Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 441
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
# 436
 Oha! давайте насам  smile3508

# 437
Кьопоолу, филе риба Тон на фурна,постни лозови сърмички и ябълков щрудел.

# 438
  • Plovdiv
Pety, ще може ли рецептата за ябълковия щрудел. Предварително благодаря   bouquet

# 439
Явно ви е ден за кюфтета  Laughing Mr. Green
Всички сте се наговорили и за спаначените супи  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Pure Elexir страхотна риба Simple Smile

Изтървала съм рожденния ден на Angellove. Да си жива и здрава !
  bouquet

Аз нямам време много да ви следя след сесията ще ви попрегледам по-обстойно   bouquet

От мен чорбата на булката Езо. Постна, с булгур, много вкусна и хранителна  Laughing

Лесен бананов сладолед

Преди да сте ме изгонили "С тази нормална ли е хем сладолед, хем гореща чорба" си тръгвам.  Flutter

# 440
Pety, ще може ли рецептата за ябълковия щрудел. Предварително благодаря   bouquet

Едно пакетче кори

плънка:
настъргани ябълки
орехи натрошени  на по -едро
канела
захар

Взимам две кори поръсвам ги малко със зехтин и слагам от плънката.Навивам на руло и слагам в тавата.Така редувам докато свършат корите.Отгоре пак поръсвам с малко зехтин и пека в предварително загрята фурна на 180 градуса.Опечения щрудел поръсвам с пудра захар.

# 441
  • Plovdiv
Благодаря за бързия отговор. Просто е страхотно изкушаващ  Hug

# 442
  • DE
Преди няколко часа мернах кифличките с крем на Мари ета и пуста му лакомия ги направих.
Станаха страхотни !
Мари ета, благодаря !

# 443
  • ГОре на черешата...
Преди няколко часа мернах кифличките с крем на Мари ета и пуста му лакомия ги направих.
Станаха страхотни !
Мари ета, благодаря !

Направо си като влак-стрела Grinning!
Страхотни са твоите Peace!
 Радвам се, че са се харесали - вкъщи мъжорляците  ги ометоха - големият ми син изяде 5, как не му стана тежко, незнам...а иначе последните 3 ги скрих за утре, че ММ остана да гледа телевизия и не гарантирам  Twisted Evil

# 444
  • София
    Момичета, всичко е прекрасно и вкусно, иска ми се да си хапна от всичко приготвено, от всяка една от вас  smile3501!

Аз забравих да снимам пилешките филенца с кашкавал  Embarassed, но пицата не забравих!

# 445
mari_eta

Благодаря за поясненията за домашната шунка,дано да се справя!
Сега се захващам с кифличките ти с крем.  bouquet Ще стана 100 кила,ама изглеждат страхотно!

# 446
Ангелче, виж колко съм изпълнителна - ето го и моето кремче с шампанско  Hug, обаче на цвят доста ссветло, може би защото го бърках с тел на котлона. На мен ми дойде доста алкохолно, ама за човек, който пие 2 пъти в годината е нормално  Crazy

Дитсан, хлябът е по тази рецепта, но сложих 1 пакетче, а не 200 грама. Дъщеря ми каза, че има вкус на баница  Laughing   http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=1469.msg29080#msg29080
А ето я и пицата на пеп-4о  http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2394.msg59328.html#msg59328
pure elixir, рибното ти меню е впечатляващо   chef
Мариета, маги, краси.мира, големи вкусотии  Simple Smile
Венетта, от кога му се каня на твоя коунак, ако тези дни му видиш снимка в мой пост да не се чудиш коя е подстрекателката  Hug
Мастерче, страшна баница  Simple Smile
Лабрекс, delicate, илрай78, много вкусни кюфтенца сте завъртели   bouquet
Нервакова, ще дадеш ли рецепта на сладкиша с ананас?
Пети, рибката е перфектна   chef
Тайна, пицата е много богата  Simple Smile
Лек ден!

# 447
Предлагам, към заглавието да се добави: Забранено за бременни и хора с вълчи апетит. Wink
Тук са се събрали кралиците в кулинарните умения. Браво. smile3501

# 448
Г-жа Нервакова, може ли рецептата за Ананасовия сладкиш  baby_neutral

smile3508 и азим хвърлих мерника на тези кифлички с крем на Mari-eta

# 449
  • София
Момичета много благодаря за топлото посрещане и милите думи!  Heart Eyes
Рулото е палачинково. Изсипвам си сместа за палачинки в голямата тава от фурната, върху хартия за печене. След като е готово си правя бял сос от заквасена сметана и топено сирене или майонеза и кисело мляко и слагам плънка по желание - кисели краставички, маслини, яйца, шунка, кашкавал, гъби... Завивам и оставям малко да стегне час-два и режа на парчета. Това е.  Hug
Това в гърнето е капама, само че аз я правя като предишния ден си мариновам и нарязвам на дребно наколко вида меса (пилешко, свинско, бекон),  гъби, и лук или праз. На следващия ден всичко това го задушавам за да намали обема си и оттам започвам да правя сърми, но с тази плънка, без ориз. Редя си ги в гърнето слагам и няколко наденички между редовете и пека. Става... Mr. Green Рецептата е от майка ми.
Топчетата с кашакавал направих от кашкавал, варени яйца, рулца от раци, чесън и няколко лъжици сметана или майонеза. По средата има плънка от зелена маслина с чушка. Правя топчета, овалвам ги в настърган кашакавал. Правя ги около 2 - 3 часа преди да ми дойдат гостите, като ги увивам във фолио и ги слагам в хладилника. Рецептата беше някъде от готварските форуми, но не помня откъде. Blush
   bouquet   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт