Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 427
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,благодаря ви за хубавите думи,много ме радвате!   Blush Hug Heart Eyes

magi71,картофената ти запеканка е много пухкава,кажи как я правиш,моля!
Краси.мира-ще пробвам комбинацията,стана ми интересно какъв ще е вкуса на сандвича,но ще сложа моцарела и кашкавал,че ми се намират такива сирена у дома. Peace
Angellove,искам да си топна от козунака на Венетка и кифличките на mari_eta в твоето кремче,леле как добре ще ми дойде,чудесно изглеждат и трите! Crazy Crazy Crazy
И на Меганс от лещичката не отказвам,че много я обичам,а моите у дома-не Tired и не правя.
Деликате,сподели за тези кюфтенца с лимонов сос,интересно звучи и изглежда!
Pety,Лабрекс,Илрай,Бюти,Мадла,Дидолина,Apr,Тутулина-много вкусно е всичко при вас! Peace
Тони73,защо ми ги припомни тези вкусотии на еленааа2 ooooh!,направо ще ги сънувам тези нейни кошнички,толкова ми харесват ,а нямам такива формички. Yum  Yum

Днес нещичко от серията-прости,но вкусни домашни гозби:

# 466
И аз искам да попитам за картофената запеканка на magi71? Направо станах разногледа и гладна от толкова много изкусителни манджи.Няма да изброявам имена,всички сте показали невероятни вкусотийки.   bouquet И нещичко от мен...  Grinning

-  Задушен ориз с лук,гъби,кисели краставички,маслини и кашкавал.

-  Пържола с картофени кюфтета и тиквички с кисело мляко.

-  Пица.

-  Руло с шипков мармалад.

Приятен и вкусен ден,момичета!

# 467
Тая дълга чиния на еленааа2  bouquet, така и не разбрах как и направена.......Извинявам се, ако е обяснила, пък съм пропуснала. Embarassed
didolinaa, баничката много изкусителна! Heart Eyes Как я направи - точена, дърпана, с готови кори - гледах, гледах и не схванах...... Embarassed   bouquet
щастлива и влюбена, pure elixir, Apr, tutulina и останалите момичета, при всички ви е много, много вкусно! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

У нас снощните кюфтенца с доматен сос с яйца и пържени картофки.

И изварени бухтички.

# 468
  • София
Лабрекс с готови кори  Whistling щото не мога да точа.Иначе събрах от 3 рецепти и направих една  Joy(не че не ги опитах всичките една по една де.
1 пакет точени кори-аз ползвах Белла
100 гр разтопено масло+50 гр олио -може да се направи и с маргарин но да е общо 150 гр мазнина
4 яйца
400 гр сирене
2-3 големи супени лъжици кисело мляко
1 бакпулвер
200 мл газирана вода-аз купих Кинли-сода едно и също е ама да поясня
Разбивам яйцата,килелото мялко,сиренето и бакпулвера в купа.Намазвам си тавичката с мазнина и започвам 1 кора мажа с мазнината поръсвам от плънката и навивам на руло и така до изчерпване на корите.Накрая ми остава 2 с.л.олио и намазах отгоре.Също ми остана и от плънката толкова в същата купа изипах содата и с нож леко надупчих баницата.Залях със содата и остатъка от плънката,оставих така да преседи 15 мин и бутнах да се пече.Като стане готова само я завих да почине малко.Ето и разрязано парче  

Ps. веднага заменям баничка за бухтичка  Crazy

# 469
Спанак с ориз и мляно месо

pure elixir,заповядай - http://www.menumag.bg/recepta/kyuftenca-s-limonov-sos

# 470
Мале,момичета пак сте напълнили със вкусотийки,кое от кое по-вкусно #Crazy  bouquet
От мен нещо малко хляб във машинката със готовия пълнозърнест микс по-рецептата от опаковката на брашното.След хилядите опити за хубав диетичен хляб най-после открих този е:

И вкусният тутманик на Венетка,със който се поизложих малко.Май го сложих във по-голяма тавичка и се разля настрани а и конците никакви ги няма но пък е такава вкусотийка та със кеф си го хапнахме топъл.

# 471
Много е вкусно, но очите ми останах в постната манджица на Пюр еликсир   bouquet
а от масата на Тутулинка, Лабрекс и Щастлива и влюбена - искам всичко  Blush

Ние сутринта имахме за закуска принцеси - който не е виждал  Laughing Laughing

за обяд много вкусната пица от полента на Йоли (аз дето не го харесвам този качамак/грис, който продават.. страхотна е  bowuu

и вечерята пиле бяла каша

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 20:10 от пеп-4o

# 472
Салата айсберг

Доматена супа с фиде и заквасена сметана

Тортиля

# 473
Здравейте,скъпи кулинарки.Страхотни предложения.Аз не съм се мяркала от 2-3 теми,но Ви следя всеки ден.Нещо ме е хванал мързела и снимам всичко,но не качвам.
Ето някой нещица от последните 2 дни.
Баница с кайма и извара

Баница със сирене

Кюфета моя измишльотина Laughing

Мариновани краставици по китайски,но побългарени от мен Joy

Лека вечер. Peace

# 474
  • от точка К до точка С и обратно
Момичета, изобилие от предложения! А колко апетитно и вкусно е отново тук! Peace
пеп-4o, тази полента направо ме зашемети!
 ditsan, всички знаем Венета каква подстрекателка е, но и ти не и отстъпваш с разкошния тутманик!   bouquet
щастлива и влюбена, Пети, Madla, чудесни менюта!  bouquet
didolinaa,  delicate,  Aprq, Neli4ka, Labrex, mari_eta , много е вкусно при вас!  chef
pure elixir, Magi 78, изкусителки такива! ooooh!
За крема с шампанско на Ангелова мога само да мълча и да преглъщам!   chef
У дома сме на :

Салатка

Пъстърва с чесново масло и лимон

Картофено пюре с карамелизиран лук и мащерка - мнооооооого вкусно!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 20:42 от Гуинет

# 475
  • DE
За вечеря днес
Супичка

Нудели по въглиЩарски

Спокойна ноЩ !

# 476
Ето и от мен една тортичка Simple Smile
http://prikachi.com/images/759/2854759y.jpg

# 477
# 478
Добър вечер. Днес сте се наговорили на зелени салати  Laughing   bouquet
краси.мира тортата ще я опитам пък и скоро ще има много поводи  Sunglasses

Madla искам рибата  Crossing Arms

tutulina получи ли се крем карамела в MW? Знам, че става бързо, а дали е толкова вкусно?  Thinking(като при оригиналният крем карамел). Става ли на шупли?
Didolinaа, Марабу гъбното меню особено ми допада и като сандвич и като пълнено със сирене(кашкавал)

Pure Elixir  много вкусна постна яхния  Party

Щастлива и влюбена  Crazy с това руло ме върна в детските години. Тогава в детската градина само руло с шипков мармалад ядях  Laughing

Гуинет пюрето с мащерка ме заинтригува  Grinning

labrex, TheNMaster,пеп-4о  , delicate, ditsan, Neli4ka,
AnGeLcHeTyYy, matze
   bouquet

От мен сладолед с нар. Направих си го въпреки, че знам, че е студено, но много обичам нар и сега мога да го консумирам на воля.  Blush

# 479
Суха Мащерка ,аз не съм голяма фенка на този мармалад,но съпруга ми ми изяде ушите за него. Laughing На мен ми харесва най-много с обикновена бита сметана,но реших да се жертвам този път. А това сладоледче....направо го чувам как ме вика да го изям. Mr. Green Ще може ли рецептата?

Общи условия

Активация на акаунт