368
Тайна, моля за рецептата на спаначената супа, че в къщи имам бол, а освен на супа и баница не се сещам за друго , ааааа  ooooh! и спанак с ориз.

# 369
  • София
Тайна, моля за рецептата на спаначената супа, че в къщи имам бол, а освен на супа и баница не се сещам за друго , ааааа  ooooh! и спанак с ориз.

Нервакова,обикновена спаначена супа си е и то с ориз! Запържвам глава кромид лук, с една супена лъжица брашно и червен пипер, наливам вода, чакам да кипне и слагам спанака. Като омекне спанака, слагам чаша ориз, малко сол и варя до готовност на ориза!Правя застройка от едно яйце, половин кофичка кисело мляко и натрошено сирене! Нищо интересно!

# 370
# 371
  • Плевен
Привет и от мен!

Специална благодарност към Гуинет    bouquetза представената рецепта на ирландския чаен хляб. Приготвих го за подарък и всички останахме очаровани.

И от вчера- едно пандишпаново руло с лимоново-сметанов крем.

Хубаво начало на седмицата, момичета!

# 372
Шоколадов кекс Simple Smile

# 373
  • ГОре на черешата...
Ох, как да изброя всичо и всички като неизбежно ще пропусна някого  bouquet...

Не мога обаче да не спомена неустоимият печен врат на Ангеллове Crazy, салатката също е приказна, Краси.мира, тортата ти сигурно е много вкусна, спагетите на Вив-мив, тиквичките с ориз на Пюр Елексир, мъфините на Карма или пък дюнера на МГ18,  Веси, сладурски снежковци Peace, Марабу, Тайна, усещам как ухаят супите Crazy , Митонела, Марева, искам парченце кекс Grinning...

Аз само ще си покажа готовата вече Коледно-свинска продукция -
Домашна шунка:

# 374
  • София
   mari_eta, шунката ти е мечта  eat!

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 18:01 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт