LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 320
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • МИНДЕРА
Пазарувам от две години такъв проблем до сега не съм имала,направо нямам думи-пробвах всичко,нищо не става-въведох го ръчно 5 цифрен и не.....

Пробвай да не би курсора/мигащата чертичка в полето за кодовете/ да не се е изместила с няколко интервала навътре. При мен така се беше получило и бутона ОК не ми ставаше активен след въвеждането на кода. Изместих курсора в началото, въведох кода и се получи.

С *Rudolph* сме писали заедно, дано това да е проблема и да си пуснеш поръчката.
Мацки супер сте стана стана ура-благодаря Ви,така се бях изнервила  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 541
Момичета, извинете ако е едно то многото такива питания, но ми кажете, че отдавна съм ви изпуснала дирите, пък искам да съм готова за намаленията евентуално. С каква карта се пазарува сега - промяна има ли?

# 542
Момичета, извинете ако е едно то многото такива питания, но ми кажете, че отдавна съм ви изпуснала дирите, пък искам да съм готова за намаленията евентуално. С каква карта се пазарува сега - промяна има ли?
И аз да се присъединя към питането и по-точно тук някъде прочетох за ВИЗА ЕЛЕКТРОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК,че я отхвърля сайта.Някой направил ли е скоро успешна поръчка с такава карта?Благодаря Ви предварително!

# 543
Здравеѝте момичета.Честит Имен Ден на всички празнуващи.Малко съм невежа по тази тема и моля да ме извините.Живея в Кипър и ще мога ли да си поръчам  неща и да ги доставят до тук.От Laredoute.fr или LaRedoute.co.uk.
Няма ли коѝ да ми отговори Praynig
Пиши им запитване на контактната форма или виж FAQ, там ще пише  Peace

# 544
Чувам, че електрон има ли не става каквата о да е, а моята е ДСК, за това всъщност питам дали е така.

# 545
И аз да се присъединя към питането и по-точно тук някъде прочетох за ВИЗА ЕЛЕКТРОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК,че я отхвърля сайта.Някой направил ли е скоро успешна поръчка с такава карта?Благодаря Ви предварително!
Цитирам от сайта Moment of peace
 "Четвърти факт – с кои карти може да се плаща: Като не претендирам за 100% точност, ще ви споделя своите наблюдения, базирани на коментарите на потребителите на сайта, които са доволни или не от някои банки. Най-малко оплаквания при плащане в La Redoute има в банките ПИБ (Първа Инвестиционна Банка), ЦКБ (Централна Кооперативна Банка), ДСК Банк, ОББ кредитна, Пощенска банка. Доста недоволни клиенти, с чиито карти не може да се плаща, има от следните банки: Райфайзен банк, Прокредит банк, Експрес банк и V Pay на Уникредит Булбанк."

Има още много полезна информация - поне за мен е такава  Peace

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 15:44 от *Rudolph*

# 546
# 547
  • Балчик
За статистиката- снощи успешно платих с Виза електрон на Експербанк. Peace

# 548
  • Под гъбата
И аз за статистиката снощи не ми прие дебитната на ЦКБ, но с кредитната на ОББ стана. И двете карти са Виза.
Искам да попитам дали пращат потвърдителен мейл че поръчката е приета? Ако е така в рамките на какво време го получавате?  За пръв път пазарувах от сайта и дано да не се разочаровам. Миналата година се молих на кого ли не за поръчка, но сега успях. Благодаря, на всички за подробните указания за пазаруване!

# 549
И аз за статистиката снощи не ми прие дебитната на ЦКБ, но с кредитната на ОББ стана. И двете карти са Виза.
Искам да попитам дали пращат потвърдителен мейл че поръчката е приета? Ако е така в рамките на какво време го получавате?  За пръв път пазарувах от сайта и дано да не се разочаровам. Миналата година се молих на кого ли не за поръчка, но сега успях. Благодаря, на всички за подробните указания за пазаруване!
аз на 04,01,2011 пуснах полъчка ,но мел още не съм получила. В суивито ми всичко си е отбелязано.

# 550
И аз пуснах поръчка на 04.01 и моментално получих мейл. Платих с ВИЗА ЕЛЕКТРОН на ЦКБ без никакъв проблем.

# 551
Момичета някой да е поръчвал тази туника:
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-maille-crepe.aspx?producti … minipdp=undefined
да ми даде някакви отзиви дали е уголемена или не Simple Smile

# 552
  • Балчик
И аз нямам мейл, за първи път. Но в сайта всичко е точно. Peace

# 553
И аз пуснах на 04 поръчка. Имейл нямам. Дали са ми Colis nº, но на statut си стои празно. В DHL още нищо не излиза под тоя номер

# 554
  • София
Здравейте момичета,
Дали някоя от вас може да ме ориентира как да разбера какъв точно е размера на това нещо ??? http://www.laredoute.fr/vente-housse-pour-banquette-bz.aspx?prod … =4&pos=78_n_n доколкото аз разбирам 160см е сигурно дължината?
Ако някой е поръчвал нещо подобно за диван с размери 190/ 114 да помага, моляяя  Hug

Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт