Първа Коледа посрещна вече ЮНСКОТО човече! № 12

• 25 247
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас в новата година, много здраве и любов за всички!

При нас новото е, че малчо прояде от няколко дни, започна да гълта и да си хапва два пъти дневно по около 80грама твърда храна, сутрин зеленчуково пюре и малко плодово и следобяд каша и малко плодово пюре. Въведох му и пуешкото пюренце, прие го добре.
Но пък нещо не суче добре, то сигурно си има и причина, че на мен новата година ми доведе една позабравена гостенка, дето я наричате "лелката".
Нищо де, ще се оправим както винаги.

Пожелавам бързо оздравяване на всички дечица, че гледам доста болнички има.

Гледам за някаква лампа говорите, аз попаднах на такива три вида в един сайт, вие защо ги поръчвате, колко по евтино излизат, ето ги http://www.novobebe.com/productDetails-bg-991.html
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-992.html
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-990.html
Калинката най ми харесва на мен.

Чета с какво обличате бебетата за нощен сън и се чудя аз ли леко го обличам, Нико спи само по боди с дълъг ръкав и ританки и е завит само с олекотена завивка, а в стаята е 20градуса. Само нощем го завивам докато го кърмя, да не изстине.

А, и исках да питам някой купува ли пуешко за пюретата, има ли от къде да се купи пуешко със сертификат?

За разходките, ние излизаме всеки ден, пропуснахме някои дни дакото каката беше ваканция, но вече е на училище и всеки ден си правим разходка до училището, без значение колко е студено, нямам друг избор.

Е това е, друго не се сещам.

# 241
Здравейте!
За много години и всичко най-хубаво през новата година!
Мартеа, ех, не можа да се размине!  Rolling Eyes Много сила и кураж ти пожелавам, още малко остава. А пъпките не бива да се мокрят, защото завяхват по-бавно.  Peace
Пепси, направо стомахът ми се обърна като те четох....  Confused Дано всичко мине по-бързо при Теди, аз също изпитвам ужас от подобно развитие. На Борето още не му е забелено, стои си на едно положение от месеци, но според педи няма проблем.
Мария, много, много се радвам за Радо!  Hug Един малък силен мъж е той!  Heart Eyes
Марету, не се обвинявай, и аз не знаех, че трябва да се махат семките.  Thinking Сърби ли го обривът?

Ние сме добре, детската градина я затвориха за ремонт и сега съм с двамата до края на месеца. Пълна лудница, ама ще мине, само да са здрави. Борето си хапва добре, почти заместих обедното хранене - изяжда около 180гр пюре, следобед - кашички, ама по малко. Въведох глутен вчера - няма реакция засега. Месните ще ги оставя за февруари или март. В събота заминаваме на спа - Борето ще топка дупе в минерално басейнче.  Laughing
Утре ще дописвам, че ме викат.  Crazy

# 242
Вече си мислех, че може и аз да съм cбъркала нещо адреса.  newsm78 Но не съм.  Mr. Green  Получих и аз първите 3 картички - vanysha, Табакова, мама заек - сърдечни благодарности !!! Много ме стоплихте !  Hug

Мария, с чудесни новини започвате Hовата година ! Дано все така да ви върви и скоро да се похвалиш, че сте израстнали и алергията !  Praynig

lulu25, аз давам каша към 17 ч., а юнакът заспива към 20 ч. Но моето мнение всъщност не ти е от кой-знай-каква полза, щото той си спи през нощта, така или иначе. Може би и други мами ще споделят.  Wink
Иначе го слагам на пода и аз от доста време, защото там съм спокойна, че няма да падне. Постилам му вълнено одеяло, за да изолира студа и още едно бебешко одеяло, за да му е шарено. Като го оставя за минута обаче, веднага намира начин да се измъкне извън одеялото и да чопли студения ламинат.
Joy И при нас така, само че облизва ледените плочки.  smile3532

Mарету, обясни ли педито защо трябва да се махат семките, че и аз така давах наскоро ?

Честит празник на малкия Дани и на всички Данчовци и Данчета !!!  smile3525

# 243
. Намерихме и домашно сиренце и от него вече слагаме по малко  Party

ANDJELINAне е ли малко опасно с това домашно сиренце?Купените може да не са изцяло от мляко, но би трябвало през някаква проба за бактерии да минават.
Пепси, представям си какво ти е било на сърчицето, но поне вече няма да го мислиш.
Мария, много хубава новина за малкия юнак.
За спането, през деня спи с каквото е облечен, през ноща-с боди с дълъг ръкав, ританки и тънко одеалце.Непрекъснато се отвива, но опита ми да спи няколко вечери  в чувалче се увенчаха  с неуспех.Буди се през 10-20 минути.От десетина дни започна да се обръща насън по корем, и като се усети, че се е обърнал, настава вой, пък не може да се върне обратно.За една нощ сигурно ставам над двайсет пъти, да се успокояваме, а понякога и се храним.Дано отвикне, че не знам, тъкмо се отпусна и задремя и пак същото.Сега съм го "застопорила"  Mr. Green, с две възглавнички, но като си лягам ги махам, щото кошарата му е като полигон. Joy

# 244
Момичета, днес изживях най-големия си кошмар с малката ни принцеса откакто се е родила - изпуснах я заедно с коша!!! smile3511 Беше ми изтръпнала ръката докато я носех в магазина и да го преместя в другата, изпуснах дръжката, оттам се опитах да го задържа, но за съжаление с изтръпналата ръка, подложих крак да го спра, но за огромен мой ужас се изтърколи и бебка тупна с лице към пода!  #Crazy Размина й се само с уплах, детето спеше и с малко зачервяване на челцето, но моите крака доста дълго трепериха и дори сега пишейки ми се свиват корема и сърчицето и ми избиват сълзи в очите. Извинете за негативния пост, просто имах нужда да споделя с още някого.
Отивам да се доприготвяаме за лягане, пък утре ще наваксвам с четенето.

Спокойна нощ на всички ви и най-вече на всички болнички, особено на малката Рая!

# 245
Добър вечер Simple Smile
Относно спането - нощем Крум спи по боди и ританки (памучни) или потник и пижама гащеризон; завивам го с тънко поларено одеало и една тънка завивка бебешка; в голяма част от нощта спи при нас и се завива с нашата завивка; горе-долу 18 градуса е в стаята. Имам чудесно чувалче за сън, голямото ми момче спеше в него цяла зима; това обаче се буди по 3-4 пъти през нощта и ми е по-удобно да е без чувал, когато го вземам при мен (и при мен си остава).
През деня спи най-различно, доста често и навън в количката; поне един сън му е на открито (днес примерно на язовира). Излизаме всеки ден, някои дни като днешния сме навън от сутрин до вечер. Обикаляме гори и поляни  Mr. Green

antoniabg, ужасно преживяване е това. Ако ще те успокои, мисли си, че детенцето нищо не помни и вече е забравило!!!
И аз съм изпускала бебето, и двете бебета (дори веднъж едновременно), направо ти се скъсява животът.

# 246
Антония много неприятна случка,радвам се че сте добре! HugЧестит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquetДа ви разкажа нашите перепети:от два дни се опитвам да взема урина купих колектор ,но не успях изтече отвън ,имаме гърне като фотиолче и него неиска ,накрая взех една нова кесийка разцепих я малко от двете страни ръхнах я между крачетатаи отгоре сложих панперса чаках я 3 часа накрая се изходи налях го в стерилно шише и го занесох.Това вземане на урина си е живо мъчение.Нощем и обличам пижамка,слагам я в чувалче отгоре една тънка пеленка и олекотена завивка.

# 247
Здравейте,

благодаря на Слънчев_лъч за страхотната картичка, както и на всички останали. Аз за съжаление нещо съм се омотала и ми върнаха няколко от пощата, та тези дни ще прегледам адресите и ще ги пусна отново (Слънчев_лъч, ти също си от тях, та очаквай я по-късно Embarassed)

Иначе сме добре, само дето не иска да се обърне и това си е. Седи вече доста стабилно без да я подпирам с каквото и да е.
Днес с проходилката ми докопа едно цвете и го бутна, май вече ще вдигам всичко на високо.

Честит Имен Ден на всички празнуващи  bouquet

Тони, не се притеснявай, има ги и тези моменти.

# 248
  • Варна
Ехааа, първите ми постове са от март 2007г, все едно вчера е било. Зачетох се в бременелските ни теми и така ми стана хубаво. Открих и датата, когато Теди ме е ритнал за първи път - 11.02.2010г.  Mr. Green То бгмама си е цял дневник.  Joy

Тони, и ти си преживяла един ужас. Малката добре ли е сега?

Това за тиквичката и аз не го знаех.  newsm78

# 249
Здравейте,
Тони, много неприятен инцидент сте имали, но важното е, че малката е добре! Случват се такива неща.
Мартеа, на вас много ви се насъбра. Дано бързо минат пъпките на Рая и да се успокои детенцето! Как е Теа? При нея минаха ли вече обривите?
Пепси, много прегръдки и положителна енергия от нас. И това ще мине!
Светле, за лампата костенурка става въпрос. По 8 долара излизат. Не знам обаче дали са абсолютно същите, като тези в Бг. Все пак разликата в цените е голяма и може да не са абсолютно еднакви.
Мария, браво за чудесните новини. Само такива през новата година!
Честит имен ден на Дани, на Вероник! Да ти е жив и здрав!

Днес времето тук беше влажно и студено. На разходка не сме излизали, но мъжът ми беше в нас и успях да изляза сама между две кърмения.
Лека нощ от мен!

# 250
Добро утро!Да ви почерпа за именния ден на Иван.Да ми е жив и здрав!

Честит имен ден и на малката Ивана на Смилянова.
И да не пропусна някого, честитя всички, които имат имен ден днес.

# 251
Добро утро, момичета!!!
Да започнем деня вкусно Simple Smile
Моята сестра има рожден ден днес, тъй че, моля, заповядайте на тортичка!!

Честит имен ден на имениците ни днес - малки и големи!!! Бъдете здрави и щастливи!!!  Hug  bouquet

# 252
  • Пловдив
Честито днес на всички именници и рожденници. Да сте живи и здрави   bouquet  bouquet
Елиза ти от къде го купи твоят биберон за плодове.Искам и аз такъв с мрежичка.Другият е със силикон и ми се струва,че моят калпазанин няма да му обърне внимание.Все пак си признава само на мама биберона  Joy
Антония много неприятна случка  HugНастръхнах направо  #Crazy

# 253
Имам въпрос.От вчера давам пуешко.Как да продължа днес?Да дам ли пак малко или да сме само на зеленчуково и утре пак пуешко?

# 254
Добро утро  Hug

Чесит Имен Ден на всички именници, да са живи и здрави!  bouquet

Момичета, кой беше сайта от който си бяхте поръчали музикалните килимчета?

Общи условия

Активация на акаунт