Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 453
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, вълшебници!
anisunshine, колко много сладкииии - и все такива хубави!!! И аз се нареждам сред мераклиите за рулото, изглежда трепач!!!
Venetta, ох този тутманик - като душичка е, щипвам си веднага!  Grinning
И от хрупкавите картофки на verabel!
Benita, и твоите сладки с новия шприц са супер! А да не би и тези лъжички, в които си ги поднесла да са нова придобивка? Много ми харесват, и аз от известно време искам такива...
Гуинет, убийствено меню! Цялото!
karzz, бисквитената торта изглежда супер!!!
Labrex, тази салатка с печени чушки, цедено мляко, орехи и чесън ме плени. Ще се пробва!  bouquet
Аелис, тези бързи спагети не знам точно колко са бързи, но изглеждат много, много добре!
Pure elexir, и на твоите тиквички с ориз не бих им простила за нищо на света, но адмирациите ми този път са за ястието на госпжицата! Wink Тя крушата си знае мястото!
Красимира, те хората вече са го казали сто пъти, но хайде и аз да кажа - тортата ти наистина е божествена!
Angellove, страхотна салатка, мммм  Flutter
vesi, снежните човеци са уникални!!!
marabu, пияният хляб много ме впечатли, веднага изприпках да видя рецептата. Grinning Супер е!

Аз се разписвам с палачинки с течен шоколад, любимата на мъжа ми капама (просто не спира да си я поръчва Tired) и сьомгови котлетчета с лимонови корички, любими пък на мен  Mr. Green

# 406
Май от миналата година, не съм се разписвала в темата. Честита Нова година на всички!

В неделя правих Ръженки (за незнам вече кой път, толкова са вкусни, че почти веднага изчезват) и Свински ребра с бира и кисело зеле. Ребрата станаха много добре въпреки че малко ги бях пресолила Laughing Сдобих се с книга на Звездев с рецепти за кисело зеле, че ми писна все традиционното зеле и сарми. Laughing Та рецептата е от там. Много интересни предложения има, скоро ще ги изпробвам и тях.

# 407
Здравейте, много е вкусно в темата  Hug
От мен хлебче с крема сирене                                           печено пиле със сирене (Аелис,  Hug)

пица (с тестото на пеп-4о, естествено  Wink)           супа с гъби, праз и булгур                                                             

Лек ден!

# 408
Здравейте,вкусно както винаги.
Иланг,тоз вкусен спанак ме подсети че не съм готвила скоро а толкова го обичам.
Карзз,мммммммммм мусака и бисквитена торта и кщфтенца ииииии #Crazy
Анук,много хубави кексчета.
Цецето,не обичам тиква ама от твоята ми се прияде.Прати малко за проба.
Верабел,страхотно меню
Венета,откога му се каня на твоя тутманик,но тоз път ще го правя време е!
Бениии,вкусноо.
Марабу,толкоз са съблазнителни тези сандвичи.
anisunshine ,страхотно коледно меню и сладките и къщичката са супер.И аз се присъединявам към въпросите за рулото.Прилича ми на картофено newsm78 но дали е това?
Пеп-чо,от кога не съм правила пържени филийки newsm78 Подсети ме.
Apr,от всичко бих си чупнала.
purple tulips,супер   bouquet
Вив -Мив,как правиш хлебчето ,а пицата със коя рецепта тесто.Много сочна ми изглежда а тестото не е дебело.

От мен днес  шкембе чорба,таратор,праз със ориз и доматки и пак Златното хлебче на Лабрекс

Лек ден!

# 409
Angellove,св. врат е станал трепач #Silly!След малко идвам на ЛС да се сватосваме Wink!
Краси.мира-много интересна комбинация в сандвичите,сигурно е много вусно,а тортата е чудесна!
vesi_nn-честит рожден ден на майчето!Пак весели зимни картинки си сътворила с храна,браво!
Митонела,ирландския хляб изглежда много добре,трябва да го направя и аз! Peace
Мари-ета,дай насам една филийка с домашна шунка Crazy,че то домашното не е като купешкото,блазе ти!
Деликате,благодаря ти,мила,а ти много вкусно меню си показала!
Гуинет,Лабрекс,Аелис,karzz,Apr,вив мив-кое по-напред да си пожелая от вашите чинийки,като всичко ми хареса!
anisunshine,какво изобилие само,от всичко искам да си взема!
Пепи,Apr-ще предам поздравите на госпожицата,благодаря ви,а пастета е нейна много нестандартна измишльотина,но тя си го обожава-кисело мляко с лютеница.
Венетта,отново разкошен тутманик!

От мен днес пастърва,сьомга и скариди:

и тук

Хубава вечер!

# 410
pure elixir, страхотно изглежда рибното ти меню!

От мен днес само СЗ лютика, омръзна ми от месища  Crossing Arms:

# 411
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, като се прибере съпругът ми от работа - ще го  похваля от ваше име, няма да стъпва по земята Joy.Мда, вкусна беше баклавата, тези дни ще й напиша рецептата, ако си каже какви ги е вършил Joy.

Apr , бързите спагети стават за около 15 мин. Wink.

# 412
Спагети:

картофен огретен:

рибена чорба:

агнешка дроб сарма:

сладкиш без яйца:

# 413
Привет момичета!! Уникални вкусотии сте приготвили всички  bouquet

краси.мира   - адски  ми хареса идеята за Сандвичи с ябълки и сирене, а тортата е уникална!!
vesi_nn – много са готини цнежните човеци!! Всички!!
marabu – пак божествена супа!!!!
Mitonela – ирландският ти чаен хляб на Гуинет Simple Smile изглежда супер – ще трябва и аз да го пробвам...
mari_eta - Домашната шунка е просто – Ммммм – искам я – ЦЯЛАТА!!!  Laughing
megansg, ditsan, delicate – страхотни менюта!!!
Benita – много са ти готини шприц сладките!!! По каква рецепта ги прави, моля, че и аз от няколко години си търсих тоя шприц и по коледа си го взех – ама съм затрила книжката с рецепти на предишния…
Гуинет с божествено вкусни и изискано поднесени предложения, както винаги!!!
labrex – как успяваш винаги с толкова вкусотии???
Аелис – ще си открадна виртуално от Пилешката дроб сарма
Anuck – невероятни кексчета!! И много свежо поднесени
Цецето – печената тиква изглежда умопомрачително вкусна – обожавам
anisunshine – взе ми ума!!!
пеп-4o – у нас баща ми най-добре приготвя боб със свинско краче и глези детенце с тая рецепта, като е на Пловдив...
viv-miv – хлебчето изглежда много апетитно!!!
pure elixir – страхотно меню морски дарове!!!

От мен Крем Шампанско - скромно, но пък от сърце  Hug

Желая приятна вечер на всички!!!  bouquet

# 414
Лимонови бисквитки с меласа

Супа със свинско и паста

Спокойна и вкусна вечер на всички!    Hug

Пп: Angellove , страхотен крем в страхотни чаши!    Peace

# 415
краси.мира може ли рецептата за чудната ти торта?  Praynig
Извинявай,не съм видяла поста ти...
Ще гледам утре да я напиша!    Peace    

pure elixir , вкусно е,ако харесваш комбинацията сладко-солено!     Peace
Аз съм използвала Чедър и Ементал,те не са много солени ,и добре се комбинират с ябълките.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:30 от Анонимен

# 416
  • забравих си мисълта...
Пеп-4оHug комплимент от майстор като теб ме прави изключително щастлива. Благодаря ти!    bouquet А ти отново ни съблазняваш до припадък.
Apr, Ditsan, Pure ElexirHug благодаря ви и на вас момичета за милите комплименти.    bouquet
Apr, менюто ти е изключително примамливо.
Ditsan, съблазнителка голяма си.
Pure Elexir, невероятно вкусно и апетитно изглежда, неустоимо е менюто ти!

Моят козунак

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:39 от Venetta

# 417
  • DE
От вчера
Маринована свинска плешка(братен).

Венетке, какво ми го постави този козунак сега под носа Mr. Green
Правила съм го много пъти. Мммммммм !

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 17:02 от matze

# 418

Benita, и твоите сладки с новия шприц са супер! А да не би и тези лъжички, в които си ги поднесла да са нова придобивка? Много ми харесват, и аз от известно време искам такива...

Peace купих си ги от продавалник-а... направо ми останаха очите в тях - бяха нови - има още един комплект.. с купички в същия цвят са.

Angellove, давам я веднага... от майка ми е и на 100% сполучлива   chef

2 1/2 чч брашно
1 чч свинска мас или масло - ползвам св.мас
1/2 чч пудра захар
1 яйце
1 ванилия - аз ползвах на д-р Й.

# 419
Една бърза баничка за вечеря спретнах.....

Общи условия

Активация на акаунт