Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 558
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Берина,честит рожден ден,здраве и щастие ти пожелавам!  bouquet
Ягодка,Ангелче-благодаря ви,радвате ме!  bouquet

Вземам си набързо от мъфинките на Гуинет,кремчетата на Суха мащерка и Венетка,и си пускам  отчета:

баница със спанак с кори на сач:

и пиперки бюрек

# 121
Здравейте Simple Smile Пак сте напълнили темичката с вкуснотии.
pure elixir много хубава банца, но как имаш търпение да я правиш на сач?
Гуйнет, Смайли, селма, Бенита, Марабу - много е вкусно у вас
Берина - чийзкейка ти е убийствен

Ние вкъщи сме групово на "следпразнична диета"   и за това гледаме тези дни храните да са по-леки.
Една зелена салатка с рохки яйчица и  скумрия на скара (беше много сочна, нищо, че не беше фотогенична)

А ето това беше члена на нашето семейство, който никак неразбра правлно диетата  Laughing

# 122
Честита Нова година, кулинарни вълшебници! Да сте здрави, щастливи и обичани!
Аз по празниците бях от другата страна (на консуматорите  Mr. Green), но също доста се постарах! Tired
Но виждам, че тук са се приготвяли празнични вълшебства - и красиви, и вкусни. Flutter Въздържам се да коментирам, за да не пропусна някои от тях, но се възхитих искрено от всичко видяно.
Женя, с теб след празниците мислим еднакво. Heart Eyes
Разтоварващо, първата вечеря, която приготвих през тази година - пъстърва с ароматни подправки на фурна:

# 123
Благодаря много за поздравленията, а рецептата за чийзкейка я качих в блога си...... Hug Hug Hug
http://berina-berina.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

# 124
  • Варна
За няколко дни сте направили прелести.
 newsm51Ние с мъжо поболедувахме от хреми и кашлици но вече сме по добре.
Берина ЧРД.Страхотна шоколадова ферия си направила
Пуре супер баничка
Бетина тортичката ти е градинка с пеперуди
Зиче,Алхимика богати и красиви менюта
Женя,Апр,Смилиу,Марабу,Буря,Дитсан,Вив много вкусно
Гуинет страхотни яйчица
Селма честита ти 1/2 рожденичка.Да е щастлива и да те радва,чудна шоколадова вкусотия си направила.
Вени чудно кремче.../оправих си пощата/
За днес таратор,пълнени пиперки,салатка и пържоли.

# 125
Привет момичета!!

t_ilieva – много готина млечна баница
ЗИЧЕ – питата на последната снимка Simple Smile е божествена!! Как я правиш, плс???
Pety – и твоята пита е невероятна!!
пеп-4o Хапки от глиган с кюфтенца и зеленчуци в чили сос изумителна си!! Как го измисли??? Звучи ми супер и мисля да го пробвам с месо от просто прасе… нали ще стане  Laughing??
viv-miv – много сладко пълнозърнесто хлебче!!
Benita и Селма – да са ви живи и здрави слънчицата!!! И много да ви радват, а вие много и все така прекрасни торти да им приготвяте!!!
Smiley* - много апетитни сусамени гевречета!!
Суха Мащерка – страхотно портокалово сладки Simple Smile и аз все се каня и още не съм направила лимоновото  Blush
berina – много здраве и щастие – и прекрасна година ти желая
Гуинет – много свежа салата!!! И яйцата и мъфините са готини, но в салатата ти ми останаха очите Simple Smile, че нещо съм включила на салати...

От мен една Пъстра салата със сирене Бри (http://angellovescooking.blogspot.com/2011/01/mixed-salad-with-brie.html)

Приятнаа вечер на всички   bouquet

# 126
Не претендирам за изящество в подредбата, но е страшно вкусно!
Печени ябълки с орехи и ванилов сладолед:

# 127
  • Пловдив
ГУИНЕТ пак прекрасни неща ни показваш... Hug
МЕГАНС   пак перфектно  меню си спратнала на домашните  Wink Hug Hug
МАРИЕТА моите любими ябълки  Crazy
pure elixir ОХХХ С ТАЗИ СПАНАЧЕНА БАНИЦА МЕ ИЗКУШИ Crazy

Angellove, рецептата е в блога ми ето я трика е във обилното намазване на пластовете с маргарин. Wink Страхотни неща ни предлагаш  Hug  Поздравления! Hug Hug

http://zi4e57.blogspot.com/2011/01/blog-post_5696.html

# 128
  • София
Честита Нова Година, любими мои съфорумки - кулинарки  Heart Eyes  Hug !

Искам на всички вас да пожелая любов и здраве   bouquet !

Нета ми  е под всякаква критика и затова само запис с патладжаненото ветрило на Пеп-4о   bouquet ! Благодаря за рецептата, мила Пеп-4о - страхотна е   bouquet !

И  молба към Роцето  Heart Eyes - няма ли да пуснеш някое макаронче да си оплакна очите ,не съм яла от 3 месеца поне ? Какви вкусове пробва ?

Не съм ви чела,едва отварям страниците, като се оправи нета ще си трупна снимковия материал накуп  Simple Smile .

# 129
Момичета аз нещо се запилях по трасето. Искам на всички ви да честитя отминалата Коледа и настоящата нова година! Пожелавам ви да сте здрави и щастливи и все така прелестни кулинарки! Наздраве на всички! Simple Smile  bouquet
И сега да не спамя един закъснял тиквеник и щрудел с боровинки!

До скоро писане! Simple Smile Simple Smile

# 130
Само се записвам, после ще чета.
Коледното ми пънче

# 131
Свинско с боб и зеле в гювеч

Бенита, Селма, да са ви живи и здрави дечицата ви!  Heart Eyes
Зиче, пеп-4o,Гуинет,Вени,Меганс,Смайли,pure elixir,Anuck,Кафенце,

прекрасни менюта!  bouquet
♥ Doro ♥,разкошно е пънчето.  bouquet

# 132
Бутер банички със сирене и яйца

Кюфтета с доматен сос

# 133
  • София /Абсурдистан
Записвам се при вас с Болярската питка, която правих Simple Smile

# 134
  • град-държава
Честита Нова 2011 година от мен! Нека бъде здрава, мирна и много успеша за всички ни!

Разбира се всички сте приготвили невероятни вкусотии...Marieta , ябълките ти изглеждат много апетитно, харесах си и пилешките пържолки на alximika , а глиганските хапки на пеп-4o ми идва да ги бодна през монитора.

Много, много красиви Новогодишни трапези видях.   bouquet

Аз не успях да снимам нашите празнични вечери, но пък днес ще се запиша с една тарта от остатъци от хладилника- аспержи, маскарпоне, сушени манатрки, малко зелен лук и ароматни подправки.

Общи условия

Активация на акаунт