Първа Коледа посрещна вече ЮНСКОТО човече! № 12

• 25 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Имам едно въпросче- слагате ли масълце в пюретата и ако да какво ?  newsm78

# 91
Маслото се препоръчва след 7-8 м. В пюретата, които купувам няма масло, само растителна мазнина, от рапица най- често!Към средата на 7 м ще сложа и масълче, краве на Президент, тогава ще направя и първата попарка...

Мисля от началото на 7 м да въведа жълтък и сиренце.
В книгата ми за хранене пише, че по новите схеми се въвеждат и плодовите сокчета.
Вие кога смятате да ги давате тях?

# 92
Масло мисля да въведа на по-късен етап, може би след 8 месец.
Сокчета не мисля да давам. Мисля, че пресните плодове са достатъчни. Та когато им дойде времето ще давам пресен плод.

# 93
Честито на рожденичките!Да са здрави и щастливи!
Добре дошла на новата мама при нас.
Иван днес стана на седем месеца, чувствайте се почерпени  Grinning.В тази връзка, днес си хапна 2-3 лъжици овесена каша, глутена е вкаран.Накупила съм и една камара месни пюрета, не че не мога да ги сготвя, ама хич не съм сигурна за това пилешко с какви хормони е наблъскано, не че в пюрето е сигурно, но поне не знам.Имам и замразено, пасирано дом.пилешко, но и то е от бройлери, дето пораснаха за месец, хранейки се със  "спициален фураж", та и от него нещо не ми се готви  newsm78.Не че си търся оправдание, да не ме разберете погрешно  hahaha Joy
alexova, да не искаш да кажеш 8-ми месец  newsm78

Малко офф.Новата визия на Бг.Мама, за момент ме обърка, помислих, че съм в друг сайт.Даже и лентичката ми се изгуби.И механичния часовник, горе, вдясно, избързава с една -две минути  Whistling

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 21:11 от ketti

# 94
Здравейте и от мен !Честито на рожденничките.!  bouquet Масълце започнах да слагам по съвсем мъничко  в пюренцето и по два пъти в седмицата 1/4 жълтъче,през сутрин правя  попарка с по едно сухарче.

# 95
Здравейте и от мен !Честито на рожденничките.!  bouquet Масълце започнах да слагам по съвсем мъничко  в пюренцето и по два пъти в седмицата 1/4 жълтъче,през сутрин правя  попарка с по едно сухарче.
А другата сутрин само мляко ли даваш?

# 96
Аз слагам Президент в картофеното пюре, когато го правя аз, ако е купено - не.
Роси, аз и сокче дадох  Laughing На Хип морков и ябълка, ама не й хареса. Изобщо аз реших да пробвам да й дам да опита от всичко, пък каквото й хареса накрая да яде.

гергана26, тъкмо ми излязоха снимките ви във фейсбук. Супер разходчица, ама с малкия как се наехте да пътувате? Много смело, браво на вас!  Laughing

Честито на рожденниците!  Hug
На болничките - бързо оздравяване!

# 97
Здравейте и от мен !Честито на рожденничките.!  bouquet Масълце започнах да слагам по съвсем мъничко  в пюренцето и по два пъти в седмицата 1/4 жълтъче,през сутрин правя  попарка с по едно сухарче.
А другата сутрин само мляко ли даваш?
Да давам и да суче.Добре дошла на новата мама!  welcome

# 98
Все повече почвам да се убеждавам колко са хитри кърмачетата  Joy.В началото, докато са новородени, търсят лесното и шишето.После обаче, и колкото твърда храна да им предлагаш, все цицето търсят.Да им се чудиш. Thinking

# 99
Все повече почвам да се убеждавам колко са хитри кърмачетата  Joy.В началото, докато са новородени, търсят лесното и шишето.После обаче, и колкото твърда храна да им предлагаш, все цицето търсят.Да им се чудиш. Thinking

Joy Joy Joy много вярно! Ядеш, ядеш пък и подремваш по някое време  - на това му се казва живот!  Mr. Green

# 100
# 101
Добро утро момичета,

дано да сте имали лека нощ и да сте поспали.

Моята кака тази нощ отново сънува" кошмар" и отново се присламчи при нас. Аз обаче се преместих в детската, много ми е тясно и с нея и горе долу поспах. Малката явно не се е будила, никой не ме повика Laughing. Но усещам, че се разболявам май. Ще пийна след малко парацетамола и вит Ц и надявам се да го пресека.

Кети- За соковете ли  ме питаш, че точно за тях видях, че са сложени за 7м. Иначе сиренцето е на по- късен етап, може към 8-9м, първо била изварата, която и аз не ям, незнам каква и дали да давам на малката newsm78. Обърках се заради попарата, първо я дават към 7м, а после сиренето било по- късно, странна работа има и по книгите...

Гергана просто ме разби, по това време в ИСТАНБУЛ с бебе, наистина сте много смели, но ето, че всичко е минало добре. Възхищавам се в това отношение на чужденци, а и на нашенци...

За новата визия- много ми е трудно сега, някак си не виждам кое къде е с тази вертикална подредба,  хоризонтала по ми допадаше Peace

Тези дни трябва да си уговоря дата за противохепатитната, че я отложихме заради снега, ама навън просто не е за хора. Поне в София. Софиянки, излизате ли с бебоците на това време??????

# 102
Добро утро Hug
alexova, ние излизаме. Вчера бяхме около час и половина навън, но времето беше сравнително приятно, само дето валеше сняг, но малчо си беше закътан в количката и не му пречеше да си заспи сладко, сладко Wink

# 103
Привет, дами, Честита Нова Година!

Аз не съм от най-редовните потребители на форума, или поне в последно време не съм;
имам си два броя юнски бебета - едно от 2008-ма, и едно от 2010-та! Очакваше се юли, затова не съм се разписвала досега в тази тема.

Имам един малък въпрос - как правите домашни каши?
Преди правех, от просо, но не помня дали е нужно да се вари вече изпеченото и смляно просо, или може само да се накисне добре. Темата за пюретата и кашите не намирам, може жи просто новият облик на сайта ме обърква.

Моето бебе се казва Крум и е роден на 27 юни.

Благодаря и приятен зимен ден Simple Smile

# 104
  • София
offioly помня те от юлския форум!!! Добре дошла отново! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт