Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 80-та тема

• 156 377
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Денерис , как направи рулцата с крема сирене?

Денерис, и аз на опашката! Grinning  bouquet А, видях, че си дала линк, 10х!  bouquet
Г-жа Нервакова, тия бисквитени тортички изглеждат ммм Crazy Heart Eyes, адски вкусно!  bouquet
MG18, направо си за бой/бан! Не стига, че сега кашкавала на Аелис ще трябва да правя, ами и утре в магазина за такива купички да тичам. Гледах ги преди два-три дена, ама що не си купих? newsm78 Невероятно изглежда кашкавалчето! Crazy  bouquet  chef
Marieta, уж вечерях, пък залепнах за рибката! Embarassed Heart Eyes  bouquet

Вечерни мъфинки със сушени плодове.

# 676
  • софия
суха мащерка и аз съм на опашката за машинката за сърми.Много ги харесвам  и искам да си купя такава, ама кажи откъде?

# 677
суха мащерка и аз съм на опашката за машинката за сърми.Много ги харесвам  и искам да си купя такава, ама кажи откъде?

И аз така  Laughing

# 678

И аз така  Laughing

Докато дойде инфото, вижте  как се работи с машинката. Peace  bouquet

# 679
ооо и машинка за сарми имало.И аз чакам за по-вече инфо.

# 680
Добро утро!
Честито на имениците (и вчерашните, и днешните   bouquet), да са много здрави и още по-вкусни ястия да показват  Hug
Пускам си две снимки от тези дни и изчезвам, че сме с именик у дома и все ще трябва да сервирам нещо на гостите довечера  Grinning
изварено-картофени кюфтенца на фурна

и сладки със сусамов тахан, мед, овесени ядки, орехи и стафиди от блога на Йоана, невероятни са, страшно вкусни   bouquet

Лек ден!

# 681
След като пропуснах цяла една тема, да се разпиша с нещо поне в тази.

Испанска паеля

# 682

Страхотни сте! Може ли линкче към тази рецепта.

Заповядай    Рецептата    Grinning

# 683
  • от точка К до точка С и обратно
Добър ден и честито на имениците!

viv-miv, много интересни предложения - би ли споделила рецептите! Peace
labrex, тези твои симпатични мъфини ми напомниха, че скоро не съм правила!
Г-жа Нервакова, менюто ти е убиец - останаха ми очите в качамака и тортата!  bouquet Благодаря ти за високата оценка!
иланг-иланг, пожелавам бързо възстановяване! Peace Чийзкейкът ти е страхотен!  chef:
Angellove, краси.мира, Анук  , отново менюта за изложба!   chef
Apr, Денерис, nano, megansg, Marieta, MG18, Pety, много е вкусно при вас!
Мама Цоцоланка, с риск да ти стане неудобно, голяма работа си, да знаеш! Peace

Днес се включвам само с една салата:

Ето и рецептата  за тиквичките, за всички, които попитаха.

# 684
  • не там където искам
Честит Имен Ден,на всички именници!
Гуинет много вкусна салатка.
Лулу паелята е трепач,боцвамси малко.
Денерис много хубави предясти.
А тази машинка за сърмите ми взе акъла,за всичко имало чалъм.
Няма да изброявам всички поименно,но вие си знаете  Hug

Сега нещо и от мен:

пиле с картофи и моркови,направо от тавата,ама като е гладен народа..

бухтички

палачинки,мъжо ги прави,че аз не мога да ги въртя из въздуха.

# 685
Здравейте, вълшебници!
краси.мира, Г-жа Нервакова, Labrex, megansang, страхотни менюта, възхищавам ви се как успявате да приготвите толкова много и разнообразни неща!
Денерис, viv-miv, лулу, Гуинет, много красиви и оригинални произведения!

Искам да ви почерпя за здарвето на мъжа ми, който вчера беше именник, макар че тортата ми хич не стана сполучлива... Блатът се наду, а така исках да стане равна, като "истинска". Sad И ако не беше станала толкова вкусна, щях завинаги да се откажа да опитвам да правя торти! Wink
"Шоко-лешник":

# 686
Apr, да ти е жив и здрав именика   bouquet Тортата е супер, ще напишеш ли рецепта? Аз правя блат за торта без набухвател, пандишпанов и става изключително равен, разрязвам го на 3 части.
Гуинет, благодаря, много пъстра салатка   bouquet Кюфтенцата са импровизация, гледах да са по-диетични  Laughing Смесих около 300 грама извара с около 200 грама сварени намачкани картофи, добавих 1 малка главичка лук и подправки, намазах със зехтин и опекох в тава с хартия за печене. Харесаха ми доста на вкус, но са малко сухички, защото няма мазнина в сместа.
А ето рецептата за сладките http://www.kulinarno-joana.com/2009/04/tahini-cookies/

# 687
  • София
estelliana, какво има в пастета от риба тон и авокадо?

# 688
viv-miv, благодаря!  Hug И моят блат уж беше пандишпанов, но...  ooooh!, така че за него няма да пиша рецептата. Явно не трябва да слагам набухвател, за да не се надува така! Би ли споделила твоята рецепта? Тортата иначе е много лесна, а вкусът е впечатляващ:

1. Пандишпанов блат, който се разрязва на две части и се сиропира със сироп от вода, захар и ром/ромова есенция (аз, тъй като не притежаваме ром, сложих есенция ром на Йоткер + мъничко уиски). Колко силно да се сиропира е въпрос на предпочитание.
2. По средата - слагат се обилно течен шоколад (аз в случая имах Финети) и бели стафиди и цели лешници, предварително накиснати във вода с ром/ромова есенция. Количеството на плънката също е въпрос на предпочитание - аз сложих към 2/3 кутийка течен шоколад и около 120 гр. лешници, може и с повече.
3. Отгоре - шоколадова глазура/ганаш (аз разтопих 100 гр. натурален шоколад в малко мляко, вместо в сметана) и декорация по избор (моята се вижда - счуках малко лешници).
  bouquet

# 689
Здравейте невероятни кулинарки,
Не е съвсем тук мястото, но може ли някой да ми пусне рецепта за истинско италианско "Тирамису"!
Благодаря!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт