Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 442
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, може ли рецептата за крем карамел в МВ ? Пуснах търсачката,но точно тази не ми извади....благодаря ви предварително, докато разглеждах и качих 2 кила.... Hug

# 481
Neli4ka, може ли рецептата за Маринованите краставици по китайски, че у нас сина уж българин го е правил, ама все на китайско налита Crazy

От мен едни мъфини пълнени с крем - направо се учудих от себе си newsm78 не стига, че това с крема си го добавих сама в рецептата, ами и снощи ми гръмнаха и двата миксера и пандишпана го бърках на ръка  ooooh!

Кекс без яйца на Рени... моя със сладко от смокини и круши  Tired

Крем ванилия с праскови:)

Баница

Пиле и заек с картофи

# 482
  • не там където искам
Аааа, не може така,някой от нас още не са закусвали , а какви неща видях по напред не е истина просто.
Венита искам баничка.
И сладоледче искам ако може..
Сандвичите на Пеп-чо и Марабу са много примамливи.
Гуинет кажи повечеза пюренцето.
Ох всички сте сготвили много вкусно,просто нямам думи   bouquet Hug
Сега и аз да си покажа снощната вечеря--

скумрийка на фурна с картофки с лук и сирене,много вкусни,и как иначе щом са форумски,ама дали на Лабрекс,дали на друг newsm78 Blush/сори за лошата снимка/

# 483
Честита нова година, мили момичета! Пожелавам ви да е успешна, здрава и много щастлива!

Честити именни дни на всички, които са празнували на Васильовден, Иванов и Йорданов ден! Да сте живи и здрави и късметът да е винаги с вас!

Поздравявам всички за красивите ястия, питки, торти и сладкиши, които сте сътворили, страхотни сте всички!   bouquet   bouquet   bouquet

Пепи, за теб   bouquet  Hug!

Benita , Селма , Мама Цоцоланка, да са ви живи и здрави дечицата, много да са щастливи! Тортите ви са чудни! (Маме, много ми хареса тази с розовките цветчета!)
Цецето, да си жива и здрава, честит ти рожден ден! Пожелавам ти обич, щастие, вдъхновение! На дъщеричката ти също да и е честит имения ден, да си носи името с гордост! Трапезата, която си показала е изключително красива и вкусна! А печената тиква ще я сънувам
berina , честит рожден ден, много здраве и щастие ти желая! Тортата наистина изглежда убийствено!
*MILADY* , да ти е жив и здрав именика, много късмет му пожелавам! Чийзкейка ти е страхотен!
Angellove, разкошна целувчена торта, още по-разкошен бут и една много красива салатка с ябълка и нар! Не помня дали съм те поздравила за рождения ден, затова приеми пожеланията ми за много здраве и късмет!

Мила Венета, от всички вкусотии, които си показала, най-много харесах плетената торта! Много е красива и идейна и с твое разрешение, ще опитам някой ден да я направя! Козунакът и тутманикът също са страхотни!
labrex , коледните ти къщички са разкошни!
bliznacite2004 , много добре звучат бонбоните с тиква! Моля те, дай рецептата, че ще се наложи да си измислям!
Smiley* , Гуинет, много са ви красиви питките с късмети, ще се възползвам от идеите ви!
Пепчо, при теб една много красива салата ще отбележа (тая дето я показва два пъти) и рулцата от сьомга с маскарпоне, много добри! За глиганското, шапки долу!
tutulina , едни охлювчета със сушени сливи видях, направо нямам думи! С бутер тесто ли са?
Роца , някой ден ще опитам тостовете с патешки пастет и круши, затова моля за рецептата! Новия чийзкейк е страхотен!
3xi , много хубави меденки е направило детето, да ти е живо и здраво! Една жестока питка видях!
lu4a , благодаря за рецептата за Старонемския сладкиш! Ще го направя задължително, твоят изглежда прекрасно!
Веси, снежковата серия е жестока!
anisunshine , много красиви неща си приготвила за Коледа! Рулото ти е супер, ще си запиша рецептата!
Маце, а ти къде се губиш толкова време?!  Hug  Много си бърза с кифличките, страхотно изглеждат!
Мариета, много вкусни и красиви неща видях и от теб, но първата снимка на кифличката с крем ми се запечати в мислите! Тортата ти е много весела!
viv-miv , много хубави неща си показала, особено сладкишите!
ditsan , чуден ти е тутманика! И аз съм правила по рецептата на Венета и въпреки, че не го докарвам като нейния, вкусът е страхотен!

Спирам до тук и си показвам каквото съм успяла да снимам през новата година:

Поредните тортички:

Много лоши снимки на солени хапки:

Една салатка снежанка, много грубо изпълнене, бързата работа е срам за майстора, както е известно  Embarassed:

Едно ужасно вкусно пиле с картофи, моркови и ананас (сборна рецепта) и във вариант за детенце с болен стомах:

Пожелавам ви приятен ден, момичета!

# 484
Суха Мащерка и аз на опашката за сладоледчето  Mr. Green
Леля Ог, разкошни торти както винаги   bouquet

# 485
Здравейте кулинарки
леля Ог - както винаги всичко което показваш е на ниво   bouquet
еlenaa2 , Бенита, Неличка -  прекрасни предложения/идеи  Flutter
суха Мащерка - с този сладолад направо ме разби
Марабу - интересни сандвичи и салатки
matze менюто ти изглежда страхотно
Гуинет у вас бих наминала не само на гости, но и за по-дълго пребиваване  Embarassed
Пепчо, Мастерче - отново всичко е на ниво при вас
Динстан - прекрасен тутманик
Мариета - шунката (от преди няколко страници) изглежда невероятно

У нас: зелена салатка

Пилешки пържолки на скара с гарнитура от елда със зеленчуци

И тортичка

# 486
Здравейте, вълшебници!
Щастлива и влюбена, много ми харесаха твоите кръгли картофени кюфтенца, как само майсторски си ги оформила! А тиквички с кисело мляко обожавам, много ме изкушаваш!
Пепчоооо, направо ще ме побъркаш с тази пица, изглежда божествено!!!!!  Shocked
Мастърче, направо се нахвърлям върху салатката айсберг и тортилята - обожавам, а твоите изглеждат супер апетитни!
Гуинет, отново съвършено меню и отново ме изумяваш дори и с направата на... салатка! Разкошна е.
Benita , моите съболезнования за миксерите, но дори и без тях си се с правила с толкова много произведения и при това толкова добре! То май така ти тръгна годината - все на нови придобивки. Wink
Леля Ог, тези торти ги надзъртах в тортената темичка (аз там ходя само да раглеждам и да ахкам и да пълня окото и душата), но не мога да не се възхитя отново! А иглуто е страхотно! Peace
Женяяяя, страхотна торта, изумителна просто - и с украсата, и с многото шоколад! А салатката директно ти я крадвам! Hug

От мен едни Картофени ньоки с ароматен сос - мнооого вкусни се оказаха и за 15 мин. общо с кипването на водата. Whistling

# 487
zdravei  "elenaa2" , mnogo haresah platoto s mezetata koeto si napravila. Mujut mi ima rojden den kraq na meseca i mislq da opitam da napravq podobno na tvoito. Moje li da te pomolq da mi kaje6 kak napravi tezi prekrasni ko6ni4ki, predpolagam sa pulneni s nqkakva salatka ili pone taka izglejda na snimkata.

# 488
  • Пловдив
Леля Ог, може ли рецептата за солените хапки?

# 489
Привет момичета!!!

Venetta – много изкусителен козунак!!
Benita – благодаря за рецептата!!! Дано успея най-после сеха през почивните дни да я пробвам, а мъфините пълнени с крем изглаждат невероятно вкусни!!
labrex – страхотно апетитни кюфтенца, а това чесново сосче много ме заинтригува – имаш ли го в рецептите си???
mari_eta – не знам за моя крем, Simple Smile но твоите Кифлички с крем  Heart Eyes са направо изумително вкусни!!!
Beauté – страхотни хапки!! Имам една опаковка хапки във фризера Simple Smile и все отлагам да ги сготвя, но ти си истински подстрекател
delicate  - и твоите кюфтенца са невероятен сос – как го правиш, моля???
Г-жа Нервакова, Pety, Madla, tutulina, didolinaa, щастлива и влюбена, Neli4ka, Женя 83 – невертоятно вкусно е било при вас момичета!!!
viv-miv – страхотно изглежда кремчето ти!!! Много нежно!! А то алкохолът би трябвало да се изпари при готвенето Simple Smile и само аромат и вкус на винце да остане от шампанското, но определено е различен от яйчения крем, дето си се прави с мляко – съжалявам  Blush ако някакси съм те подвела и не ви е харесал!!! А за цвета – не знам защо така – аз с купени яйца го бъркам – и става много наситено жълт…
pure elixir – това чудо с бамята ми е любимо!!!
пеп-4o – ама и ти си супер подстрекател – искам и аз да спретна пицата от полента – супер е станала
Гуинет – това твоето картофено пюре ми изглежда ТРЕПАЧ!!
Леля Ог – тортите няма да коментирам  супер са естествено, но в солените хапки ми останаха очите!!

Суха Мащерка и Леля Ог – благодаря ви!! Не остана от тортата да ви почерпя  Blush, но ето поне мъфинчета с целувчена коричка – скромна компенсация ...  Те са почти същите като тортата Simple Smile, но без междинния крем  Laughing

Извинявам се ако са ми големи снимките!!!!!

Прекрасен следобед на всички!!!  bouquet

# 490
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Момичета, може ли рецептата за крем карамел в МВ ? Пуснах търсачката,но точно тази не ми извади....благодаря ви предварително, докато разглеждах и качих 2 кила.... Hug

tutulina получи ли се крем карамела в MW? Знам, че става бързо, а дали е толкова вкусно?  Thinking(като при оригиналният крем карамел). Става ли на шупли?

Вижте тук в Любимите на Тайна

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502332.0

копирам ви и обяснението на Лина каз

Пека крем-карамел в МВ на 60% мoщност, така не става на шупли. И си карамелизирам първо по една лъжичка захар в купичките, на пълна мощност, следя през стъклото, като почне да жълтее изваждам, заливам яйчената смес и отново нагласям, на 4мин. на 60%, като изключи, ако ми се стори още суров пускам допълнително. Недостатъка му е,че няма препечена коричка отгоре, но ако много бързам и това е решение.

Суха Мащерка, става много бързо и не е със шупли. Само че аз пека в МВ 4 минути на 580 W  след това още 2 минути на 360 W. След това запичам на грил отгоре за златна коричка. От двете рецепти намерих моя оптимален вариант по отношение на печенето.

леля Ог на прав път си охлювчетата със сушени сини сливи са от бутер тесто  Hug

# 491
Само се записвам с една тортичка от НГ!

# 492
  • София

tutulina получи ли се крем карамела в MW? Знам, че става бързо, а дали е толкова вкусно?  Thinking(като при оригиналният крем карамел). Става ли на шупли?

Вижте тук в Любимите на Тайна

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502332.0

копирам ви и обяснението на Лина каз

Пека крем-карамел в МВ на 60% мoщност, така не става на шупли. И си карамелизирам първо по една лъжичка захар в купичките, на пълна мощност, следя през стъклото, като почне да жълтее изваждам, заливам яйчената смес и отново нагласям, на 4мин. на 60%, като изключи, ако ми се стори още суров пускам допълнително. Недостатъка му е,че няма препечена коричка отгоре, но ако много бързам и това е решение.

Суха Мащерка, става много бързо и не е със шупли. Само че аз пека в МВ 4 минути на 580 W  след това още 2 минути на 360 W. След това запичам на грил отгоре за златна коричка. От двете рецепти намерих моя оптимален вариант по отношение на печенето.

леля Ог на прав път си охлювчетата със сушени сини сливи са от бутер тесто  Hug

Времето зависи и от големината на чашата и материала от който е направена! Керамиката загрява по- бързо от порцелана!И не на последно място и от самата печка!  Peace

# 493
matze, може ли рецептата за нуделите по въглищарски? Благодаря предварително!

Момичета, отворете един ресторант "При Бг-мамма", за да хапнем и ние нещо свястно! Mr. Green
Тук чиниите са коя от коя по-красиви.За всички ви-  bouquet!

# 494
леля Ог, каква е рецептата за пилето с картофите, морковите и ананаса?

Общи условия

Активация на акаунт