LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ч.Н.Г на всички!По често се започна да се обсъждат за видовете карти,аз съм се нагласила да пускам поръчка и имам карта ВИЗА на ЦКБ дебитна,дали ще имам проблем?нали задните цифри се изписваха и колко по принцип трябва да са?

Ако питаш за секюрити кода  са последните 3 цифри/ може и 4 да са/  те са отделени от другите.  За  картата не знам.

# 46
  • Бургас
ЧНГ на всички ! Здраве и късмет, пълни карти с парички Mr. Green
Защо ли си мисля, че след ден-два ларедутци ще ни изненадат Whistling Whistling Whistling
Аз плащам с Виза на Алианц  Peace

# 47
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Здраве и усмивки Ви желая! С дебитна на ПИБ пуснах последна поръчка на 16.12. Дано няма изненади с картите!

# 48
ЧНГ на всички ! Здраве и късмет, пълни карти с парички Mr. Green
Защо ли си мисля, че след ден-два ларедутци ще ни изненадат Whistling Whistling Whistling
Аз плащам с Виза на Алианц  Peace
А  дано. Heart Eyes
Нещо за тези бикини  http://www.laredoute.fr/vente-slip-fantaisie-%28lot-de-4%29.aspx … e=1&pos=2_n_n

# 49
Моля някой да даде актуално инфо дали може да се разплаща с дебитните карти на ПИБ?

на единия акаунт плащам с виза дебитна на ПИБ без проблем

# 50
  • София
да_ама_не Благодаря! Hug

# 51
И аз тук завръщайки се за намаления  Hug
Честита Нова Година на всички и успешно пазаруване   bouquet

# 52
  • Все на втория етаж
Дами, благодаря! Ами ще пробвам с ПИБ и ДСК пък , ако става- става  Peace . Нямам възможност да вадя други карти.

Сега, най- накрая измерих роклята 34/ 36 размер е с дължина 113 см. и ширина под мишницата 37 см. Има лека разтегливост. Пробвах я, нооо ми стои ужасно просто, хич не се харесвам, а прозрачната лента ми идва точно на гъзето  Crazy И с моите 150 см. и рокля 113 см, нещо не ми допада. Rolling Eyes

# 53
ЧНГ на всички! Здраве и късмет! И аз с едно питане за картите, че идват намаленията! Последно пазарувах тук с Виза електрон на Пощенска банка към месец октомври, когато проблемите с картите вече бяха започнали. Сега как е  с тези карти?!

# 54
За коланите искам да попитам-тези см. само за кожената част ли се отнасят,без катарамата или не?

# 55
От колко процента започваха намаленията и как вървяха,всяка седмица намаляваха с още ли?

# 56
Момичета, а какво ще кажете за тази рокля? Вече взехте ли си я за да дадете коментари?
http://www.laredoute.fr/vente-pull-robe.aspx?productid=324176510 … dp&pos=57_n_n

# 57
  • Временно
За много години,момичета!!!Пълни карти с парички и много успешни покупки!!

# 58
ЧНГ.Бъдете здрави и доволни от покупките си през новата 2011 година. Hug
Нещо да кажете за тези ботушки(хубави или не толкова)http://www.laredoute.fr/vente-bottes-stretch-aspect-veloute.aspx … minipdp=undefined

# 59
И аз тук за намаленията, че поръчвам предимно тогава.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНООГО УСПЕШНИ ПОКУПКИ!

Общи условия

Активация на акаунт