Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 453
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Салатка с чери доматчета

Пилешки филенца

Чушки с яйца и сирене

# 511
Мммммм как хубаво ухае,направо огладнях а току що станах от масата.Браво момичета много е вкусно при всички. #Crazy  bouquet
От мен едно телешко варено,със отвратителна снимка и майонезения сладкиш на Сладка хапка

# 512
  • Варна
Не само ухае Дитсан а е и страшно красиво и апетитно от всички  newsm51

Мастер,Бенита,Женя,Ангел,Щастлива,Лабрех,Деликате,Пепи,Неличка,Гейнет,Тутулина,Дидолина,
Близнаците,Росонера,Мащерка,Вив
толкова много разнообразие,красота и майсторство
Леля Ог всичко ти е супер ,а тортичките ти са операторско изпълнение за филм
Пуре крадвам си от бамята

За днес супа с лапад,кюфтенца,салатка,баница и крем карамел.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 19:57 от megansg

# 513
Oххх Мастерче,на пролет ухае от твоите гозби,направо страхотно Crazy.
Гуинет,много ми харесва всичко което показваш - вкус,стил...абе..красота  bouquet
Леля Ог,както винаги запомнящо се появяване Hug
Пепчо,Вив,Россонера,bliznacite, и при вас е тооолкова вкусно Hug
Немога да спомена всички,но всеки вложил енергия в приготвянето и снимането на храната си има моите адмирации Hug
Мариета,искам да те питам за тези изключително изглеждщи кифлички с крем.По този начин намазани и нарязани не изтича ли крема от тях?Някак си немога да си прпедставя дали ще мога да ги докарам.

Много баници напоследък видях тук,та реших и аз да направя.Отгоре намазах с кисело мляко с няколко щипки сода бикарбонат в него по идея на дидолина,получи се много пухкава и мекичка баница,децата изключително добре я уважиха:

# 514
  • Бургас

Изглеждат страхотни!   bouquet  Може ли рецептата  Praynig

tzarina тези пържолки много ми допадат. Бисквитките са страхотни,не се и съмнявам,че и пържолките така приготвени,ще са божествени! Ще ги пробвам!   bouquet

# 515
  • ГОре на черешата...
Момичета, чудесни сте всички Hug, но нямам никакво време да ви коментирам поотделно, извинете ме...

Дес, не, кремът става доста гъст и не изтича Peace.

# 516
Neli4ka, може ли рецептата за Маринованите краставици по китайски, че у нас сина уж българин го е правил, ама все на китайско налита Crazy
Заповядай,Бени. Wink

# 517
Влизам само даси пусна снимка на парче от чийзкейка. Гуинет, много, много ти благодаря за рецептата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вкусът е убиец  Crazy Ям второ парче в момента  Blush

Меганс, отново идеалния крем карамел   bouquet

# 518

Изглеждат страхотни!   bouquet  Може ли рецептата  Praynig

Благодаря, но нищо особено не са...

Замесих тесто с около 200 мл. хладка вода, половин пакетче суха мая на д-р Йоткер, лъжичка захар, сол и 2 с.л. олио, брашно, около 300-350 гр. Оставих да втаса около час, разделих на малки топки, излезнаха ми 12 на брой, раздърпах ги малко (като за мекици), сложих по средата натрошено сирене, затворих вързопчето, оформих добре като топка и сложих в намазнената тава. Така се процедира с всички топки. Преди да ги оставя да втасат втори път, ги срязах на кръст отгоре, с помощта на ножица, тази идея ми бе дадена от Гуинет, с питките от бирено тесто и от тогава често я използвам. След второто втасване, което трае около 30-40 мин., ги намазах с разбит жълтък и малко олио. Пекох в предварително загрята фурна на 180 градуса.

# 519
Мастерче,кажи повече за тази тортила как я направи,че много ми хареса!

Мастерче, може ли рецепта за тортилята, идеално се е получила  Simple Smile

Сварих картофи около 1/2 кг,задуших лук(5-6 глави нарязани едро) в олио,прибавих към картофите .Разбих 6 яйца и ги прибавих към картофите и лука.Посолих,ръснах малко черен пипер и изсипах в тортена форма(че нямам малка тава).....Изпекох във фурната и след това разрязах за сервиране...

Дано съм ви била полезна Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 20:47 от TheNMaster

# 520
Благодаря ти за рецептата   bouquet
Много обичам разни бърканици с картофи, ще пробвам по твоя начин.

# 521
Само последните две страници погледнах и вече преглъщам  Rolling Eyes уникални сте.

Ще покажа само една бърза и непретенциозна вечеря. Солени питчици със сирене:

# 522
  • Пловдив
В една тема много ме ядосаха тъй ,че само ще ви кажа -
Тука сте все хора /с едно две изключения/честни и майсторки БРАВО МОМИЧЕТА.

Ето простичките нещица от мен

Родопско ястие -Намачкани картофи рецепта от баба Peace

Корабии

РУЛО СЪС ШИПКОВ МАРМАЛАД

# 523

ЗИЧЕ, не се ядосвай душа, аз само като ти погледна снежната снимка и не мога да ти опиша какво умиротворение ме обхваща. Страшно добре ми действа това снимчЕ, ама и аз си обичам зимата и снега! Grinning
А, като ти гледам рулото, няма да казвам какво ми идва! Crazy Heart Eyes  bouquet
Денерис, бързата ти вечеря много апетитно изглежда! Heart Eyes  bouquet
viv-miv, разкошен чийз! Crazy  bouquet
Дес, пък твойта баничка.......не си и представяш как бих я уважила! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet И тази на megansg  bouquet, и мусчето на Гуинет Heart Eyes  bouquet и........и......ох, тая тема си е живо изпитание...... Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

Ако има конкурс за най-шЕрЕна снимка, спечелила съм го! Grinning Ама такава салатка хапвах тая вечер - от цвекло, морков, червено зеле и ябълка, страшно свежичко! Peace Манджата - купено кисело-сладко китайско пиле, пържени картофи и..........последните кюфтета. Скоро няма да правя, три дена ги дъвчем! Grinning

# 524
  • Бургас
rossonera   bouquet благодаря ти за споделената рецепта!

У дома днес сме на миш-маш,нишесте ванилия и салатка.

Общи условия

Активация на акаунт